maj 2021

26
maj

Seier for verdensmålene

I weekenden d. 4. og 5. juni indtager SeierFitness Aarhus by med én stor SeierSilent ”fitness fest” – Vi starter festen fredag d. 4. juni, hvor vi stiller op med to af vores mest populære hold til festlig ”Verdensmålsfitness” som en del af oplysningskampagnen Danmark For Målene på Bispetorv lige ved Domkirken @danmarkformaalene – Du kan deltage på to forskellige hold fredag d. 4. juni på Bispetorv: Kl. 14.00 SeierFitness Start Moving Kl. 16.00 SH’BAM Det et gratis at deltage og du tilmelder dig i App’en eller på info@seierfitness.dk Hos SeierFitness er vi superstolte over aktivt at kunne bidrage til FNs Verdensmål nr. 3, Sundhed og Trivsel, som går ud på at sikre sundt liv for alle og fremme trivsel hos alle aldersgrupper. Mange af vores af sundhedsproblemer handler i høj grad om livsstil, og mange mennesker i både rige og fattige lande har i dag alvorlige problemer med f.eks. diabetes og andre livsstilsrelaterede sygdomme. Hos SeierFitness hjælper vi alle folk i alle aldersgrupper med at holde sig i gang og arbejde målrettet med motion, livsstil og sundhed. Kom forbi til Verdensmålsfitness og bliv inspireret af både SeierFitness og de andre verdensmålsevents på Bispetorv.
Læs mere
21
maj

SeierSilent – Les Mills Super Saturday

Skal du med ud i den friske luft og holde en stor træningsfest. På denne dag har vi release på de nyeste Les Mills holdtimer, som vi har i SeierFitness. Derudover har vi release på nyt program med vores populære SeierFitness StartMoving. Vi slutter med SeierSilent Disco, hvor du kan danse løs til sprøde toner fra en DJ! – Program 12.30 – 13.15 SH’BAM 13.30 – 14.30 BODYATTACK 14.45 – 15.30 SeierFitness Start Moving 15.45 – 16.45 BODYCOMBAT 17.00 – 18.00 SeierSilent Disco
Læs mere
08
maj

Rabat på personlig træning

Rabat på personlig træning – Kom sikkert tilbage til dig træning sammen med en personlig træner

Du kan lige nu få en god rabat på personlig træning.

Det betyder, at køber du 10 sessioner hos en af vores dygtige personlige trænere, så får du 1 gratis session oveni. Og køber du 20 sessioner, får du to gratis med i købet.

 

Priser

Køb 10 x Personlig Træning, få 1 x Træning gratis (11 i alt)                               6.000 kr. (normalpris 6.600 kr., spar 600 kr.) Køb 20 x Personlig Træning, få 2 x Træninger gratis (22 i alt)                           12.000 kr. (normalpris 13.200 kr., spar 1.200 kr.) Køb 30 x Personlig Træning, få 3 x Træninger gratis (33 i alt)                           18.000 kr. (normalpris 19.800 kr., spar 1.800 kr.) Køb 40 x Personlig Træning, få 4 x Træninger gratis (44 i alt)                           24.000 kr. (normalpris 26.400 kr., spar 2.400 kr.) Køb 50 x Personlig Træning, få 5 x Træninger gratis (55 i alt)                           30.000 kr. (normalpris 33.000 kr., spar 3.000 kr.)

 

Vi tilbyder KUN 15 forløb i alt med rabat.

Kontakt pt@seierfitness.dk eller den personlige træner, du gerne vil træne sammen med.

Vores trænere finder du her: https://seierfitness.dk/vi-tilbyder/personligtraening/

 

Du kan også købe dit forløb med det samme lige her: http://fitness.flexybox.com/seierfitness/Registration/Index/2463

Læs mere
04
maj

Vi åbner igen

Vi er ovenud lykkelige for endelig at kunne åbne SEIERFITNESS igen.

Vi åbner fra på mandag d. 10. maj kl. 6.30.

Åbningstider (Gælder i den periode hvor der skal fremvises coronapas ved adgang til klubben. Lige så snart det er muligt går vi tilbage til 0500-2300 alle ugens dage året rundt!)

Mandag – torsdag 6.30 – 21.30 Fredag 6.30 – 18.00 Lørdag – søndag 8.00 – 16.00

Der vil være bemanding på i hele åbningstiden, og der skal fremvise gyldigt Coronapas og ID til vores personale for at komme ind og træne. Du kan læse mere om vores retningslinjer nedenfor!

ADGANG TIL KLUBBEN Eneste indgang til klubben vil være via vores hoveddør på 1. sal. Så ind af døren ved indgang 2F, op ad trappe/elevator hvor du skal ankomme med mundbind og samtidig fremvise coronapas, for at komme ind og træne.

Vi følger selvfølgelig alle retningslinjer om sikker træning: Det betyder, at vi holder afstand, spritter af og viser hensyn.

Vi GLÆDER os vanvittigt meget til at se jer på mandag.

Læs mere

marts 2021

06
mar

Vi lukker vores klub i Badeanstalten Spanien!

Kære Seier medlemmer og venner af huset Næsten et år er gået siden COVID-19 lukkede hele Danmark ned for første gang den 12. marts 2020, og Seierfitness var tvunget til at stoppe enhver aktivitet på nær online træning. Inden nedlukningen summede vores klubber af liv og masser af trænende medlemmer i både Spanien og Pakhusene. Det forløbne år har været præget af Covid-19 begrænsninger og frygt, som har gjort det svært for bl.a. fitnessbranchen. Lige nu befinder Seierfitness sig på tredje måned i den anden lockdown, og vi ved endnu ikke hvornår en genåbning er realistisk. Vi er som fitnessklub presset i knæ, og vi har været nødsaget til at tage en svær beslutning, der langt fra har været nem men nødvendig, for at vi kan komme igennem vanskelighederne og hurtigt op i gear igen. Vores klub i Badeanstalten Spanien kommer desværre ikke til at genåbne efter denne lockdown. Det gør ekstra ondt, da klubben i Badeanstalten Spanien er noget helt specielt for os alle sammen. Atmosfæren, de ”skæve” lokaler, hyggen og den flotte gamle bygning. Jeg har været med til at drive fitness i huset siden 1998 og siden 2012 under eget brand ”Seierfitness”. Vi samler i stedet alle vores kræfter i Seierfitness Pakhusene i de større og nye lokaler, som vi flyttede til i september 2020. Derudover øger vi fokus på udendørs træning og byder på masser af holdtimer under åben himmel. Så snart fitnessbranchen får lov at åbne op igen for indendørs træning, inviterer vi jer alle til Åbent Hus i Pakhusene, så I får mulighed for at opleve de fine træningsmuligheder på Ø, hvis du ikke tidligere har haft din gang i Seierfitness Pakhusene. Alle medlemmer har fået en mail om hvordan I skal forholde jer i forhold til medlemskabet. Har I spørgsmål til lukningen af Spanien er I mere end velkommen til at skrive til info@seierfitness.dk. Med venlig hilsen Mads Seier Direktør
Læs mere

januar 2021

29
jan

Vi må vente lidt endnu

Kære Seier medlemmer

Vi må bibeholde vores positive energi og trække vejret dybt, selvom det er umådeligt svært i denne situation vi alle befinder os i.

Vi er pt. lukket ned tom. 28. februar pga. COVID-19.

VI TÆNKER PÅ JER❤️ Vi poster løbende inspiration til hjemmetræning, glade opskrifter og sender god energi ud til jer 💚

Husk også at der ligger over 200 træningsvideoer på Seierfitness YouTube kanal fra sidste lukkeperiode, som I flittigt kan benytte og få inspiration til daglig bevægelse:👇🏼

https://www.youtube.com/user/SEIERFITNESS/playlists

Tak fordi I træner med på afstand🙏🏼

Pas på hinanden og pas på jer selv ❤️

Så passer vi på jer ❤️

Mads Seier & Crew

Læs mere
14
jan

Vi savner Jer

VI SAVNER JER Kære Seier medlemmer . Vi må bibeholde vores positive energi og trække vejret dybt, selvom det er umådeligt svært i denne situation vi alle befinder os i. . Vi er pt. lukket ned tom. 7. februar pga. COVID-19. . VI TÆNKER PÅ JER Vi producere løbende inspiration til hjemmetræning, glade opskrifter og små hilsner fra crewet der har været hjemsendt siden d. 9. december på vores Facebook og instagram side. . Husk også at der ligger over 200 træningsvideoer på Seierfitness YouTube kanal fra sidste lukkeperiode, som I flittigt kan benytte og få inspiration til daglig bevægelse: . https://www.youtube.com/user/SEIERFITNESS/playlists . Tak fordi I træner med på afstand. . Pas på hinanden og pas på jer selv Så passer vi på jer . Mads Seier & Crew #seierfitness #seierforsundhed #seierforrelationer #seierformiljøet #seierforkvalitet #seierfamily #onlineholdtræning #Trænpåafstand
Læs mere

december 2020

07
dec

Vi lukker ned!

Kære Seier medlemmer

 

Vi trækker vejret dybt, og tænker positivt selvom det er umådeligt svært i denne situation vi endnu engang står i. Vi må desværre sande at vi endnu engang skal lukke ned for en periode.

 

På dagens pressemøde d. 7. december kl. 1200 blev det udmeldt at de nye restriktioner i de 38 kommuner heriblandt Aarhus kommune, også rammer fitnessbranchen.

 

Derfor er vi nødsaget til at lukke ned fra onsdag d. 9. december – søndag d. 3. januar 2021.

 

Der kommer nærmere info ud senest dagen i morgen, for hvordan du som medlem skal forholde dig.

 

Vi er allerede i fuld gang med at sammensætte en LIVE holdtræningsplan, så vi kan gå i luften fra på onsdag så du kan træne med hjemmefra.

 

 

Mads Seier & Crew

Læs mere

oktober 2020

14
okt

BYENS BEDSTE FITNESS

🏋️‍♂️SEIER ER NOMINERET TIL AARHUS´s BEDSTE FITNESS🏆

Så er det nu afstemningen til BYENS BEDSTE FITNESS starter. 👏🏻Vi håber du vil hjælpe os, med at hive titlen hjem. 😁 Man bliver jo trods alt kun BYENS BEDSTE FITNESS, ved at have BYENS BEDSTE MEDLEMMER. 😘

https://stiften.dk/artikel/afstemningen-er-åben-stem-på-dine-favoritter-til-byens-bedste-2020-her

#byensbedste2020 #seierforsundhed #seierforrelationer #seierforaarhus #seierfamily

Læs mere
06
okt

Rengøring i Seier

I SEIER går vi op i din sundhed og sikkerhed. Derfor vil vi gerne oplyse om, hvilke tiltag, vi har gjort, for at det er sikkert at træne i SEIER. . I SEIER har vi valgt at benytte et middel, der hedder Super2Clean, til at rengøre vores udstyr med. Super2Clean er både et miljørigtigt middel, men det har også en meget effektiv evne til at fjerne bakterier på overflader. Det indeholder desuden kokosolie, som plejer vores sæder, så de kan holde længere. . Super2Clean arbejder med ATP målinger for at tjekke, om overfladerne er sundhedsmæssige rene. ATP molokyler er det, som bakterier lever af; så fjerner man ATP molokylerne, fjerner man også bakterierne. Vi har haft Allan fra SUper2Clean ude for at fortage målinger på vores udstyr for at teste effekten af midlet. . Vi kan se, at vores medlemmer er super gode til at gøre rent efter sig, når de træner. For i flere tilfælde var svarresultatet under de 30, som er det anbefalede resultat for at overfladen er sundhedsmæssig ren. Faktisk måtte vi gøre en håndvægt ekstra beskidt for at kunne komme højt op i ATP målingen, som endte på 602. Efter rengøring med Super2Clean blev resultatet 8. Det hedder sig faktisk, at hvis tallet er under 30, er det sundhedsmæssigt forsvarligt at tilberede mad på overfladen.
Læs mere