august 2019

31
aug

September kampagne 2019

Vælg om du vil have adgang til FITNESS, HOLD, SVØMMEHAL, SAUNA/VINTERBADERKLUB  eller om du vil være VIP MEDLEM. Du får GRATIS oprettelse (spar 300) og GRATIS træning tom 30. september (spar op til 450). Læs mere om vores kampagne nedenfor!

Læs mere

marts 2019

29
mar

Nye medlemsbetingelser

Fitnessmarkedet er hele tiden under udvikling, og markedet ændres løbende. Vi varsler derfor følgende reguleringer i SeierFitness pr. 1. maj 2019, som i højere grad matcher den høje standard – eks. indenfor personlig træning.

 

Personlig træning

55 min personlig træning kr. 600,- 25 min personlig træning kr. 400,- 55 min personlig træning duo kr. 750,- Afbudsregel ændres til senest 24 timer før din PT session, og det skal meldes direkte til din træner

 

Medlemskab

Bero

Du kan sætte dit medlemskab i bero op til 8 uger årligt Det koster kr. 150,- i gebyr hver gang du sætter dit medlemskab i bero Du er selv ansvarlig for at sætte dit medlemskab i bero, hvilket gøres via dit login på hjemmesiden Der gælder samme procedure for både forudbetalte og DIBS (månedlige) medlemskaber

Opsigelse DIBS medlemskaber

Varslet er som dd. løbende måned + 1 måned Opsigelsen skal ske via dit login på hjemmesiden

VIP medlemskab

Gratis kildevand og frugt udgår Ønsker du at overgå til de nye betingelser som VIP medlem, der b.la. er inkl. personlig træning i dit medlemskab, skal du rette henvendelse til receptionen og høre nærmere. Hvis du intet foretager dig, beholder du den nuværende pris, dog uden gratis kildevand og frugt. Du kan læse mere om det at være VIP medlem her!https://seierfitness.dk/medlemskab/vipmedlemskab/

 

Holdtræning

Gebyr for udeblivelse fra holdtræning reguleres til kr. 35,- Afbud til holdtræning skal ske senest 6 timer før timen starter Har du VIP medlemskab, kan du booke 28 dage frem, og have 28 aktive bookinger Har du et normalt medlemskab, kan du booke 21 dage frem, og have 21 aktive bookinger

 

Læs mere

januar 2019

21
jan

Bemanding i Pakhusene

Da der er godt gang i besøgsantallet her i januar 2019, har vi ændret lidt i bemandingen i Pakhusene, så vi kan hilse på så mange af jer som muligt- Fredag ekstra kl. 1500-1800 Lørdag og søndag ekstra 1100-1800 (i stedet for 0800-1300)
Læs mere
15
jan

Træning med åndedrættet!

Som personlig træner specialiserer jeg mig i træning i forbindelse med stress og præstation i træningscenteret og hverdagen. En af de største misforståelser omkring træning er, at vi bliver stærkere, får større muskler og taber os, når vi træner – i realiteten bliver vi svagere, hvis vi ikke træner korrekt.

Læs mere

december 2018

20
dec

Åbningstider i julen/nytåret

Her nedenfor kan du se åbningstider i vores 2 klubber henover julen!

Læs mere
19
dec

BOOTCAMP – KLAR TIL SKI!

Skal du på skiferie – så træn dig til bedre skiløb og mindre risiko for skader ved at komme i god skiform.  På bare 5 uger bliver du med 2 ugentlige fællestræninger bedre forberedt med målrettet træning af balance, muskelstyrke og -udholdenhed, koordination og smidighed. Vi starter og slutter bootcampen med en test, så du kan se dine fremskridt. Træningen vil være bygget op omkring øvelser, som forbereder dine led og muskler til skiløb, med fokus på ben og core, suppleret med kredsløbstræning og mobilitetsøvelser. SeierFitness’ to dygtige fysioterapeuter står for træningen og er klar til at tage dig igennem 10 timers sjov og svedig skitræning, så du bliver klar til at stryge ned over pisterne. Bootcampen er for alle, uanset erfaring og niveau ift. ski og træning. Vi tilpasser øvelserne individuelt, så alle får det bedste ud af træningen. Ekslusivt hold med maks. 10 deltagere.
Læs mere
16
dec

Familietræning i julen!

I julen (ugerne 51+52+1), åbner vi dørerne op i Seier for gratis træning for din familie og venner. I henvender jeg blot i receptionen, så udlevere vi et lånearmbånd.

Bemærk at vi i år, har sat 2 familieholdtræninger på holdplanen, hvor både børn og voksne kan deltage. Så tag dine børn/børnebørn med til træning, og få en hyggelig oplevelse sammen. Den ene træning er d. 28/12 kl. 1600-1700 og så igen d. 30/12 kl. 1000-1100. For at booke plads til gæster, skal I blot henvende jer i receptionen.

 

Læs mere
15
dec

Julegus i Pakhusene

Vi vil gerne invitere jer alle forbi til en omgang varm gløgg og æbleskiver onsdag d. 19/12 kl. 16.30 i Pakhusene, efterfulgt af en hyggelig julegus kl. 19. Vi har skaffet julearomaer, perfekt til lejligheden, og æbleskiver sponseret af vores kære nabo MIB. Så kom forbi og ønsk god jul til hinanden og os, og kom i rigtig julestemning!

Husk at melde din ankomst, ved at booke plads i holdbooking under “Pakhusene”!

Læs mere
15
dec

Nytårskur 2019

Kære Seier Members

Fredag den 18. januar 2019 afholder vi vores årlig tradition “Nytårskur” for alle SeierFitness medlemmer og venner af huset. Vi ønsker at fejre træningsfælleskabet, det unikke sammenhold, og klubstemningen. Derfor skal der en årlig fest til, hvor vi sammen ”skyder” et nyt trænings år i SeierFitness i gang med manér.

Læs mere

november 2018

30
nov

SeierFitness udvider

I 2020 kan vi åbne dørene op til et nyt og større SeierFitness, da vi hiver teltpælene op og rykker over på den anden side af gaden. Her er etape 2 af Pakhusene netop nu ved at blive opført.

Den nye klub bliver dobbelt så stor som den eksisterende. Det betyder mere kredsløbsudstyr, flere styrkemaskiner og ikke mindst mere plads til det frie træningsmiljø. Derudover bliver der også lavet nye og større omklædningsfaciliteter i forbindelse med den nye klub.

Dog rykker vi ikke helt ud af de gamle lokaler. Vi beholder kælderetagen i den lokation, vi har idag, hvor vi forsætter med vores saunagus og vinterbaderklub, samt åbner op for bootcamps for virksomheder og medlemmer.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Mads Seier på mads@seierfitness.dk eller 2211 6895

Læs mere