Senior træning

 

Fysisk aktivitet med fokus på fællesskab

 

I SeierFitness er du i trygge hænder, når du melder dig ind som senior medlem.
Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at du holder dig aktiv i hverdagen.

Vi ved at fællesskabet driver motivationen for at komme afsted til træning. Ud over holdtræning, fitness og personlig træning sætter vi rammerne for et fantastisk fællesskab med seniorer i bevægelse. Vi drikker kaffe sammen, holder julefrokost og giver os god tid til snak i de bløde sofaer. Det kalder vi for vores Senior Klub.

 

Tilmeld dig SeierFitness i dag og bliv en del af et fantastisk træningsfælleskab.

Vi tilbyder

Holdtræning for Seniorer

På vores holdtræning i SeierFitness fokuserer vi på dit udgangspunkt for bevægelse og dit funktionsniveau – frem for din alder. Det betyder at vores instruktører altid tilpasser træningen ud fra, hvor du er. Har du eksempelvis skader, knogleskørhed, driller balancen eller lignende så griber vi dig på vores hold i SeierFitness. 

 

 

Vi har holdtræning de fleste formiddage på alle ugens dage. Selvom holdene ikke har “Senior” som fortegn, så garanterer vi dig at der er en plads til lige netop dig. Vi har sørget for at holdtyperne varierer henover formiddagene, så du både kan møde holdtimer der forbedrer din styrke, kondition, balance, bevægelighed og dit fokus. 

Senior Mentor

En Senior Mentor er et dedikeret senior-medlem, som har trænet i klubben i længere tid. En mentor introducerer dig til alle klubbens faciliteter og aktiviteter, og sammen sørger i for, at du kommer godt fra start og bliver en del af fællesskabet.

Træningsvejledning

Når du starter som medlem i SeierFitness har du mulighed for at booke en træningsvejledning med en af vores personlige trænere. Ud fra din fortælling kan du få hjælp til at komme godt i gang i klubben, eksempelvis blive guidet til holdtræning, vejledning til et par øvelser i maskinerne eller en analyse af din krops dagsform.