Personlig træning Aarhus

BOOK EN PERSONLIG TRÆNER NU

Er du træt af, du ikke får synlige resultater af din træning, eller har du svært ved at følge en sund livsstil, selvom du ønsker det?

Invester i din egen motiverende personlige træner, der med fuld fokus på dig, dit udgangspunkt og dine mål, guider dig til at udvikle langtidsholdbare strategier og vaner - hvad end det er større muskler, skabe mere ro i kroppen, vægttab eller generelt stå stærkere.

Personligt træningsforløb tilpasset til dig

Der kan være mange forskellige grunde til, du ønsker personlig træning. Nogle sigter efter et vægttab, andre ønsker at opbygge muskler og andre igen træner op til noget specifikt – såsom at løbe et maraton eller bokse en boksekamp.

Vores trænere er specialiserede indenfor forskellige områder, og derfor kan du altid finde en træner, der matcher dine ønsker og behov. Udover at vores trænerer  har et højt uddannelsesniveau og stor praktisk erfaring, så er de alle ansat på grund af deres interesse for den enkelte. Dine mål vil være jeres fælles mål og rejsen derhen vil være en rejse i gennemfører i fællesskab.

 

Personlig træning

Invester i din egen motiverende personlige træner, der med fuld fokus på dig, dit udgangspunkt og dine mål, guider dig til at udvikle langtidsholdbare strategier og vaner – hvad end det er større muskler, skabe mere ro i kroppen, vægttab eller generelt stå stærkere i din krop. 

Personlig træning - flere der deles om en træner

Et forløb for jer der vil kombinere personlig træning med den energi det giver, at træne flere sammen. Vi ved, at der ligger en stor motivationsfaktor i at binde sig op på en fælles aftale i et lille træningsfællesskab. Vi ved at energien stiger når I træner flere sammen, hvilket får jer til at yde jeres bedste hver gang. I får en træner der tilrettelægger jeres træning både ud fra gruppen og den enkeltes udgangspunkt. Samtidig motiverer træneren jer på en måde, så i alle får så meget ud af træningen som muligt. I kan finde jer et fælles mål eller helt simpelt fokusere på at forbedre jeres sundhed. I kan være mellem 2 til 6 personer der deles om en personlig træner. 

SeierTogether Bootcamp

Vil du træne på et lukket bootcamp forløb med maks. 8 deltagere 2 gange om ugen i 8 uger, sammen med en af vores personlige trænere? Vi garanterer dig  et trygt og motiverende træningsfællesskab, hvor du forbedrer din styrke og udholdenhed Du vil opleve fokus på jer som gruppe, og på dig som individ. Deltagerne på forløbene oplever at de forbedrer deres styrke og kondition markant under et forløb. Alle er i samme båd, og den opbakning og det fællesskab de udvikler gennem de 8 uger motiverer dem til at møde op hver gang og give den alt hvad de har.

Læs mere om SeierTogether og tilmeld dig her

 

Fysioterapi & behandlinger

Hos Seier Fitness har vi flere dygtige massører og fysioterapeuter der kan hjælpe dig med de skavanker du måtte have.

Læs mere her: Fysioterapi & behandlinger 

Vanecoaching og Kostvejledning

At ændre sine vaner er ikke så nemt som det lyder – måske du kender det? måske har du forsøgt dig med forskellige trænings- og kostplaner, men uden held. Vanecoaching handler om dig og dit liv og en coach kan hjælpe dig med at nå dine personlige mål på en måde, som er holdbar. Det kan være, du har sat dig et mål om et vægttab, ønsker at opbygge en god træningsrutine med nogle gode vaner, eller det kan være, du blot ønsker at slutte fred med dig selv, din krop og den mad, du spiser. Vanecoaching og kostvejledning kan være en del af dit forløb med en personlig træner, men du kan også vælge det som det, dit forløb handler om. 

 

Køb Personlig Træning

Book en uforpligtende samtale

Book en uforpligtende samtale (personlig træning)