#seieronly

Eneste fitnessklub med adgang til svømmehal og vinterbaderklub i Aarhus
 

Bliv medlem af SeierFitness

Som medlem af SeierFitness bliver du en del af en eksklusiv fitnessklub. Vi træner i attraktive omgivelser i en altid afslappet atmosfære. Her på siden kan du læse mere om de forskellige typer af medlemskaber, vi tilbyder.

Træning for enhver smag

Vores medlemskabstyper er sammensat, så du har mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst til dig. Du kan vælge kun at træne i vores klub i Badeanstalten Spanien, i Pakhusene på Aarhus Ø eller have adgang til begge klubber for størst mulig træningsvariation.

 

Svømmehal

Som den eneste fitnessklub i Aarhus har du med medlemskab i SeierFitness Spanien adgang til svømmehallen i Badeanstalten Spanien.

Læs mere om Badeanstalten Spanien her!

Saunagus og vinterbaderklub

Med medlemskab med adgang til SeierFitness Pakhusene kan du slappe af i vores store flotte sauna. Vi afholder ugentlige saunagus, og helt eksklusivt har du fra klubben også mulighed for at hoppe i det kolde vand i kanalen. Vi kalder det vores egen lille vinterbaderklub.

Læs mere om vores saunagus og vinterbadning her!

Personlig træning og holdtræning

Du kan træne alene, med personlig træner eller gå på opdagelse i de mange former for holdtræning, som SeierFitness tilbyder. Vi har samlet et team af fantastisk dygtige og højt uddannede instruktører, som er klar til at hjælpe dig med at nå dit mål, uanset om det er at løbe maraton, tabe dig, bygge muskler op eller få mere energi og overskud til at klare en travl hverdag. Vi tilbyder forløb inden for funktionel træning, styrketræning, sportsspecifik træning (løb, svømning, cykling og triatlon) og genoptræning.

Club2000

I SeierFitness er det kvaliteten og ikke antallet af medlemmer, der er i fokus. Derfor har vi sat et loft på max 2000 medlemmer. På den måde sikrer vi dig den bedst tænkelige service og de bedste træningsmuligheder.