Holdtræning

I SeierFitness ved vi hvad dygtige instruktører og holdtræning kan gøre for både motivationen og resultaterne. Det er sværere at sidde fast i sofaen, når du har forpligtet dig til holdtræning og så er det bare sjovere at svede i kor!

Vi har alt fra udendørs cykling og funktionel træning til yoga i alle afskygninger. Alle vores hold er specialdesignede til vores medlemmer og omgivelserne i SeierFitness.

Vores holdtræning bliver afholdt af specialuddannede og erfarne instruktører, som guider dig hele vejen så du kan fordybe dig i øvelserne og træningen.

På et stort udvalg af vores udendørs holdtræning anvender vi det innovative lydsystem SilentFit. Det betyder du får udleveret et sæt høretelefoner ved timens start, hvorigennem du får en fantastisk lydoplevelser og samtidig kan høre instruktøren klart og tydeligt.


Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdene!

Hold kapacitet

Kapaciteten på vores holdtræning er 16 deltagere, så vi sikrer os, at træneren ser alle medlemmer og kan motivere samt tilpasse øvelserne til den enkelte deltager.

Selvom holdene er forholdsvis små, så garanterer vi, at der næsten altid er en ledig plads til dig.

Holdtræning ude hele året

Man skal ikke underkende hvor meget godt frisk luft kan gøre for sjælen, tankerne og træningen.
Derfor har Seier Fitness sikret at flere af vores holdtræninger forgår udendørs hele året rundt.

Det fremgår af holdplanen om træningen forgår inde eller ude og så er det ellers bare med at pakke træningstasken med passende tøj.

SeierSilent

På em stor del af vores udendørs hold anvender vi Silent FIT høretelefoner, hvilket betyder at du får udleveret et sæt høretelefoner som du anvender under træningen. Høretelefonerne giver dig en kraftfuld musikoplevelse samtidig med at du kan høre instruktørens anvisninger klart og tydeligt. Du bevæger dig ind i en tryg lydboble, som øger dit fokus og din udholdenhed.

SeierYoga

Alle vores yogalærere et højt uddannede og dybt passionerede indenfor de forskellige yoga stilarter, som de underviser i. På den måde træner du yoga i sikre og inspirerende rammer, hvor dine behov bliver mødt af den enkelte underviser.

 

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige yoga stilarter, så du både kan deltage på timer der fokuserer på styrke, udholdenhed, langsommelighed og dybe stræk.

 

Ud over faglighed og passion er alle vores yogalærere ansat på baggrund af deres ønske om at være en del af et fællesskab. Du vil altid møde en lærer der brænder for at lære dig at kende og udvikle fællesskabet omkring yoga i SeierFitness.

Hold tilmelding

For at tilmelde sig vores hold skal du, efter oprettet medlemskab, hente SeierFitness Appen i App Store.
I appen findes funktionen “Holdbooking” hvor du let kan få et overblik over holdplanen og tilmelde dig.

Det er også muligt at tilmelde sig et hold ved at henvende sig i receptionen.

Hold venteliste

Hvis holdet du tilmelder dig er fyldt, kommer du på venteliste. Her vil du gennem SeierFitness appen modtage besked hvis du får en plads på holdet.

10 min inden holdstart gælder “først til mølle” princippet, så hvis de tilmeldte til holdet ikke har tjekket ind til holdtimen, da vil pladsen gå til en på ventelisten så frem personen på ventelisten tjekker ind.

Tjek ind inden holdstart

Husk at registrere dig på holdet inden holdstart. Dette skal ske seneste 10 min inden opstart ellers kan din plads frafalde og gå til en på ventelisten til holdet.

Afmelding af hold

Kan du ikke deltage i holdet du har tilmeldt dig, skal afmeldingen ske 4 timer inden holdstart.
Dette er for at sikre at folk der evt. er på venteliste, har mulighed for at få pladsen tids nok til at de kan deltage.

Udebliver man fra holdet trods tilmelding, vil der blive opkrævet en bøde på 35 kr.