november 2018

20
nov

14 dages gratis træning!

Anbefal os til en ven og giv vedkommende 14 dages gratis træning til Seier. Personen kan deltage på hold, træne fitness og bruge vores lækre sauna i Pakhusene med saunagus og havdyb.

De 14 dages prøvetræning skal aktiveres senest d. 31. december 2018.

Læs mere
20
nov

Black Friday

Fredag d. 23. november er der 20% rabat på køb af klip til personlig træning. Der er frit valg på alle hylder, uanset om du ønsker 30 eller 60 min. sessioner, eller om du vil købe PT Duo og træne sammen med en ven/veninde.

Du kan max. købe 20 klip, men ellers er der frit spil. Køb online eller kig ned forbi os!

Læs mere
07
nov

Viljen til forandring

Den rå historie om Anapanasati – ægte mindfulness

”Kill yourself” – var ordene, der startede hans livsrejse i lære hos den japanske zen mester.

Fra at være 4 venner, der drog til Taiwan for at tjene penge, stod Rasmus pludselig alene i en fremmed verden og havde mistet alt. På mystisk vis stødte han ind i Mario, der igennem et halvt årti blev hans læremester og udsatte ham for alle de forhindringer og udfordringer vi normalt kun kender fra Hollywood film, for til sidst at finde sit ægte spirituelle mål med rejsen – og sig selv.

Kom og bliv underholdt og udfordret af denne virkelige historie. Du vil blive taget med på en mystisk rejse, hvor det spirituelle går hånd i hånd med praktisk og virkelighedsnær træning, der på det ene tidspunkt foregår på toppen af et afsidesliggende bjerg og i det næste på en af de utallige barer i millionbyen Taipei.

Mød Rasmus, der har mediteret i over 20 år og er en af de få personer, der igennem mere end et halvt årti har været i fuldtidstræning hos en ægte japansk læremester i den zen buddhistiske form for mindfulness: Anapanasati, der er noget anderledes end det koncept vi støder på i vesten.

Rasmus er opvokset i England, har arbejdet i Kina og Taiwan i 10 år og taler kinesisk. Han er uddannet lærer og har holdt flere foredrag om Kina på Aarhus School of Business.

Læs mere

oktober 2018

15
okt

Movember

Hver mandag i November sætter vi fokus på mærkesagen Movember, der støtter og sætter fokus på mænds sundhed. Kom forbi til ugentlige challenges, vind præmier, få del i ugentlige tilbud, indsamling mm., og støt dermed en mærkesag med omtanke.

Ganske enkelt dør mænd i for ung en alder. Vi er derfor som fitnesscenter med i kampen mod prostatakræft, testikelkræft og psykiske sygdomme, for at give mænd en længere levetid.

Så kig forbi til MACHOMANDAG i Movember i Pakhusene.

Læs mere
13
okt

Saunagus og vinterbadning

Vidste du at vi i SeierFitness Pakhusene har Aarhus flotteste sauna? Viste du også at vi har direkte adgang til at gå udendørs og hoppe i den kolde friske vand i kanalen? Måske det var noget for dig?

Læs mere

september 2018

26
sep

Støt brysterne i Seier

Kom ned i SEIER lørdag d. 6. oktober og deltag i Lyserød lørdag med familien SEIER). Der vil være konkurrencer i løbet af dagen, og du deltager i kampen om hoved præmien ved at fremmøde dig til fitness eller hold på skærmen. Vi sørger for et glas lyserøde bobler og lidt sødt til ganen i tidsrummet 10-13.

Vi håber, at se så mange som muligt til en hyggelig og meningsfyldt dag, hvor vi sammen støtter et godt formål.

 

Vi afholder 2 konkurrencer i løbet af formiddagen, du tilmelder dig via holdbooking eller ringer på 2211 6896!

Læs mere

august 2018

21
aug

Svømmehallen bliver ikke færdig til tiden!

Kære Seier Medlemmer

Vi har netop fået denne nedenstående medelelse om at svømmehallen ikke bliver færdig til genåbning pr. september 2018. Lukke perioden er forlænget til januar 2019, da de er nødsaget til at udskifte loftet i svømmehallen!

“Kære lejere i huset

Det planlagte arbejde i huset med udskiftning af klinker i svømmebadet forløber efter planen.

Desværre er lukkeperioden udvidet, da der er opstået uforudsete ekstra arbejde i svømmehallen. Loftbeklædningen i svømmehallen skal udskiftet, og det er først kunne konstateres, da der hen over sommeren har været el-arbejde vdr loftbelysningen. I forbindelse med dette er der taget en prøve ned, som desværre har kunne konstateret fugtskader, der i værste fald kan forudsagde nedstyrtning af loftplader.

Derfor skal loftet udskiftes, og i en fredet bygning, kan det ikke ske fra den ene dag til den anden.

Derfor er der på rådsmandsmødet i går orienteret om, at Badeanstalten Spanien først forventes åbnet pr. 1. januar 2019.

 

 

Badeanstalten Spanien lukker fra og med 3. april til september 2018 pga. renovering i svømmehallen. SeierFitness og  husets andre lejere holder åben i hele perioden”

Renoveringen omfatter:

Udskiftning af membran og flisebelægning i bassinbund og sider Ny flisebelægning på promenadedæk i svømmehallen Desuden skal der laves fejl- og mangler i forbindelse med 5 års eftersynet i huset

Vi beklager generne og glæder os til at vise jer det nyrenoverede bassin i september.

Læs mere

juli 2018

09
jul

Gæstetræning

Vi gør det lettere at træne for dig på tværs af Danmark med TrainAway!

Nu kan du som medlem af SeierFitness træne på tværs af Danmark i andre KlubDanmark fitnesscentre ved hjælp af TrainAway platformen for kun 20 kr. Download gratis TrainAway appen, tilmeld dig med invitationskoden KLUBDK18, og find din nærmeste KlubDanmark center, og køb direkte adgang fra appen. Det har aldrig været nemmere at træne på farten.

Læs mere

maj 2018

24
maj

Persondataforordning 2018

PERSONDATAPOLITIK I SEIERFITNESS

Senest opdateret: 24. maj 2018

 

Nedenstående oplysninger har til formål at oplyse dig som registreret om SeierFitness´ behandling af dine personoplysninger.

Kontaktoplysninger for den dataansvarlige:

SeierFitness A/S Spanien 1, 8000 Aarhus C CVR 34223076

Læs mere

marts 2018

07
mar

Svømmehallen skal renorveres!

Badeanstalten Spanien lukker fra og med 3. april til september 2018 pga. renovering i svømmehallen. SeierFitness og  husets andre lejere holder åben i hele perioden.

Renoveringen omfatter:

Udskiftning af membran og flisebelægning i bassinbund og sider Ny flisebelægning på promenadedæk i svømmehallen Desuden skal der laves fejl- og mangler i forbindelse med 5 års eftersynet i huset

Vi beklager generne og glæder os til at vise jer det nyrenoverede bassin i september.

Læs mere