august 2020

07
aug

Nye booking regler!

Fra 1. august ændre vi reglerne fra holdbooking. Fremadrettet kan du nu booke hold 14 dage frem i tiden, og have 10 aktive bookinger af gangen. Udebliver du fra en holdtime og er på holdet (ikke venteliste), vil du blive tilskrevet en bøde på kr. 35,-. Husk derfor at melde fra i god tid hvis du ved du ikke skal deltage, og senest seks timer før!

Læs mere

juli 2020

26
jul

TEAM Stærk Ryg og TEAM Stærk Senior

I uge 38 lancerer vi to nye TEAM forløb med fokus på ryg og seniorer.

 

Vil du gerne investere i et selvstændigt, sikkert og langt seniorliv? Og prioriterer du at være fysisk aktiv sammen med andre? Så er TEAM Stærk Senior lige noget for dig!

Har du til gengæld rygsmerter, og vil du gerne komme dem til livs? Vil du lære, hvordan du forebygger skader og gener i ryggen? Så er TEAM Stærk Ryg forløbet for dig.

Fælles for begge forløb er, at vi træner vi sammen mod både fælles og individuelle mål. Som deltager kan du forvente, at du møder ind til træning, der er tilpasset netop dit niveau, og at du bliver guidet igennem træningen på en tryg og sikker måde.

Træning er noget, vi er sammen om, og derfor er det sociale fællesskab også i fokus på begge TEAMs. Efter træning kan I i fællesskab benytte de eksklusive sauna- og vinterbadefaciliteter. Og der er altid mulighed for at drikke en kop kaffe sammen med TEAMet i Seier loungen.

Læs mere om TEAM Stærk Senior her

 

Læs mere om TEAM Stærk Ryg her
Læs mere
11
jul

Pakhusene 2.0

Vi er i fuld gang med at indrette vores nye klub Pakhusene 2.0. Til september åbner vi en ny flot stor afdeling på den anden side af gaden på 1. sal. Den eksisterende klub lukker ikke helt ned, da vi beholder vores træningsareal i kælderen til b.la. personlig træning og små hold, samt driften af vores sauna- og vinterbaderklub.

Afdelingen på den anden side, byder på en klub hvor det hele er samlet på en etage. Der bliver større cardio-afdeling, flere styrkemaskiner og masser af plads til funktionel træning. Vi får ligeledes et udendørs træningsområde og som altid er der gjort plads til at man kan sidde i vores sofaer og hygge med sin træningsmakker over en kop kaffe.

Vi glæder os til at vise dig rundt!

 

Læs mere

juni 2020

19
jun

TEAM – Tilbage til Topform

Har du savnet træningen og den gode energi? Og har du lyst til at gi’ den ekstra gas hen over sommeren for at komme tilbage i din ”topform”?

Så kom godt i gang med din sunde og aktive livsstil igen med sjove og inspirerende træninger på vores TEAM – Tilbage til Topform sommerforløb.

På bare fem uger bliver du med to ugentlige fællestræninger hjulpet godt på vej tilbage til formen. Vi starter og slutter TEAM forløbet med forskellige tests, så du kan se dine fremskridt.

TEAM er for alle – uanset erfaring og niveau. Vi tilpasser træningen, så alle får det bedste ud af træningen. TEAM er et eksklusivt hold med plads til max 6 deltagere. Læs mere om TEAM – Tilbage til Topform her
Læs mere
08
jun

VI ÅBNER I MORGEN KL. 6.30

Så er vi endelig klar til at slå dørene op for træning og få gang i vores elskede klubber igen. Vi glæder os helt vildt meget til at se dig igen, det har været hårde 3 måneder uden vores fantastiske medlemmer.

På baggrund af myndighedernes retningslinjer har vi i dag klargjort klubberne, så vi følger anbefalingerne fra myndighederne til punkt og prikke.

SeierFitness er – og bliver – et sted, hvor du trygt kan tage ned og træne. Der vil være en max kapacitet på antal medlemmer i klubberne ad gangen, som skal overholdes, men vi er helt sikre på, at der altid vil være plads til, at du kan komme og træne. Vores søde personale vil være behjælpelige i forhold til afstand, medlemskapacitet og hygiejne.

Vi har taget vores forholdsregler, hvilket betyder, at vi sørger for:

Bemanding i hele åbningstiden Ekstra rengøring og desinfektion af begge klubber Tydelig skiltning af, hvor mange medlemmer der kan være i vores lokaler Tydelig afstandsmarkering Udstyr som f.eks. måtter og boksehandsker kan ikke benyttes Holdtræning foregår på vores udendørs arealer i både Spanien og Pakhusene

Vi har brug for din hjælpe til at

Spritte udstyr af efter brug Medbringe dit eget træningshåndklæde og bruge det, når du er i kontakt med vores udstyr Holde god hygiejne i forhold til hoste, hænder og kontaktflader Holde god afstand til de andre medlemmer i klubberne Blive hjemme hvis du føler dig syg eller har symptomer på sygdom

Nye åbningstider

Grundet skærpede regler for åbning og bemanding har vi ændret vores åbningstider, og de er ens i begge klubber:

Mandag til torsdag                        6.30 – 21.30

Fredag                                              6.30 – 19.00

Lørdag til søndag                           8.00 – 17.00

Vores fantastiske personale er til stede i hele åbningstiden.

Ny indgang til Spanien

Når du skal træne i vores klub i Spanien, skal du fremover benytte indgangen i Toldbodgade.

Den ”rigtige” indgang åbner først, når svømmehallen også åbner.

Nye og flere hold på holdplanen

Vi har nu mere end 24 udendørs hold på holdplanen, og der kommer flere til inden længe. Forbered dig på en sommer, hvor vi gi’r den max gas under åben himmel og får helt styr på formen igen.

Du kan se alle holdene her:

Pakhusene: https://booking.sport-solution.com/weekCalendar?chainId=871714&centerId=1677065

Spanien: https://booking.sport-solution.com/weekCalendar?chainId=871714&centerId=871720

Tilmeld dig via vores app.

Rengøringsrutiner

Vi har skærpet vores rengøringsrutiner, og du vil kunne se hvor og hvornår, udstyr og overflader sidst er blevet rengjort og desinficeret.

Omklædning

Vi vil anbefale, at du møder omklædt hjemmefra, så vidt det er muligt. Omklædning og bad i Pakhusene kan benyttes, og vi henstiller til, at der ikke er for mange mennesker i omklædningen på samme tid. Du vil kunne se max. antal på skiltet i omklædningen.

Vi har desværre endnu ikke adgang til omklædnings- og badefaciliteter i klubben i Spanien. Disse vil blive åbnet, så snart svømmehallen er klar til det.

Sauna i Pakhusene

Saunaen i Pakhusene vil være lukket indtil videre, men vi håber selvfølgelig, at vi snart kan åbne for både sauna og saunagus igen.

Svømmehallen i Spanien

Der er desværre ikke adgang til svømmehallen i Spanien endnu, da denne drives af Aarhus Kommune og ikke er meldt klar til åbning endnu. Vi krydser fingre for, at vi snart også kan begynde svømmetræningen igen.

Morgenmad

For at overholde myndighedernes anbefalinger udgår vores morgenmadsbuffet i begge klubber.

 

Læs mere
07
jun

Hvornår åbner i?

Retningslinierne er i hus, og vi har brugt mandagen på at finpudse deltaljerne. Så i morgen tirsdag d. 9. juni kl. 0630 åbner vi dørerne op i begge klubber.

Nærmere info følger!

Læs mere

maj 2020

15
maj

Updates på Coronasituationen!

Kære Seier medlem Åbning er desværre endnu engang blevet udsat og vi fitness centre er først med i fase 4 i genåbningen. Det betyder at vi lige nu først kan åben op for vores klubber primo august 2020. Vi er Jer evigt taknemmelige for den store opbakning vi får, både via forsat betaling af medlemsskabsstøtte, og til alle jer der følger vores online træning på Facebook. I april og maj måned gav vi jer 3 valgmuligheder omkring hvordan dit medlemskab skal forsætte i lukkeperiode og i juni og juli måned, giver vi dig de samme valgmuligheder: Jeg vil gerne have sat mit medlemskab på standby, indtil I kan åbne igen. Jeg ønsker at støtte jer med kr. 150,- pr. måned i lukkeperioden. Jeg ønsker at støtte jer med min normale medlemspris i lukkeperioden. Har du ingen ændring i forhold til det valg du tog for april måned, skal du intet gøre! Dvs. har du f.eks. sat dit medlemskab på standby i maj måned, så er det på standby t.o.m vi må åbne igen. Det samme gælder hvis du er konverteret over til vores støtte medlemskab, eller forsat ønsker at støtte os ved forsat at betale din normale medlemspris. Har du et ønske om at sætte dit medlemskab på standby eller gå over på et støttemedlemskab til kr. 150,- pr. måned, bedes du sende en mail på info@seierfitness.dk senest d. 29. maj kl. 12.00, og i mailen angive dit fulde navn/medlemsnummer/og nr. 1 eller 2. Vores online træning fortsætter vi selvfølgelig med i lukkeperioden, og vi har i skrivende stund omkring 20 ugentlige træning-sessioner for alle niveauer og med stor variation. Fra og med uge 21 tilbyder vi også udendørs holdtræning ved Pakhusene på Aarhus Ø. Se program for vores kommende online træning her: https://www.facebook.com/pg/SEIERFITNESS/events/ Her kan du til hver en tid, træne efter vores videoer: www.youtube.com/seierfitness  Har kan se holdplanen for vores udendørs hold: https://booking.sport-solution.com/#/weekCalendar?chainId=871714&centerId=1677065 Vi håber du fortsat vil støtte op om dette tiltag, og så vil vi fortsat gøre vores til at give dig et smil på læben og holde pulsen i gang. Tusind tak fordi I alle er en del af Seier Familien, og vi glæder os rigtig meget til at se jer alle igen. Med venlig hilsen Mads Seier & Crew
Læs mere
15
maj

Seier Outdoor

Seier Outdoor er vores svar på at give lidt igen i denne tid. Vi er jer evigt taknemmelige for al den støtte I har vist os, og nu vil vi gerne give igen!  Vi har indtilvidere afholdt over 150 live sessioner på Facebook, men vi savner helt vildt den daglige kontakt med jer medlemmer og venner af huset.

Derfor rykker vi nu nogle af vores ugentlige træningspas fra Facebook udenfor til Pakhusene på Aarhus Ø. Det betyder også at du (både medlemmer og ikke-medlemmer) har mulighed for at komme og træne med os i den friske luft.

Vi tager selvfølgelig forbehold for alle de gængse forholdsregler fra sundhedsstyrelsen, og antallet af deltagere kan ikke overstige 9 deltagere + 1 træner.

Nedenfor kan du læse mere om mulighederne og hvilke retningslinjer du skal indordne dig under.

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Mads Seier & Crew

Læs mere

april 2020

14
apr

Status på Coronasituationen!

Kære Seier medlem Håber I alle har haft en dejlig påske med jeres nærmeste. Vores åbning er desværre endnu engang blevet udsat og vi følger til hver en tid myndighedernes anbefaling og afventer yderligere udmelding fra myndigheder i løbet af april måned. Vores næste ”vindue” for åbning er sat til efter d. 10. maj. Vi er Jer evigt taknemmelige for den store opbakning vi får, både via forsat betaling af medlemsskabsstøtte, og til alle jer der følger vores online træning på Facebook. I april måned gav vi jer 3 valgmuligheder omkring hvordan dit medlemskab skal forsætte i lukkeperiode og i maj måned, giver vi dig de samme valgmuligheder: Jeg vil gerne have sat mit medlemskab på standby, indtil I kan åbne igen. Jeg ønsker at støtte jer med kr. 150,- pr. måned i lukkeperioden. Jeg ønsker at støtte jer med min normale medlemspris i lukkeperioden. Har du ingen ændring i forhold til det valg du tog for april måned, skal du intet gøre! Dvs. har du f.eks. sat dit medlemskab på standby i april måned, så er det på standby t.o.m vi må åbne igen. Det samme gælder hvis du er konverteret over til vores støtte medlemskab, eller forsat ønsker at støtte os ved forsat at betale din normale medlemspris. Har du et ønske om at sætte dit medlemskab på standby eller gå over på et støttemedlemskab til kr. 150,- pr. måned, bedes du sende en mail på info@seierfitness.dk senest d. 30. april kl. 12.00, og i mailen angive dit fulde navn/medlemsnummer/og nr. 1 eller 2. Vi vil i samme omgang gerne tilføje, at Jer der støtter os i lukkeperioden, hvor du enten betaler din normale medlemspris eller er gået over på støtte medlemskabet, at værdien konverteres til gavekort når vi åbner igen. Gavekortet kan benyttes til medlemskab, personlig træning og diverse merchandise produkter i Seier. Vores online træning fortsætter vi selvfølgelig med i lukkeperioden, og vi har i skrivende stund omkring 20 ugentlige træning-sessioner for alle niveauer og med stor variation. Se program for vores kommende online træning her: https://www.facebook.com/pg/SEIERFITNESS/events/ Her kan du til hver en tid, træne efter vores videoer: www.youtube.com/seierfitness Vi håber du fortsat vil støtte op om dette tiltag, og så vil vi fortsat gøre vores til at give dig et smil på læben og holde pulsen i gang. Tusind tak fordi I alle er en del af Seier Familien, og vi glæder os rigtig meget til at se jer alle igen. Med venlig hilsen Mads Seier & Crew
Læs mere

marts 2020

25
mar

Seiers 8 års fødselsdag

På fredag skulle vi traditionen tro, have fejret SeierFitness´ 8 års fødselsdag🇩🇰 med dejlige mad🥦 og drikke🥂 i hinandens selskab. Det kan vi jo på trods af omstændighederne ikke, og så alligevel, hvorfor ikke? Jeg synes hverken jer skønne Seier medlemmer eller mit crew skal snydes for en lille fødselsdagssang og en skål.

Derfor kan du på fredag kl. 1600, logge ind på tjenesten “ZOOM” (se vejledning nedenfor) sidde parat med et fødselsdagsflag og noget at skåle i. Jeg holder en lille tale, vi synger sammen en fødselsdagssang og skåler bagefter i “hinandens” selskab.

Lad os sammen få dette til at ske🙏🏻❤️

Læs mere