oktober 2020

14
okt

BYENS BEDSTE FITNESS

🏋️‍♂️SEIER ER NOMINERET TIL AARHUS´s BEDSTE FITNESS🏆

Så er det nu afstemningen til BYENS BEDSTE FITNESS starter. 👏🏻Vi håber du vil hjælpe os, med at hive titlen hjem. 😁 Man bliver jo trods alt kun BYENS BEDSTE FITNESS, ved at have BYENS BEDSTE MEDLEMMER. 😘

https://stiften.dk/artikel/afstemningen-er-åben-stem-på-dine-favoritter-til-byens-bedste-2020-her

#byensbedste2020 #seierforsundhed #seierforrelationer #seierforaarhus #seierfamily

Læs mere
06
okt

Rengøring i Seier

I SEIER går vi op i din sundhed og sikkerhed. Derfor vil vi gerne oplyse om, hvilke tiltag, vi har gjort, for at det er sikkert at træne i SEIER. . I SEIER har vi valgt at benytte et middel, der hedder Super2Clean, til at rengøre vores udstyr med. Super2Clean er både et miljørigtigt middel, men det har også en meget effektiv evne til at fjerne bakterier på overflader. Det indeholder desuden kokosolie, som plejer vores sæder, så de kan holde længere. . Super2Clean arbejder med ATP målinger for at tjekke, om overfladerne er sundhedsmæssige rene. ATP molokyler er det, som bakterier lever af; så fjerner man ATP molokylerne, fjerner man også bakterierne. Vi har haft Allan fra SUper2Clean ude for at fortage målinger på vores udstyr for at teste effekten af midlet. . Vi kan se, at vores medlemmer er super gode til at gøre rent efter sig, når de træner. For i flere tilfælde var svarresultatet under de 30, som er det anbefalede resultat for at overfladen er sundhedsmæssig ren. Faktisk måtte vi gøre en håndvægt ekstra beskidt for at kunne komme højt op i ATP målingen, som endte på 602. Efter rengøring med Super2Clean blev resultatet 8. Det hedder sig faktisk, at hvis tallet er under 30, er det sundhedsmæssigt forsvarligt at tilberede mad på overfladen.
Læs mere

september 2020

16
sep

Medlemsåbning i Pakhusene 2.0

Lørdag d. 19. september slår SeierFitness dørene op til vores eksklusive fitnessklub på Aarhus Ø! 🎉

Du inviteres hermed til medlemsåbning fra kl. 10-16 😊

Som medlem kan du invitere familie og venner med og få en smagsprøve på vores forskellige hold og Personlig Træning i TEAMs.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i SeierFitness’ nye fitnessklub.

Læs mere
02
sep

Pakhusene 2.0 åbner!

Så har vi overtaget nøglerne til vores nye klub i Pakhusene på Aarhus Ø, og indretningen er gået i gang.

 

Det betyder at mandag, tirsdag og onsdag fra d. 7-9. september er Pakhusene lukket ned for indedørstræning. 

 

Vi forsætter vores udendørs holdtræning, og tilbyder i samme omgang alle medlemmer adgang til vores klub i Badeanstalten Spanien i lukkeperioden.

 

Torsdag d. 10. september åbner vi op for træning i vores nye fantastiske lokaler, så I kan godt begynde at glæde jer.

 

Hvad du kan se frem til:

8 nye styrkemaskiner 200 m2 funktionelt område 3 squat racks Udendørs træningsmiljø 2 nye omklædningsrum Indendørs holdtræning Større lounge

 

Vi glæder os til at vise jer rundt i de nye klublokaler 

 

/ Crew Seier

Læs mere

august 2020

29
aug

TEAM Stærk Mor

I uge 40 lancerer vi endnu et af vores populære TEAM forløb, nemllig TEAM Stærk Mor.

Vil du gerne i bedre form og kommer ind i gode træningsrutiner efter din graviditet og fødsel? Og prioriterer du at være fysisk aktiv sammen med andre? Så er TEAM Stærk Mor lige noget for dig!

På TEAM Stærk Mor træner vi sammen mod både fælles og individuelle mål. Som deltager kan du forvente, at du møder ind til træning, der er tilpasset netop dit niveau, og at du bliver guidet igennem træningen på en tryg og sikker måde.

NB: Vi anbefaler at du har været til 8-ugers tjek hos egen læge før start.

Babyer er selvfølgelig velkomne. Barnevognen kan parkeres lige udenfor klubben og vores lækre lounge kan benyttes både til amning og hyggestunder med baby.

Træning er noget, vi er sammen om, og derfor er det sociale fællesskab også i fokus på TEAM Stærk Mor. Efter træning kan I i fællesskab benytte de eksklusive sauna- og vinterbadefaciliteter. Og der er altid mulighed for at drikke en kop kaffe sammen med TEAMet i Seier loungen.

Læs mere om TEAM Stærk Mor her

Læs mere
07
aug

Nye booking regler!

Fra 1. august ændre vi reglerne fra holdbooking. Fremadrettet kan du nu booke hold 14 dage frem i tiden, og have 10 aktive bookinger af gangen. Udebliver du fra en holdtime og er på holdet (ikke venteliste), vil du blive tilskrevet en bøde på kr. 35,-. Husk derfor at melde fra i god tid hvis du ved du ikke skal deltage, og senest seks timer før!

Læs mere

juli 2020

26
jul

TEAM Stærk Ryg og TEAM Stærk Senior

I uge 38 lancerer vi to nye TEAM forløb med fokus på ryg og seniorer.

 

Vil du gerne investere i et selvstændigt, sikkert og langt seniorliv? Og prioriterer du at være fysisk aktiv sammen med andre? Så er TEAM Stærk Senior lige noget for dig!

Har du til gengæld rygsmerter, og vil du gerne komme dem til livs? Vil du lære, hvordan du forebygger skader og gener i ryggen? Så er TEAM Stærk Ryg forløbet for dig.

Fælles for begge forløb er, at vi træner vi sammen mod både fælles og individuelle mål. Som deltager kan du forvente, at du møder ind til træning, der er tilpasset netop dit niveau, og at du bliver guidet igennem træningen på en tryg og sikker måde.

Træning er noget, vi er sammen om, og derfor er det sociale fællesskab også i fokus på begge TEAMs. Efter træning kan I i fællesskab benytte de eksklusive sauna- og vinterbadefaciliteter. Og der er altid mulighed for at drikke en kop kaffe sammen med TEAMet i Seier loungen.

Læs mere om TEAM Stærk Senior her

 

Læs mere om TEAM Stærk Ryg her
Læs mere
11
jul

Pakhusene 2.0

Så har vi indviet  vores nye klub Pakhusene 2.0. Torsdag d. 10. september åbnede vi en ny flot stor afdeling på den anden side af gaden på 1. sal. Den eksisterende klub lukker ikke helt ned, da vi beholder vores træningsareal i kælderen til b.la. personlig træning og små hold, samt driften af vores sauna- og vinterbaderklub.

Afdelingen på den anden side, byder på en klub hvor det hele er samlet på en etage. Der bliver større cardio-afdeling, flere styrkemaskiner og masser af plads til funktionel træning. Vi får ligeledes et udendørs træningsområde og som altid er der gjort plads til at man kan sidde i vores sofaer og hygge med sin træningsmakker over en kop kaffe.

Vi glæder os til at vise dig rundt!

 

Læs mere

juni 2020

19
jun

TEAM – Tilbage til Topform

Har du savnet træningen og den gode energi? Og har du lyst til at gi’ den ekstra gas hen over sommeren for at komme tilbage i din ”topform”?

Så kom godt i gang med din sunde og aktive livsstil igen med sjove og inspirerende træninger på vores TEAM – Tilbage til Topform sommerforløb.

På bare fem uger bliver du med to ugentlige fællestræninger hjulpet godt på vej tilbage til formen. Vi starter og slutter TEAM forløbet med forskellige tests, så du kan se dine fremskridt.

TEAM er for alle – uanset erfaring og niveau. Vi tilpasser træningen, så alle får det bedste ud af træningen. TEAM er et eksklusivt hold med plads til max 6 deltagere. Læs mere om TEAM – Tilbage til Topform her
Læs mere
08
jun

VI ÅBNER I MORGEN KL. 6.30

Så er vi endelig klar til at slå dørene op for træning og få gang i vores elskede klubber igen. Vi glæder os helt vildt meget til at se dig igen, det har været hårde 3 måneder uden vores fantastiske medlemmer.

På baggrund af myndighedernes retningslinjer har vi i dag klargjort klubberne, så vi følger anbefalingerne fra myndighederne til punkt og prikke.

SeierFitness er – og bliver – et sted, hvor du trygt kan tage ned og træne. Der vil være en max kapacitet på antal medlemmer i klubberne ad gangen, som skal overholdes, men vi er helt sikre på, at der altid vil være plads til, at du kan komme og træne. Vores søde personale vil være behjælpelige i forhold til afstand, medlemskapacitet og hygiejne.

Vi har taget vores forholdsregler, hvilket betyder, at vi sørger for:

Bemanding i hele åbningstiden Ekstra rengøring og desinfektion af begge klubber Tydelig skiltning af, hvor mange medlemmer der kan være i vores lokaler Tydelig afstandsmarkering Udstyr som f.eks. måtter og boksehandsker kan ikke benyttes Holdtræning foregår på vores udendørs arealer i både Spanien og Pakhusene

Vi har brug for din hjælpe til at

Spritte udstyr af efter brug Medbringe dit eget træningshåndklæde og bruge det, når du er i kontakt med vores udstyr Holde god hygiejne i forhold til hoste, hænder og kontaktflader Holde god afstand til de andre medlemmer i klubberne Blive hjemme hvis du føler dig syg eller har symptomer på sygdom

Nye åbningstider

Grundet skærpede regler for åbning og bemanding har vi ændret vores åbningstider, og de er ens i begge klubber:

Mandag til torsdag                        6.30 – 21.30

Fredag                                              6.30 – 19.00

Lørdag til søndag                           8.00 – 17.00

Vores fantastiske personale er til stede i hele åbningstiden.

Ny indgang til Spanien

Når du skal træne i vores klub i Spanien, skal du fremover benytte indgangen i Toldbodgade.

Den ”rigtige” indgang åbner først, når svømmehallen også åbner.

Nye og flere hold på holdplanen

Vi har nu mere end 24 udendørs hold på holdplanen, og der kommer flere til inden længe. Forbered dig på en sommer, hvor vi gi’r den max gas under åben himmel og får helt styr på formen igen.

Du kan se alle holdene her:

Pakhusene: https://booking.sport-solution.com/weekCalendar?chainId=871714&centerId=1677065

Spanien: https://booking.sport-solution.com/weekCalendar?chainId=871714&centerId=871720

Tilmeld dig via vores app.

Rengøringsrutiner

Vi har skærpet vores rengøringsrutiner, og du vil kunne se hvor og hvornår, udstyr og overflader sidst er blevet rengjort og desinficeret.

Omklædning

Vi vil anbefale, at du møder omklædt hjemmefra, så vidt det er muligt. Omklædning og bad i Pakhusene kan benyttes, og vi henstiller til, at der ikke er for mange mennesker i omklædningen på samme tid. Du vil kunne se max. antal på skiltet i omklædningen.

Vi har desværre endnu ikke adgang til omklædnings- og badefaciliteter i klubben i Spanien. Disse vil blive åbnet, så snart svømmehallen er klar til det.

Sauna i Pakhusene

Saunaen i Pakhusene vil være lukket indtil videre, men vi håber selvfølgelig, at vi snart kan åbne for både sauna og saunagus igen.

Svømmehallen i Spanien

Der er desværre ikke adgang til svømmehallen i Spanien endnu, da denne drives af Aarhus Kommune og ikke er meldt klar til åbning endnu. Vi krydser fingre for, at vi snart også kan begynde svømmetræningen igen.

Morgenmad

For at overholde myndighedernes anbefalinger udgår vores morgenmadsbuffet i begge klubber.

 

Læs mere