Om SeierFitness

Fællesskab og Høj Kvalitet

Jeg ved, at tætte relationer og fællesskab gør det lettere for dig at fastholde din træning. Med et medlemskab bliver du en del af en klub hvor vi maksimalt har plads til 1.000 medlemmer. Det er min garanti for, at der er god plads til alle.

SeierFitness er en fitness-klub og ikke et fitness-center. Med fitness-klub mener jeg, at vi både sætter gode rammer for din træning og samtidig sørger for en hyggelig klub stemning hvor du møder nye mennesker, hvor du trives og er glad for at komme. Vores sofagrupper er hjertet i klubben, hvor du kan nyde en god kop kaffe og en sludder før eller efter din træning. Derudover arrangerer vi medlemsaktiviteter flere gange årligt.

Alle vores træningstilbud er udviklet specielt til Seierfitness’ medlemmer. Mit crew har en høj og bred faglighed, og ved meget om deres fag. Selvom de alle er dygtige til forskellige ting, så er de fælles om at interessere sig for mennesker og de brænder for fællesskabet. Når du kommer ind ad døren bliver du mødt af et hej og et smil. Vi interesserer os for, hvordan det går med din træning, og er altid klar på at guide dig mod dine trænings mål.

Vi glæder os til at se dig i klubben til en omgang træning, hygge og eventuelt en tur i vores havbad og sauna til at slutte af med. Og vi håber du vil synes om SeierFitness!

De bedste hilsner Mads Seier

Læs meget mere om medlemskaber, personlig træning, holdtræning og om vores fitnessklub.

Crew SeierFitness