marts 2020

25
mar

Seiers 8 års fødselsdag

På fredag skulle vi traditionen tro, have fejret SeierFitness´ 8 års fødselsdag🇩🇰 med dejlige mad🥦 og drikke🥂 i hinandens selskab. Det kan vi jo på trods af omstændighederne ikke, og så alligevel, hvorfor ikke? Jeg synes hverken jer skønne Seier medlemmer eller mit crew skal snydes for en lille fødselsdagssang og en skål.

Derfor kan du på fredag kl. 1600, logge ind på tjenesten “ZOOM” (se vejledning nedenfor) sidde parat med et fødselsdagsflag og noget at skåle i. Jeg holder en lille tale, vi synger sammen en fødselsdagssang og skåler bagefter i “hinandens” selskab.

Lad os sammen få dette til at ske🙏🏻❤️

Læs mere
25
mar

Status på Coronasituationen!

Kære Seier medlemmer

 

Som I alle ved, blev vores lukketid tidligere på ugen forlænget tom. 13. april 2020.

 

Vi har i tidligere skriv bedt om jeres forståelse og opbakning, hvilket I i den grad har vist os, og alle jeres positive tilkendegivelser, og energi for at træne med online på Facebook, er helt igennem fantastisk.

 

Som I måske ved, har regeringen bragt lønkompensationsordningen og støtte til de faste udgifter på banen, hvilket betyder, at vi forventer at kunne få en del af vores faste udgifter dækket af staten. Der vil dog stadig være udgifter, som ikke dækkes. Vi har derfor fortsat brug for støtte i denne svære tid. Da mange af jer også selv bliver ramt økonomisk, forstår vi godt, hvis I ikke har mulighed for at fortætte jeres økonomiske opbakning. Vi har derfor besluttet at give jer følgende 3 valgmuligheder gældende fra 1. april 2020.

 

Jeg vil gerne have sat mit medlemskab på standby,indtil I kan åbne igen. Jeg ønsker at støtte jer med kr. 150,- pr. måned i lukkeperioden. Jeg ønsker at støtte jer med min normale medlemspris i lukkeperioden.

 

Hvis du vælger nr. 1 eller 2. bedes du give os besked på info@seierfitness.dk senest d. 30. marts kl. 12.00, og i mailen angive dit fulde navn/medlemsnummer/og nr. 1 eller 2. Vælger du nr. 3, skal du intet foretage dig.

 

På nuværende tidspunkt afventer vi stadig regeringens og vores revisors udmelding på, hvordan hjælpepakkerne endeligt kan komme os til gode. Der er mange uafklarede spørgsmål, da denne situation selvfølgelig er ny for os alle.

 

Vores online træning fortsætter vi selvfølgelig med i lukkeperioden, da vi nyder den daglige kontakt, vi her kan opretholde med jer. Samtidig har vi jo også et ansvar for at opfordre jer til daglig bevægelse. Vi kan jo ikke have I falder helt af på den, vel?

 

Se program for vores kommende online træning her:  https://www.facebook.com/pg/SEIERFITNESS/events/

Her kan du til hver en tid, træne efter vores videoer: www.youtube.com/seierfitness

 

Vi håber du fortsat vil støtte op om dette tiltag, og så vil vi fortsat gøre vores til at give dig et smil på læben og holde pulsen i gang.

 

Tusind tak fordi I alle er en del af Seier Familien, og vi glæder os rigtig meget til at se jer alle igen.

 

Med venlig hilsen

 

Mads Seier & Crew

Læs mere
12
mar

Vi lukker ned!

Kære Seierfamily medlemmer Vi befinder os alle i en noget trykket situation, hvor Danmark lukker mere og mere ned. Vi har løbende gjort tiltag for at kunne holde butikken åben, men vi må nu erkende, at heller ikke vi kan trække den længere, selvom vi spritter af, har lukket holdtræning ned, vi holder afstand til hinanden osv. Derfor har vi taget beslutningen om at lukke ned fra i dag og til og med d. 27. marts. Vi håber rigtig meget på jeres opbakning, og at I vil være klar til træning lige så snart, vi må og kan åbne op igen. Vi vil de kommende dage arbejde på at lave træningsprogrammer I kan følge på hjemmefronten sammen med jeres nærmeste. En sådanne situation har en kæmpe økonomisk konsekvens for vores butikker, da vi er afhængige af at kunne holde åbent. Derfor beder vi til at I alle vil støtte op, og være her for os. Vi sætter ikke jeres medlemskaber på standby i perioden, og håber heller ikke, I vælger at opsige jeres medlemskab af denne grund. Vi har brug for jeres hjælp! Imellem tiden, vil vi bruge dagene på at optimere vores to klubber, gøre ekstra hovedrent og glæde os til at kunne komme tilbage til en normal hverdag igen så hurtigt som muligt.   Eventuelle spørgsmål sendes til mads@seierfitness.dk. På snarligt gensyn! Mads Seier & Crew
Læs mere
10
mar

Vedr. Coronavirus

I SeierFitness følger vi nøje de informationer der kommer vedr. Corona Virus , og vi har også taget stilling i forhold til den udvikling der sker!

Her er et kort overblik over de tiltag vi har gjort • Vi holder os ajour med sundhedsstyrelsens anbefalinger.  • Alle ansatte som måtte have rejst i de udsatte områder sendes i karantæne derhjemme i 14 dage.  • Ansatte med sygdomstegn skal blive hjemme til dette er ovre.  • Vores personale går runder flere gange i løbet af dagen og desinficerer dørhåndtag og andre specifikke områder.  • Der er opsat ekstra dispensere med hånddesinfektion, samt skilte som minder alle om dette.  • Vi er ekstra omhyggelige med rengøringen af vores udstyr.

Det skal du gøre • Være ekstra omhyggelig med håndvask og håndsprit. • Blive hjemme hvis du har symptomer på sygdom. • Blive hjemme hvis du er smittet med Covid-19 eller er kommet fra et land i højrisikogruppen. • Brug træningshåndklæde og spritte håndtag af efter brug, samt skærme.

Husk på vi ALLE kender og omgås en eller flere med risiko for at blive alvorligt syg, så derfor opfordrer vi til at tage ovenstående anvisninger serøst.

Læs mere

februar 2020

12
feb

ARoS med Seier Seniorklubben

Onsdag d. 19/02 kl. 12:30 vil receptionsansvarlig i Pakhusene, Majken Svare, invitere til en lille privat rundvisning af nogle udvalgte udstillinger på ARoS Kunstmuseum. Hun er uddannet i Kunsthistorie hos Aarhus Universitet, og har fodfæste i moderne og senmoderne kunst – med en overordnet og generel viden omkring forudgående perioder. Man er altid velkommen til at supplere med viden, så vi kan have en dialog om kunsten.

For hyggens skyld foreslår vi, at de der har lyst mødes kl. ca 11.30 til en lille bid frokost i Aros Cafeen inden rundvisning med Majken kl. 12.30. Hver deltager betaler adgangsbillet til museet og evt. frokost.

Vi håber på at se jer til en hyggelig dag.

Husk at tilmelde jer, så må vi se, om vi er nok til at forhandle en grupperabat. Tilmelding foregår i vores booking system via Seier app´en eller receptionen.

Læs mere
07
feb

Åbent Hus

Lørdag d. 29. februar kl. 08.00-17.00 åbner vi dørene op for hele Aarhus til en skøn dag med masser af aktiviteter. Alle kan deltage, både dig der er medlem, dine venner og alle jer der ikke har stiftet bekendtskab med SeierFitness endnu.

Nedenfor kan du se vores aktivitetsprogram for dagen i begge vores klubber.

Er du medlem, booker du via vores app.

Er du ikke medlem, så ring på 2211 6896 (Spanien) eller 2211 6897 (Pakhusene) for at booke plads.

Hele dagen er gratis, og vi byder på lækre smagsprøver fra vores leverandører.

Spred rygtet til alle dine venner, og kom i Seier og få en hyggelig dag sammen.

Læs mere

januar 2020

17
jan

Nytårskur 2020

Kære Seier Members

Fredag den 24. januar 2020 afholder vi vores årlig tradition “Nytårskur” for alle SeierFitness medlemmer og venner af huset. Vi ønsker at fejre træningsfælleskabet, det unikke sammenhold, og klubstemningen. Derfor skal der en årlig fest til, hvor vi sammen ”skyder” et nyt trænings år i SeierFitness i gang med manér.

Læs mere

november 2019

24
nov

Jul i Seier

Julen sætter snart sit præg på vores 2 klubber i Smilets By.

Vi pynter op til hyggelig julestemning, holder julefrokost for seniorerne og vores pakkekalender belønner et heldigt medlem hver dag i december måned.

Læs mere
03
nov

Finsk saunagus

I SeierFitness har vi stort fokus på sundhed og velvære i, og uden for vores center. Derfor har vi i november et indskrænket fokus på saunagus og dets indvirkning på krop og sind. Vi begiver os ud i en ny gus-disciplin: Finsk saunagus. Vi håber I vil være med til at udforske denne med os, når vi skaffer birkeris til at få blodcirkulationen i gang – nøjagtig som i Finland. Vi glæder os til at se jer!

 

Dato: 16. november

Tid: kl. 1300-1400

Sted: SeierFitness Pakhusene

Læs mere
03
nov

Funktionel hjernetræning

Funktionel Hjernetræning – Hjerner i god form og med sunde vaner

Funktionel Hjernetræning er træning af hjernen og den mentale styrke, som en løbetur eller fitness er træning af kroppen den fysiske styrke.

Vi kan træne hjernen stærkere og mere smidig. Vi kan specialisere den og træne nogle mentale muskler stærkere end andre. Vi kan genoptræne efter en skade og vi kan træne den stærke hjerne stærkere.

Funktionel hjernetræning kan hjælpe mennesker i overskud med at beholde overskud, forbedre præstationer og genfinde nærvær. Funktionel hjernetræning kan også hjælpe mennesker i underskud med at finde tilbage til deres mentale overskud – i arbejdslivet og i fritiden.

Din hjerne kan trænes livet igennem.

Kom og prøv en workshop i Seierfitness tirsdag d. 5. November. Der er garanti for både udfordringer og gode grin – uanset hvem du er.

Kom omklædt!

Læs mere