marts 2022

30
mar

Seier YogaWeekend

Dato: 13. – 15. maj 2022 Plads til 12 deltagere . Nyd en weekend dedikeret til afslapning, harmonisering og genopfriskning af det indre selv. Vi tager på en holistisk rejse gennem jordens basale elementer. Tridoṣa refererer til tre basale enheder: vāta (luft), pitta (ild) og kapha (jord og vand). Med disse naturskønne elementer som fokus byder vi krop og sind på bevægelse, yin, nidra, meditation, lydbad, journaling, sauna og isbad! . Weekenden er både for den garvede yogi, men også for dem som gerne vil inspireres og prøve noget nyt og anderledes – og for dig som kan sætte en weekend af til kærlig fokus på dig selv og dine sanser 💚 Du behøves ikke at være medlem af SeierFitness for at være med på forløbet! . Program: . FREDAG – Pitta 🔥 〰 19.30 – 20.30: Doṣa Vinyāsa: Ild (pitta) 〰 20.30 – 21.00: Yoganidrā (yoga søvn) . LØRDAG – Kapha 🪨🌊 〰 10.00 – 11.30: Doṣa Yin yoga og meditation: Jord og vand (pṛtvṛti og vata) 〰 12.00 – 13.00: Stretch and release 〰 13.00 – 14.00: Frokost . SØNDAG – Vatta 💨 〰 10.00 – 11.00: Prāṇāyāma og meditation 〰 11.00 – 12.30: Doṣa Vinyāsa: Luft (vāyu) 〰 12.30 – 13.00: Doṣa Ceremoni .Pris for hele weekenden: 995 kr. . Tilmelding online eller i receptionen.
Læs mere
30
mar

Seier Yogaforløb – Bæredygtig krop

〰 Tidspunkt: Kl. 15.15 – 16.30, seks onsdage fra d. 27. april til og med 15. juni . Bæredygtig krop forløbet er for dig, som gerne vil opnå en bedre holdning, større kropsbevidsthed samt styrke, smidighed og energi. . Med vores livsstil, arbejdsstillinger og tyngdekraftens evige træk, falder vi sammen og der er flere områder af kroppen som bliver inaktive og svækkes. Her vil vi vække og stimulere de ”glemte” områder og opnå en bæredygtig krop. . Vi skal arbejde med stræk, styrke og balance i små serier. Undervisningen vil også bestå af statiske stillinger, hvor du med dit dybe åndedræt, skaber ro, integritet og kropsbevidsthed. Åndedrætsøvelser vil også indgå separat. Hver gang vil vi stimulere bindevæv med bold under fødderne og dermed stimulere hele kroppen på en gang. 🌀 . Vi indleder hver session med opvarmning og ender med en kort afspænding. Dygtige og jordnære Karin sørger for at du efter hver gang mærker, at du har været hele kroppen igennem og føler dig let og veltilpas. 💆 . 〰 Pris: 1395 kr. for alle seks gange. . Du behøves ikke at være medlem af SeierFitness for at være med på forløbet!
Læs mere
01
mar

10 års jubilæum

NU SKAL DER FESTES . Hvorfor? Fordi vi fylder 10 år, coronatågen er lettet, vi har misset vores årlige nytårskur og sommerfest 2 år i streg, og bare forbi vi kan! I påsken 2012, åbnede Jeg min første klub i Badeanstalten Spanien, og havde den store fornøjelse af Prinsgemalen, der klippede det røde bånd til klubben. Samtidig er det også 5 år siden vi åbnede i de “gamle” lokaler her i Pakhusene. . Det skal fejres med træning og fest lørdag d. 2. april 2022. . Program: 1500-1700 – Træning på hold og i klubben (bookes via app´en) 1700-1830 – Omklædning, fordrinks og snacks i klubben 1830-0100- Fest og tre retters menu i MIB´s lokaler! . Menu: . FORRET Bålrøget færøsk laks med friske ærter, sydfynske grønne asparges og skilt sauce med danske stenbiderrogn samt sprød foccaciachips – Hertil friskbagt surdejshvedebrød og friskpisket smør tilsmagt med citron og havsalt . HOVEDRET Dansk kalv i urtecrust, grøn frikassé i sprød butterdej, nye gulerødder, nordisk kartoffel med ramsløg serveret med kraftig sauce tilsmagt timian. . DESSERT Moussekage med mørk og lys chokolade, hindbær og dansk hyldeblomst samt hasselnød . Pris kr. 345,- inkl. velkomst bobler og snacks. . Tilmelding: I klubben! . 80 pladser, først til mølle . Hvem kan deltage: Medlemmer af klubben og venner af huset! . Barpriser: Øl kr. 40,- Sodavand kr. 30,- Kildevand kr. 20,- Vin pr. fl. kr. 250,- Vin pr. glas kr. 50,- Drinks kr. 60,- Øko kaffe og the kr. 30,- . Alle priser er inkl. moms.
Læs mere

december 2021

29
dec

Åbent Hus i SeierFitness

Tag dine venner med til en lækker dag med fokus på bevægelse, hygge og velvære! Hele arrangementet er gratis, så skynd dig at tilmelde dig, sammen med dem du vil dele dagen med! Glæd dig til følgende program: Kl. 0900-0935 Cycling (Teateret – udendørs) Kl. 0900-0935 Stærk og Smidig (Yoga Studio) Kl. 0900-0935 SeierTogether (Fitnessarealet) —– Kl. 0945-1020 Yoga med Bowspring (Yoga Studio) Kl. 0945-1020 Lift Peak Repeat (Terrassen – udendørs) Kl. 0945-1015 Kom i Form (Teateret – udendørs) —– Kl. 1030-1105 Vinyasa Yoga (Yoga Studio) Kl. 1030-1105 Bodycombat (Teateret – udendørs) Kl. 1030-1105 Seier Together (Fitnessarealet) Kl. 1115-1150 Yin Yoga (Yoga Studio) Kl. 1115-1150 TRX (Terrassen – udendørs) . Hvis du vil være sikker på en plads, så send en mail til info@seierfitness.dk med følgende info: – Navn – Mobilnummer – E-mail – Seier medlem/ikke medlem – Hvilket hold due ønsker at deltage på . Når vi har modtaget din mail og tilmeldt dig holdet, sender vi en bekræftelse pr. mail . Alle er velkomne. Vi glæder os til at se jer
Læs mere
18
dec

SeierFitness – Tryg træning

Så er der nye retningslinjer gældende fra søndag 19. december kl. 08.00 Fra i morgen skal du bære mundbind eller visir, når du ankommer/forlader SeierFitness, samt står op i reception og lounge Vi værdsætter meget at vi forsat kan holde åbent, og derfor har vi sammen en opgave for at holde vores klub til et sted du trygt kan træne Husk at: Bær mundbind til og fra træning Sprit dine hænder af ved ankomst Have dit coronapas klar, da vi tjekker det ved stikprøvekontrol Vi tjekker stadig coronapas ved stikprøvekontrol. Sprit udstyr af før og efter brug Bliv hjemme hvis du er syg eller har symptomer Hold afstand til hinanden Har du muligheden, så træn på de tidspunkter hvor der er færrest i klubben dvs. imellem 10-16 og 19-23 på hverdage. Weekenden er de trænende spredt godt ud på dagen i forvejen. Husk på vi har over 20 udendørs hold, hvor du trygt kan træne i den friske luft Pas på hinanden og pas på jer selv Så passer vi på jer
Læs mere

oktober 2021

28
okt

SeierX

Vil du opleve progression i din træning?

Vil du være med i et træningsfælleskab med andre?

Vil du være med til at sætte præg på vores produkter?

 

Læs mere
20
okt

Byens Bedste Corona Initiativ 2021

Vi er i år blevet nomineret i kategorien “Byens bedste corona tiltag” for vores SeierSilent koncept med udendørstræning, og afstemningen er nu åbnet og løber frem til 5. november. . Vi håber sådan du vil lægge din stemme hos os, da det er et kæmpe skulderklap til os, for det arbejde vi lagde i corona perioden – og som nu er blevet en fast og populær del af de produkter vi tilbyder til vores medlemmer . Du kan stemme lige her: https://stiften.dk/artikel/afstemningen-er-åben-stem-på-dine-favoritter-til-byens-bedste-2021-her
Læs mere
20
okt

TRX og Børn i Bevægelse

Nu lancerer SeierFitness et helt unikt og familievenligt hold! . Hver torsdag kl. 16.00 kan dine børn mellem 6-12 år deltage på vores nye hold: Børn i Bevægelse. Det er gratis for børnene at deltage. . Timen foregår på vores terrasse i forbindelse med en TRX time, hvor forældrene samtidig kan deltage på TRX. Børnene kan altid henvende sig til deres forældre, og der vil aldrig være tunge vægte og redskaber til stede. På den måde kan både børn og forældre få fysisk aktivitet og frisk luft i trygge rammer. Har du mindre børn, er de også velkomne uanset om de er i lift, kommer kravlende eller er store nok til at prøve TRX – for her er der plads til alle! . Du tilmelder dig selv som du plejer via vores hold bookingsystem. Dit barn eller børn tilmelder du ved at kontakte receptionen og oplyse barnets navn og alder samt dit eget navn. Dette kan gøres via telefon, mail eller fremmøde. . Vores nye Børn i Bevægelse er et hold, hvor børnene være fysisk aktive i trygge rammer, hvor de bevæger sig gennem leg, musik og fantasi. Vi kan finde på at rejse til forskellige øer, eller tage redskaber med udenfor og kravle rundt på. Børnene anvender vores Silent Fit lydsystem, som giver dem mulighed for at fordybe sig i legen og bevægelserne.
Læs mere
19
okt

Massør søges

SeierFitness ligger i Pakhusene, som er en bygning der varetager mange kontorvirksomheder. Lige nu står vi overfor en stor opgave, hvor en virksomhed i Pakhusene tilbyder sine medarbejdere 30 minutters behandlinger hver uge. Derfor vil den første opgave være at varetage massage/behandlinger af disse medarbejdere. Ved siden af vil der være massage/behandler opgaver med sportsmassage af SeierFitness egne medlemmer. 

 

SeierFitness – byens hyggeligste og mest nærværende klub

SeierFitness er en high-end klub, der holder til på Aarhus Ø. I alle vores produkter vægter vi høj kvalitet og den nære relation til kunderne og medlemmerne. Alle vores produkter er af høj kvalitet. Kernen i Seierfitness er fællesskab til, og mellem medlemmer. Alle vores medarbejdere vægter relationer med medlemmer højt. Vores produkter og fysiske rammer er skabt, ud fra den tilgang, at de altid skal fremme tætte relationer i klubben. 

 

Vi søger dig, der:

Er  uddannet sportsmassør eller fysioterapeut Primært kan arbejde i tidsrummet 8-17

 

Seierfitness’ mission og værdier gennemsyrer vores arbejde

SeierFitness’ mission: “gennem fællesskab og høj kvalitet vil vi gøre Aarhusianerne sundere, gladere og stærkere. Derfor 

 

SeierFitness’ værdier: 

Sætter medlemmerne først Ejerskab Innovative Ekstraordinære Relationsskabende

 

Vi ønsker at vores mission og værdier kan mærkes i hverdagen, og vi lægger stor vægt på at alle vores medarbejdere står inde for og lever vores værdier, når de er på arbejde. Derfor lægger vi ligeledes vægt på, at du kan se dig ind i ovenstående. 

 

Send din ansøgning til mads@seierfitness.dk 

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte til Mads Seier på 2211 6895.

 

Læs mere
01
okt

Nyheder på holdplanen

Vi optimerer hele tiden vores holdplan, og derfor kan vi nu inviterer dig til endnu flere hold på vores dejlige terrasse i Pakhusene.

Fra mandag d. 4. oktober vil følgende ændringer og tilføjelser på holdplanen træde i kraft:

Mandag Burn SeierSilent kl. 16.45 / Terrassen BODYCOMBAT SeierSilent kl. 17.45 / Terrassen Lift Peak Repeat kl. 18.15 / Terrassen

Onsdag: TRX kl. 7.00 / Terrassen TRX SeierSilent kl. 17.15 / Kanalen

Torsdag: Burn SeierSilent kl. 17.00 / Terrassen BODYCMOBAT kl. 18.00 / Terrassen

Fredag Lift Peak Repeat kl. 16.00 / Terrassen

Søndag Boksning kl. 9.00 / Terrassen TRX kl. 10.15 / Terrassen TRX kl. 11.15 / Terrassen

Kanalen – er det “grønne” område ved siden af vores badebro i kanalen v. Pakhusene

Vi glæder os til at se dig til endnu mere træning i klubben.

Læs mere