januar 2021

13
jan

Vi savner Jer

VI SAVNER JER Kære Seier medlemmer . Vi må bibeholde vores positive energi og trække vejret dybt, selvom det er umådeligt svært i denne situation vi alle befinder os i. . På dagens pressemøde d. 13 januar blev det udmeldt at de nye restriktioner for fitnessbranchen er forlænget til og med 7. februar 2021. . VI TÆNKER PÅ JER Derfor skal I vide, at vi optimerer vores LIVE holdtræningsplan, både på Facebook og på ZOOM – derudover deler vi hjemmetræningsprogrammer, glade opskrifter og små hilsner fra crewet der har været hjemsendt siden d. 9. december. . Husk også at der ligger over 200 træningsvideoer på Seierfitness YouTube kanal fra sidste lukkeperiode, som I flittigt kan benytte og få inspiration til daglig bevægelse: . https://www.youtube.com/user/SEIERFITNESS/playlists . Tak fordi I træner med på afstand. . Pas på hinanden og pas på jer selv Så passer vi på jer . Alle medlemmer modtager mere info på mail i morgen. . Mads Seier & Crew #seierfitness #seierforsundhed #seierforrelationer #seierformiljøet #seierforkvalitet #seierfamily #onlineholdtræning #Trænpåafstand
Læs mere

december 2020

07
dec

Vi lukker ned!

Kære Seier medlemmer

 

Vi trækker vejret dybt, og tænker positivt selvom det er umådeligt svært i denne situation vi endnu engang står i. Vi må desværre sande at vi endnu engang skal lukke ned for en periode.

 

På dagens pressemøde d. 7. december kl. 1200 blev det udmeldt at de nye restriktioner i de 38 kommuner heriblandt Aarhus kommune, også rammer fitnessbranchen.

 

Derfor er vi nødsaget til at lukke ned fra onsdag d. 9. december – søndag d. 3. januar 2021.

 

Der kommer nærmere info ud senest dagen i morgen, for hvordan du som medlem skal forholde dig.

 

Vi er allerede i fuld gang med at sammensætte en LIVE holdtræningsplan, så vi kan gå i luften fra på onsdag så du kan træne med hjemmefra.

 

 

Mads Seier & Crew

Læs mere

oktober 2020

14
okt

BYENS BEDSTE FITNESS

🏋️‍♂️SEIER ER NOMINERET TIL AARHUS´s BEDSTE FITNESS🏆

Så er det nu afstemningen til BYENS BEDSTE FITNESS starter. 👏🏻Vi håber du vil hjælpe os, med at hive titlen hjem. 😁 Man bliver jo trods alt kun BYENS BEDSTE FITNESS, ved at have BYENS BEDSTE MEDLEMMER. 😘

https://stiften.dk/artikel/afstemningen-er-åben-stem-på-dine-favoritter-til-byens-bedste-2020-her

#byensbedste2020 #seierforsundhed #seierforrelationer #seierforaarhus #seierfamily

Læs mere
06
okt

Rengøring i Seier

I SEIER går vi op i din sundhed og sikkerhed. Derfor vil vi gerne oplyse om, hvilke tiltag, vi har gjort, for at det er sikkert at træne i SEIER. . I SEIER har vi valgt at benytte et middel, der hedder Super2Clean, til at rengøre vores udstyr med. Super2Clean er både et miljørigtigt middel, men det har også en meget effektiv evne til at fjerne bakterier på overflader. Det indeholder desuden kokosolie, som plejer vores sæder, så de kan holde længere. . Super2Clean arbejder med ATP målinger for at tjekke, om overfladerne er sundhedsmæssige rene. ATP molokyler er det, som bakterier lever af; så fjerner man ATP molokylerne, fjerner man også bakterierne. Vi har haft Allan fra SUper2Clean ude for at fortage målinger på vores udstyr for at teste effekten af midlet. . Vi kan se, at vores medlemmer er super gode til at gøre rent efter sig, når de træner. For i flere tilfælde var svarresultatet under de 30, som er det anbefalede resultat for at overfladen er sundhedsmæssig ren. Faktisk måtte vi gøre en håndvægt ekstra beskidt for at kunne komme højt op i ATP målingen, som endte på 602. Efter rengøring med Super2Clean blev resultatet 8. Det hedder sig faktisk, at hvis tallet er under 30, er det sundhedsmæssigt forsvarligt at tilberede mad på overfladen.
Læs mere

august 2020

07
aug

Nye booking regler!

Fra 1. august ændre vi reglerne fra holdbooking. Fremadrettet kan du nu booke hold 14 dage frem i tiden, og have 10 aktive bookinger af gangen. Udebliver du fra en holdtime og er på holdet (ikke venteliste), vil du blive tilskrevet en bøde på kr. 35,-. Husk derfor at melde fra i god tid hvis du ved du ikke skal deltage, og senest seks timer før!

Læs mere

juli 2020

11
jul

Pakhusene 2.0

Så har vi indviet  vores nye klub Pakhusene 2.0. Torsdag d. 10. september åbnede vi en ny flot stor afdeling på den anden side af gaden på 1. sal. Den eksisterende klub lukker ikke helt ned, da vi beholder vores træningsareal i kælderen til b.la. personlig træning og små hold, samt driften af vores sauna- og vinterbaderklub.

Afdelingen på den anden side, byder på en klub hvor det hele er samlet på en etage. Der bliver større cardio-afdeling, flere styrkemaskiner og masser af plads til funktionel træning. Vi får ligeledes et udendørs træningsområde og som altid er der gjort plads til at man kan sidde i vores sofaer og hygge med sin træningsmakker over en kop kaffe.

Vi glæder os til at vise dig rundt!

 

Læs mere

juni 2020

08
jun

VI ÅBNER I MORGEN KL. 6.30

Så er vi endelig klar til at slå dørene op for træning og få gang i vores elskede klubber igen. Vi glæder os helt vildt meget til at se dig igen, det har været hårde 3 måneder uden vores fantastiske medlemmer.

På baggrund af myndighedernes retningslinjer har vi i dag klargjort klubberne, så vi følger anbefalingerne fra myndighederne til punkt og prikke.

SeierFitness er – og bliver – et sted, hvor du trygt kan tage ned og træne. Der vil være en max kapacitet på antal medlemmer i klubberne ad gangen, som skal overholdes, men vi er helt sikre på, at der altid vil være plads til, at du kan komme og træne. Vores søde personale vil være behjælpelige i forhold til afstand, medlemskapacitet og hygiejne.

Vi har taget vores forholdsregler, hvilket betyder, at vi sørger for:

Bemanding i hele åbningstiden Ekstra rengøring og desinfektion af begge klubber Tydelig skiltning af, hvor mange medlemmer der kan være i vores lokaler Tydelig afstandsmarkering Udstyr som f.eks. måtter og boksehandsker kan ikke benyttes Holdtræning foregår på vores udendørs arealer i både Spanien og Pakhusene

Vi har brug for din hjælpe til at

Spritte udstyr af efter brug Medbringe dit eget træningshåndklæde og bruge det, når du er i kontakt med vores udstyr Holde god hygiejne i forhold til hoste, hænder og kontaktflader Holde god afstand til de andre medlemmer i klubberne Blive hjemme hvis du føler dig syg eller har symptomer på sygdom

Nye åbningstider

Grundet skærpede regler for åbning og bemanding har vi ændret vores åbningstider, og de er ens i begge klubber:

Mandag til torsdag                        6.30 – 21.30

Fredag                                              6.30 – 19.00

Lørdag til søndag                           8.00 – 17.00

Vores fantastiske personale er til stede i hele åbningstiden.

Ny indgang til Spanien

Når du skal træne i vores klub i Spanien, skal du fremover benytte indgangen i Toldbodgade.

Den ”rigtige” indgang åbner først, når svømmehallen også åbner.

Nye og flere hold på holdplanen

Vi har nu mere end 24 udendørs hold på holdplanen, og der kommer flere til inden længe. Forbered dig på en sommer, hvor vi gi’r den max gas under åben himmel og får helt styr på formen igen.

Du kan se alle holdene her:

Pakhusene: https://booking.sport-solution.com/weekCalendar?chainId=871714&centerId=1677065

Spanien: https://booking.sport-solution.com/weekCalendar?chainId=871714&centerId=871720

Tilmeld dig via vores app.

Rengøringsrutiner

Vi har skærpet vores rengøringsrutiner, og du vil kunne se hvor og hvornår, udstyr og overflader sidst er blevet rengjort og desinficeret.

Omklædning

Vi vil anbefale, at du møder omklædt hjemmefra, så vidt det er muligt. Omklædning og bad i Pakhusene kan benyttes, og vi henstiller til, at der ikke er for mange mennesker i omklædningen på samme tid. Du vil kunne se max. antal på skiltet i omklædningen.

Vi har desværre endnu ikke adgang til omklædnings- og badefaciliteter i klubben i Spanien. Disse vil blive åbnet, så snart svømmehallen er klar til det.

Sauna i Pakhusene

Saunaen i Pakhusene vil være lukket indtil videre, men vi håber selvfølgelig, at vi snart kan åbne for både sauna og saunagus igen.

Svømmehallen i Spanien

Der er desværre ikke adgang til svømmehallen i Spanien endnu, da denne drives af Aarhus Kommune og ikke er meldt klar til åbning endnu. Vi krydser fingre for, at vi snart også kan begynde svømmetræningen igen.

Morgenmad

For at overholde myndighedernes anbefalinger udgår vores morgenmadsbuffet i begge klubber.

 

Læs mere
07
jun

Hvornår åbner i?

Retningslinierne er i hus, og vi har brugt mandagen på at finpudse deltaljerne. Så i morgen tirsdag d. 9. juni kl. 0630 åbner vi dørerne op i begge klubber.

Nærmere info følger!

Læs mere

maj 2020

15
maj

Updates på Coronasituationen!

Kære Seier medlem Åbning er desværre endnu engang blevet udsat og vi fitness centre er først med i fase 4 i genåbningen. Det betyder at vi lige nu først kan åben op for vores klubber primo august 2020. Vi er Jer evigt taknemmelige for den store opbakning vi får, både via forsat betaling af medlemsskabsstøtte, og til alle jer der følger vores online træning på Facebook. I april og maj måned gav vi jer 3 valgmuligheder omkring hvordan dit medlemskab skal forsætte i lukkeperiode og i juni og juli måned, giver vi dig de samme valgmuligheder: Jeg vil gerne have sat mit medlemskab på standby, indtil I kan åbne igen. Jeg ønsker at støtte jer med kr. 150,- pr. måned i lukkeperioden. Jeg ønsker at støtte jer med min normale medlemspris i lukkeperioden. Har du ingen ændring i forhold til det valg du tog for april måned, skal du intet gøre! Dvs. har du f.eks. sat dit medlemskab på standby i maj måned, så er det på standby t.o.m vi må åbne igen. Det samme gælder hvis du er konverteret over til vores støtte medlemskab, eller forsat ønsker at støtte os ved forsat at betale din normale medlemspris. Har du et ønske om at sætte dit medlemskab på standby eller gå over på et støttemedlemskab til kr. 150,- pr. måned, bedes du sende en mail på info@seierfitness.dk senest d. 29. maj kl. 12.00, og i mailen angive dit fulde navn/medlemsnummer/og nr. 1 eller 2. Vores online træning fortsætter vi selvfølgelig med i lukkeperioden, og vi har i skrivende stund omkring 20 ugentlige træning-sessioner for alle niveauer og med stor variation. Fra og med uge 21 tilbyder vi også udendørs holdtræning ved Pakhusene på Aarhus Ø. Se program for vores kommende online træning her: https://www.facebook.com/pg/SEIERFITNESS/events/ Her kan du til hver en tid, træne efter vores videoer: www.youtube.com/seierfitness  Har kan se holdplanen for vores udendørs hold: https://booking.sport-solution.com/#/weekCalendar?chainId=871714&centerId=1677065 Vi håber du fortsat vil støtte op om dette tiltag, og så vil vi fortsat gøre vores til at give dig et smil på læben og holde pulsen i gang. Tusind tak fordi I alle er en del af Seier Familien, og vi glæder os rigtig meget til at se jer alle igen. Med venlig hilsen Mads Seier & Crew
Læs mere
15
maj

Seier Outdoor

Seier Outdoor er vores svar på at give lidt igen i denne tid. Vi er jer evigt taknemmelige for al den støtte I har vist os, og nu vil vi gerne give igen!  Vi har indtilvidere afholdt over 150 live sessioner på Facebook, men vi savner helt vildt den daglige kontakt med jer medlemmer og venner af huset.

Derfor rykker vi nu nogle af vores ugentlige træningspas fra Facebook udenfor til Pakhusene på Aarhus Ø. Det betyder også at du (både medlemmer og ikke-medlemmer) har mulighed for at komme og træne med os i den friske luft.

Vi tager selvfølgelig forbehold for alle de gængse forholdsregler fra sundhedsstyrelsen, og antallet af deltagere kan ikke overstige 9 deltagere + 1 træner.

Nedenfor kan du læse mere om mulighederne og hvilke retningslinjer du skal indordne dig under.

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Mads Seier & Crew

Læs mere