Det siger vores medlemmer

Seier er kun den klub, den er, fordi vi har de fantastiske medlemmer, vi har. Vi bliver så glade og motiverede, når vi hører, hvad de har at sige om deres oplevelse af at være en del af vores fællesskab. Her kan du læse nogle udtalelser fra medlemmer:

Om vores træningsmiljø og faciliteter

“Jeg er virkelig glad for at have startet op på træning igen. Seier er lækkert at komme afsted til med sauna og havbad. De udendørs hold med høretelefoner er geniale ift. sol og frisk luft”

“At starte dagen med holdtræning i DK’s største træningssal, direkte på havnefronten med udsigt til solopgangen, måger, marsvin og super engagerede trænere, er den bedste måde at lade op på krop og sjæl”

“Top lækkert fitnesscenter på Aarhus Ø”

“Jeg elsker at se ud over havet, når jeg træner. Det er det der gør jer helt særlige!”

“Jeg er glad for SeierFitness pga. de lange åbningstider 05-23, som giver mig mulighed for tidlig morgen træning, det brede udvalg og kvalitetsudstyr indenfor cardio, styrketræning, olympiske løft og gymnastisk træning. Lokalerne er moderne og velholdte og det er fedt at der kan trænes både inde og ude”

“Det koster nogle penge at træne her, men det er pengene værd, fordi jeg kommer her også"
- Mia

Om fællesskabet

“Første gang jeg var til saunagus, var alle andre super søde til at hjælpe og forklare. Fed følelse af være velkommen og en del af jeres fællesskab”

“Seier er den hyggeligste fitnessclub – man får en intim New York Vibe stemning i klubben. Alle hilser på hinanden, der er rent og maskinerne virker altid. Det er en fornøjelse at træde ud af sin bil og tage elevatoren op i et center, hvor man føler sig velkommen. Keep up the good work”

“Min mand døde pludseligt og mine efterreaktioner er blevet rummet så flot i Seier. Det lyder åndssvagt med SeierFamily, men det er faktisk sådan et føles at blive medlem”

Om personalet og deres høje faglighed

“Fantastisk træningscenter, med et utal af muligheder, dygtige og veluddannede trænere, super service og klubmedlemmer, som er lette at komme i kontakt med.”

“SeierFitness er kendetegnet ved professionelle instruktører med smittende energi og supergode træningsforhold ude og inde”

“Jeg føler mig altid velkommen i klubben og føler det er min klub. Er blandt andet glad for at yoga instruktørerne ved hvad jeg hedder – jeg føler mig set som menneske”

“Virkelige dygtige instruktører. Især på yoga del. Mega god stemning og fedt netværk i klubben”

“Jeg er rigtig glad for at Seier er det første center, hvor jeg har opnået succes og føler mig tilpas. Efter et 11 måneders forløb og 15 kilo mindre hos en anden personlig træner, skulle jeg flyve fra reden og finde mit eget center og fortsætte rejsen alene. Der passede Seier alle mine behov, da de ligger tæt på min bopæl, og har en begrænsning på medlemmer, så jeg føler, at der er plads til mig, når jeg skal træne. Derudover er personalet rigtig søde og med til at jeg føler mig hjemme”

“Der er hele tiden noget nyt, der bliver bygget på - det gør det sjovere at træne"
- Alexander, om hans forløb med sin personlige træner

Tilfredshedsundersøgelse 2023 - Testimonials

Vi spurgte alle vores medlemmer via en spørgeskemaundersøgelse hvad deres oplevelse af SeierFitness er på flere forskellige parametre. Resultatet kan du se her.