Nyheder

Her kan du følge med i de nyeste nyheder i SeierFitness. Her kan du f.eks. læse mere om kommende arrangementer og bootcamps. Nyheder vil også løbende blive lagt op på vores Instagram og Facebookside.

6/10 2022

SeierTogether forløb

Læs mere her.

Vil du træne på et lukket forløb med maks 8 deltagere 2 gange om ugen, sammen med en af vores personlige trænere? Igennem træningen garanterer vi dig  et trygt og motiverende træningsfællesskab hvor du forbedrer din styrke og udholdenhed. Du vil opleve et fokus på jer som gruppe, og på dig som individ.

Vi starter op i uge 43!

 

27/9 2022

SeierBoxing Bootcamp

 

SeierFitness’ Boxing Bootcamp er det oplagte valg for dig, der ønsker at komme i fantastisk god for, blive stærkere og hurtigere. Her bliver du en del af et energifyldt træningsfællesskab, og får effektiv træning, hvor du arbejder med hele kroppen. Du øger din styrke og kondition gennem intervaltræning og boksning.

Træningen er for alle, og du behøver bestemt ikke have bokset inden du deltager på forløbet. Faktisk er dette den helt rigtige start for dig, der altid har bokset før, og har lyst til at lære det.

Læs mere og tilmeld dig her.