Mads Seier

Direktør, personlig træner, vanecoach og holdinstruktør

Kompetencer

Holdinstruktør

Personlig træner

Vanecoach

Mads Seier

Jeg har arbejdet i fitnessbranchen siden 1995 og har beskæftiget mig med driften af flere fitnesscentre i Aarhus.

I 2012 tog jeg skridtet og gik selvstændigt, og åbnede SeierFitness i Badeanstalten Spanien i Aarhus, og i 2017 åbnede vi den klub som Jeg idag driver sammen med mit fantastisk Seier Crew.

Mine primære sportslige passion har været langdistanceidræt. Jeg har fuldført mere end 10 marathonløb, gennemført flere korte triathlon distancer, og en Ironman i 2014.

Jeg underviser til dagligt i spinning og TRX og arbejder som personlig træner.

Kunne du tænke dig en personlig træner med et behageligt sind, og et udgangspunkt hvor vi tager udgangspunkt i dig. Så skal du ikke holde dig tilbage med at tage kontakt til undertegnede. Vi finder sammen frem til den træningsform du finder inspirerende, udfordrende og sjov, og sammen får vi resultaterne til at ske.

Uddannelser

Certificeret EHFA (EREPS 4) Personlig Træner

Certificeret TRX Suspension Trainer ved Activeaid

Fysiurgisk sportsmassør

Certificeret Vanecoach v. Morten Elsøe/Anne Gaardmand

Anbefalinger

Jeg oplever Mads som engageret og nærværende, samt med en fin forståelse for hvordan netop jeg skal behandles for at jeg får noget ud af træningen. Han er velforberedt og har en yderst behagelig afdæmpet væremåde, samtidig med at man som udøver bliver holdt til ilden. Han formår at sammensatte en varieret træning således at man får udbytte såvel muskulært samt kardiovaskulært.
/Anders Bruun, Tandlæge