Bliv medlem af SeierFitness

Som medlem af SeierFitness bliver du en del af den eksklusive Club 2000. Vi træner i attraktive omgivelser i en altid afslappet atmosfære. Her på siden kan du læse mere om de forskellige typer af medlemskaber, vi tilbyder.

Træning, for en hver smag

Vores medlemskabstyper er sammensat, så du har mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst til dig.

 

Kombiner træning og svømning

Som medlem af SeierFitness har du fri adgang til svømmehallen i Badeanstalten Spanien. Med svømning og vores brede vifte af holdtimer og fremragende træningsfaciliteter har du som medlem af SeierFitness adgang til den bedst tænkelige kombination af træningsmuligheder. Variation giver motivation og træningsglæde

Personlig træning og holdtræning

Du kan træne alene, med personlig træner eller gå på opdagelse i de mange former for holdtræning, som SeierFitness tilbyder. Vi har samlet et team af fantastisk dygtige og højt uddannede instruktører, som er klar til at hjælpe dig med at nå dit mål, uanset om det er at løbe maraton, tabe dig, bygge muskler op eller få mere energi og overskud til at klare en travl hverdag. Vi tilbyder forløb inden for funktionel træning, styrketræning, sportsspecifik træning (løb, svømning, cykling og triatlon) og genoptræning.

Club2000

I SeierFitness er det kvaliteten og ikke antallet af medlemmer, der er i fokus. Derfor har vi sat et loft på max 2000 medlemmer. På den måde sikrer vi dig den bedst tænkelige service og de bedste træningsmuligheder.