november 2019

03
nov

Finsk saunagus

I SeierFitness har vi stort fokus på sundhed og velvære i, og uden for vores center. Derfor har vi i november et indskrænket fokus på saunagus og dets indvirkning på krop og sind. Vi begiver os ud i en ny gus-disciplin: Finsk saunagus. Vi håber I vil være med til at udforske denne med os, når vi skaffer birkeris til at få blodcirkulationen i gang – nøjagtig som i Finland. Vi glæder os til at se jer!

 

Dato: 16. november

Tid: kl. 1300-1400

Sted: SeierFitness Pakhusene

Læs mere
03
nov

Funktionel hjernetræning

Funktionel Hjernetræning – Hjerner i god form og med sunde vaner

Funktionel Hjernetræning er træning af hjernen og den mentale styrke, som en løbetur eller fitness er træning af kroppen den fysiske styrke.

Vi kan træne hjernen stærkere og mere smidig. Vi kan specialisere den og træne nogle mentale muskler stærkere end andre. Vi kan genoptræne efter en skade og vi kan træne den stærke hjerne stærkere.

Funktionel hjernetræning kan hjælpe mennesker i overskud med at beholde overskud, forbedre præstationer og genfinde nærvær. Funktionel hjernetræning kan også hjælpe mennesker i underskud med at finde tilbage til deres mentale overskud – i arbejdslivet og i fritiden.

Din hjerne kan trænes livet igennem.

Kom og prøv en workshop i Seierfitness tirsdag d. 5. November. Der er garanti for både udfordringer og gode grin – uanset hvem du er.

Kom omklædt!

Læs mere

oktober 2019

11
okt

SeierFitness søger personlige trænere

Vi er på udgik efter flere erfarne kræfter i vores personlig træner crew i SeierFitness

· Du skal være klar til at arbejde minimum 10 timer og op til 30 timer pr. uge. · Du skal have erfaring som personlig træner. · Du skal være top motiveret og indstillet på at gøre en forskel.

 

Læs mere
02
okt

Saml skrald med Seier!

I Seier kæmper vi for miljøet og Aarhus. Tilbage i maj samlede vi skrald omkring vores klub i Badeanstalten Spanien. På mandag d. 7. oktober kl. 1630 gør vi det igen, og denne gang med start fra Pakhusene på Aarhus Ø. Jo flere vi er = flere hænder = mere skrald i poserne = et renere Aarhus.

Tilmeld dig i vores Seier app.

Læs mere
02
okt

Vi vil have flere som dig!

Vi ved, at har du en træningsmakker, er der større sandsynlighed for at du kommer afsted til træning. Derfor giver vi dig som er medlem i Seier i oktober + november måned, muligheden for at invitere 5 venner til 14 dages gratis træning (værdi kr. 1.125,-). Beslutter din træningsmakker sig for at blive medlem, får de gratis oprettelse (spar 300), og vi belønner dig med en gratis måneds træning (spar op til 800).

 

5 gode grunde til at have en træningsmakker Du har nogen, der regner med dig! Du har nogen at dele dine succeser med! Du træner hårdere. Du/I bliver nemmere mere nysgerrig på andre træningsformer og udfordrer hinanden. Det er sjovere at træne flere sammen og I får tid til at catche up på en travl hverdag.
Læs mere
02
okt

Saunagus

Torsdag d. 10/10 skruer vi helt op for sauna-hyggen! Vi får besøg af @saunaxperience i Pakhusene, der vil lave 3 saunagus sessioner af 45 minutter, til ære for jer fra kl. 18. 🧖‍♂️🧖‍♀️ Tilmeld dig og din bedste makker til en aften med wellness og hygge. 💆‍♀️💆‍♂️Find begivenheden på vores hjemmeside eller app under holdtræning, ellers kan tilmelding ske i receptionen. Vi ses! ⭐️#seierforsundhed #seierforrelationer

Læs mere

september 2019

27
sep

Byvandring på Aarhus Ø!

Vi samles efter gåturen til kaffe i SEIERfitness i Pakhusene.

HUSK AT TILMELDE DIG I SPORTS SOLOUTION! Det er ikke nok at tilmelde dig her i Facebook eventet.

Du kan tilmelde dig enten i appen, på tjek ind skærmen eller henvend dig ved den søde receptionist, så hjæper han/hun dig.

3. oktober kl. 1100-1300.

Læs mere

marts 2019

29
mar

Nye medlemsbetingelser

Fitnessmarkedet er hele tiden under udvikling, og markedet ændres løbende. Vi varsler derfor følgende reguleringer i SeierFitness pr. 1. maj 2019, som i højere grad matcher den høje standard – eks. indenfor personlig træning.

 

Personlig træning

55 min personlig træning kr. 600,- 25 min personlig træning kr. 400,- 55 min personlig træning duo kr. 750,- Afbudsregel ændres til senest 24 timer før din PT session, og det skal meldes direkte til din træner

 

Medlemskab

Bero

Du kan sætte dit medlemskab i bero op til 8 uger årligt Det koster kr. 150,- i gebyr hver gang du sætter dit medlemskab i bero Du er selv ansvarlig for at sætte dit medlemskab i bero, hvilket gøres via dit login på hjemmesiden Der gælder samme procedure for både forudbetalte og DIBS (månedlige) medlemskaber

Opsigelse DIBS medlemskaber

Varslet er som dd. løbende måned + 1 måned Opsigelsen skal ske via dit login på hjemmesiden

VIP medlemskab

Gratis kildevand og frugt udgår Ønsker du at overgå til de nye betingelser som VIP medlem, der b.la. er inkl. personlig træning i dit medlemskab, skal du rette henvendelse til receptionen og høre nærmere. Hvis du intet foretager dig, beholder du den nuværende pris, dog uden gratis kildevand og frugt. Du kan læse mere om det at være VIP medlem her!https://seierfitness.dk/medlemskab/vipmedlemskab/

 

Holdtræning

Gebyr for udeblivelse fra holdtræning reguleres til kr. 35,- Afbud til holdtræning skal ske senest 6 timer før timen starter Har du VIP medlemskab, kan du booke 28 dage frem, og have 28 aktive bookinger Har du et normalt medlemskab, kan du booke 21 dage frem, og have 21 aktive bookinger

 

Læs mere

januar 2019

21
jan

Bemanding i Pakhusene

Da der er godt gang i besøgsantallet her i januar 2019, har vi ændret lidt i bemandingen i Pakhusene, så vi kan hilse på så mange af jer som muligt- Fredag ekstra kl. 1500-1800 Lørdag og søndag ekstra 1100-1800 (i stedet for 0800-1300)
Læs mere
15
jan

Træning med åndedrættet!

Som personlig træner specialiserer jeg mig i træning i forbindelse med stress og præstation i træningscenteret og hverdagen. En af de største misforståelser omkring træning er, at vi bliver stærkere, får større muskler og taber os, når vi træner – i realiteten bliver vi svagere, hvis vi ikke træner korrekt.

Læs mere