Personlig træning Aarhus

BOOK EN PERSONLIG TRÆNER NU

Er du på udkig efter synlige resultater af din træning og ønsker at opnå et vægttab eller styrketræne mere effektivt? Har du brug for hjælp til at etablere sundere vaner? Så er en personlig træner den rette løsning for dig. Med en personlig træner kan du optimere din træning og kost efter dine individuelle behov, og samtidig modtage den nødvendige motivation og støtte til at opnå dine mål.

Vores personlige trænere er specialister i vægttab, styrketræning og vanecoaching, og vil skræddersy en træningsplan og kostvejledning specielt til dig og dine behov. Du vil lære de rigtige teknikker og øvelser for at undgå skader, og opnå de synlige resultater, du ønsker. Vi tilbyder individuel vejledning og støtte, så du kan opnå en sund livsstil og opnå de langsigtede resultater, du ønsker.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores personlige træning og hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Køb personlig træning

Personligt træningsforløb tilpasset til dig

Der kan være mange forskellige grunde til, du ønsker personlig træning. Nogle sigter efter et vægttab, andre ønsker at opbygge muskler og andre igen træner op til noget specifikt – såsom at løbe et maraton eller bokse en boksekamp.

Vores trænere er specialiserede indenfor forskellige områder, og derfor kan du altid finde en træner, der matcher dine ønsker og behov. Udover at vores trænerer  har et højt uddannelsesniveau og stor praktisk erfaring, så er de alle ansat på grund af deres interesse for den enkelte. Dine mål vil være jeres fælles mål og rejsen derhen vil være en rejse i gennemfører i fællesskab.

 

Personlig træning

Invester i din egen motiverende personlige træner, der med fuld fokus på dig, dit udgangspunkt og dine mål, guider dig til at udvikle langtidsholdbare strategier og vaner – hvad end det er større muskler, skabe mere ro i kroppen, vægttab eller generelt stå stærkere i din krop. 

Personlig træning - flere der deles om en træner

Et forløb for jer der vil kombinere personlig træning med den energi det giver, at træne flere sammen. Vi ved, at der ligger en stor motivationsfaktor i at binde sig op på en fælles aftale i et lille træningsfællesskab. Vi ved at energien stiger når I træner flere sammen, hvilket får jer til at yde jeres bedste hver gang. I får en træner der tilrettelægger jeres træning både ud fra gruppen og den enkeltes udgangspunkt.  I kan finde jer et fælles mål eller helt simpelt fokusere på at forbedre jeres sundhed. I kan være mellem 2 til 6 personer der deles om en personlig træner. 

Full Body HIIT - Lukket forløb

Vil du træne vores signatur hold Full Body HIIT i et lukket træningsfællesskab to gange om ugen? Her slipper du for at tilmelde dig til hold hver uge, og du bliver en del af et motiverende fællesskab sammen med 10-12 andre. 

Vores HIIT Zone er specialindrettet med verdensklasse udstyr samt innovativ digitalt setup og belysning – alt sammen for at skabe et rum til fordybelse og fokus. Guidet af en af vores dygtige personlige trænere bliver du udfordret fysisk og mentalt og flytter din styrke og udholdenhed til næste niveau.

Hvis du er interesseret, så kontakt personlig træner Lars Frederiksen på:

Lars@seierfitness.dk

 

 

Fysioterapi & behandlinger

Hos Seier Fitness har vi flere dygtige massører og fysioterapeuter der kan hjælpe dig med de skavanker du måtte have.

Læs mere her: Fysioterapi & behandlinger 

Vanecoaching og Kostvejledning

At ændre sine vaner er ikke så nemt som det lyder – måske du kender det? måske har du forsøgt dig med forskellige trænings- og kostplaner, men uden held. Vanecoaching handler om dig og dit liv og en coach kan hjælpe dig med at nå dine personlige mål på en måde, som er holdbar. Det kan være, du har sat dig et mål om et vægttab, ønsker at opbygge en god træningsrutine med nogle gode vaner, eller det kan være, du blot ønsker at slutte fred med dig selv, din krop og den mad, du spiser. Vanecoaching og kostvejledning kan være en del af dit forløb med en personlig træner, men du kan også vælge det som det, dit forløb handler om. 

 

Book en uforpligtende samtale

Book en uforpligtende samtale (personlig træning)