december 2021

06
dec

December kampagne 2021

GRATIS oprettelse

GRATIS træning i december

GRATIS opstartsamtale

Læs mere

oktober 2021

28
okt

SeierX

Vil du opleve progression i din træning?

Vil du være med i et træningsfælleskab med andre?

Vil du være med til at sætte præg på vores produkter?

 

Læs mere
20
okt

Byens Bedste Corona Initiativ 2021

Vi er i år blevet nomineret i kategorien “Byens bedste corona tiltag” for vores SeierSilent koncept med udendørstræning, og afstemningen er nu åbnet og løber frem til 5. november. . Vi håber sådan du vil lægge din stemme hos os, da det er et kæmpe skulderklap til os, for det arbejde vi lagde i corona perioden – og som nu er blevet en fast og populær del af de produkter vi tilbyder til vores medlemmer . Du kan stemme lige her: https://stiften.dk/artikel/afstemningen-er-åben-stem-på-dine-favoritter-til-byens-bedste-2021-her
Læs mere
20
okt

TRX og Børn i Bevægelse

Nu lancerer SeierFitness et helt unikt og familievenligt hold! . Hver torsdag kl. 16.00 kan dine børn mellem 6-12 år deltage på vores nye hold: Børn i Bevægelse. Det er gratis for børnene at deltage. . Timen foregår på vores terrasse i forbindelse med en TRX time, hvor forældrene samtidig kan deltage på TRX. Børnene kan altid henvende sig til deres forældre, og der vil aldrig være tunge vægte og redskaber til stede. På den måde kan både børn og forældre få fysisk aktivitet og frisk luft i trygge rammer. Har du mindre børn, er de også velkomne uanset om de er i lift, kommer kravlende eller er store nok til at prøve TRX – for her er der plads til alle! . Du tilmelder dig selv som du plejer via vores hold bookingsystem. Dit barn eller børn tilmelder du ved at kontakte receptionen og oplyse barnets navn og alder samt dit eget navn. Dette kan gøres via telefon, mail eller fremmøde. . Vores nye Børn i Bevægelse er et hold, hvor børnene være fysisk aktive i trygge rammer, hvor de bevæger sig gennem leg, musik og fantasi. Vi kan finde på at rejse til forskellige øer, eller tage redskaber med udenfor og kravle rundt på. Børnene anvender vores Silent Fit lydsystem, som giver dem mulighed for at fordybe sig i legen og bevægelserne.
Læs mere
19
okt

Massør søges

SeierFitness ligger i Pakhusene, som er en bygning der varetager mange kontorvirksomheder. Lige nu står vi overfor en stor opgave, hvor en virksomhed i Pakhusene tilbyder sine medarbejdere 30 minutters behandlinger hver uge. Derfor vil den første opgave være at varetage massage/behandlinger af disse medarbejdere. Ved siden af vil der være massage/behandler opgaver med sportsmassage af SeierFitness egne medlemmer. 

 

SeierFitness – byens hyggeligste og mest nærværende klub

SeierFitness er en high-end klub, der holder til på Aarhus Ø. I alle vores produkter vægter vi høj kvalitet og den nære relation til kunderne og medlemmerne. Alle vores produkter er af høj kvalitet. Kernen i Seierfitness er fællesskab til, og mellem medlemmer. Alle vores medarbejdere vægter relationer med medlemmer højt. Vores produkter og fysiske rammer er skabt, ud fra den tilgang, at de altid skal fremme tætte relationer i klubben. 

 

Vi søger dig, der:

Er  uddannet sportsmassør eller fysioterapeut Primært kan arbejde i tidsrummet 8-17

 

Seierfitness’ mission og værdier gennemsyrer vores arbejde

SeierFitness’ mission: “gennem fællesskab og høj kvalitet vil vi gøre Aarhusianerne sundere, gladere og stærkere. Derfor 

 

SeierFitness’ værdier: 

Sætter medlemmerne først Ejerskab Innovative Ekstraordinære Relationsskabende

 

Vi ønsker at vores mission og værdier kan mærkes i hverdagen, og vi lægger stor vægt på at alle vores medarbejdere står inde for og lever vores værdier, når de er på arbejde. Derfor lægger vi ligeledes vægt på, at du kan se dig ind i ovenstående. 

 

Send din ansøgning til mads@seierfitness.dk 

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte til Mads Seier på 2211 6895.

 

Læs mere
01
okt

Nyheder på holdplanen

Vi optimerer hele tiden vores holdplan, og derfor kan vi nu inviterer dig til endnu flere hold på vores dejlige terrasse i Pakhusene.

Fra mandag d. 4. oktober vil følgende ændringer og tilføjelser på holdplanen træde i kraft:

Mandag Burn SeierSilent kl. 16.45 / Terrassen BODYCOMBAT SeierSilent kl. 17.45 / Terrassen Lift Peak Repeat kl. 18.15 / Terrassen

Onsdag: TRX kl. 7.00 / Terrassen TRX SeierSilent kl. 17.15 / Kanalen

Torsdag: Burn SeierSilent kl. 17.00 / Terrassen BODYCMOBAT kl. 18.00 / Terrassen

Fredag Lift Peak Repeat kl. 16.00 / Terrassen

Søndag Boksning kl. 9.00 / Terrassen TRX kl. 10.15 / Terrassen TRX kl. 11.15 / Terrassen

Kanalen – er det “grønne” område ved siden af vores badebro i kanalen v. Pakhusene

Vi glæder os til at se dig til endnu mere træning i klubben.

Læs mere

september 2021

07
sep

KOM MED SEIERFITNESS UD OG VANDRE

Sammen med Green Active Tours kommer vi til at tilbyde en række vandreture i smukke Danmark. Hver tur kommer til at være 10-14 km. Vandring af cirka 4 timers varighed, hvor vi undervejs holder pause med lækre sandwich og økologisk sodavand/vand. Turen vil blive med spændende fortællinger om naturen, egnshistorien, landskaberne osv. af en kompetent og dedikeret lokalguide. . Første tur er: Tirsdag den 14. september, kl. 10.00 – 14.00 Vi mødes og afslutter ved P-plads ved Agri Bavnehøj. (Hvis det har interesse, kan vi muligvis arrangere fælles kørsel.) Billetter koster 299 kr. og er inklusiv guidet tur og forplejning. . Vandringen går op og ned gennem det imponerende istidslandskab. Du ser og hører om nogle af de flotteste seværdigheder lige i hjertet af Mols Bjerge. . Fra toppen af Djurslands højeste top, Agri Bavnehøj med sine 137 m.o.h., har du en fantastisk udsigt 360 grader rundt. Du føres gennem Den Ukendte Slugt og oplever et jungleagtigt landskab, som er meget anderledes end Mols Bjerges velkendte åbne overdrev. Turen går også ned i dødishullet Tinghulen. . På ca. 11 km ser vi et meget varieret og kuperet landskab. Spændende fortællinger undervejs om naturen, landskabet og egnshistorien, fortalt af vores guide Lene, som er opvokset i Kaløskovene og på Mols. Lene viser vej på stierne, som hun nærmest kender som sin egen bukselomme. Fortællingerne leveres altid med et glimt i øjet, så det er altid morsomt at være på tur med Lene. Der er fokus på den brede fortælling, så der er noget for enhver. . Vel mødt til en dejlig dag, med masser af skridt på kontoen, frisk luft og godt selskab, i den smukke danske natur!
Læs mere

juli 2021

06
jul

Åbent Hus i SeierFitness

Velkommen til Åbent Hus i SeierFitness 〰️ Prøv vores mest populære hold 〰️ Tag dine børn med til vores hold ”Børn i Bevægelse” (6 år – 12år) 〰️ Mærk den hyggelige stemning i vores eksklusive træningsklub 〰️ Få en smagsprøve på bootcamps med vores dygtige personlige trænere 〰️ Nyd vores fantastiske sauna med olier og dufte kombineret med et svalende havdyp 〰️ Smag og prøv vores nye produkter Tag dine venner med til en lækker dag med fokus på bevægelse, sundhed og velvære! 🥳 Hele arrangementet er gratis, så skynd dig at tilmelde dig, sammen med dem du vil dele en sund oplevelse med! Glæd dig til følgende program: Kl. 0900-0935 Boksning (Terrassen) Kl. 0900-0935 SH’BAM (Teateret) Kl. 0900-0935 Vinyasa Yoga (Yoga Studio) Kl. 0900-0930 SeierBootcamp (Klubben) —– Kl. 0945-1020 Lift Peak Repeat (Terrassen) Kl. 0945-1020 Groove Dance (Teateret) Kl. 0945-1015 SeierBootcamp (Klubben) —– Kl. 1030-1105 Cycling (Teateret) Kl. 1030-1105 Børn i bevægelse (Teateret) Kl. 1030-1105 Hatha Yoga (Yoga Studio) Kl. 1030-1100 SeierBootcamp (Klubben) —– Kl. 1115-1150 CrossTraining (Terrassen) Kl. 1115-1150 BODYCOMBAT (Teateret) Hvis du vil være sikker på en plads, så send en mail til pakhusene@seierfitness.dk med følgende info: – Navn – Mobilnummer – Email – Seier medlem/ikke medlem. Er du medlem, kan du også booke dig selv via Seier app´en Når vi har modtaget din mail og tilmeldt dig holdet, sender vi en bekræftelse pr. mail. Alle er velkomne! Vi glæder os til at se jer 🥰
Læs mere
01
jul

Træn med Seier på Toppen af Danmark

I ugerne 29, 30 og 31 kan du træne med Seier på toppen af Danmark. Sammen med Ruths Hotel, byder vi på cirkeltræning på solskiven ved Solnedgangspladsen. Så holder du sommerferie i Skagen, så husk at pakke træningstøjet!

Læs mere

maj 2021

26
maj

Seier for verdensmålene

I weekenden d. 4. og 5. juni indtager SeierFitness Aarhus by med én stor SeierSilent ”fitness fest” – Vi starter festen fredag d. 4. juni, hvor vi stiller op med to af vores mest populære hold til festlig ”Verdensmålsfitness” som en del af oplysningskampagnen Danmark For Målene på Bispetorv lige ved Domkirken @danmarkformaalene – Du kan deltage på to forskellige hold fredag d. 4. juni på Bispetorv: Kl. 14.00 SeierFitness Start Moving Kl. 16.00 SH’BAM Det et gratis at deltage og du tilmelder dig i App’en eller på info@seierfitness.dk Hos SeierFitness er vi superstolte over aktivt at kunne bidrage til FNs Verdensmål nr. 3, Sundhed og Trivsel, som går ud på at sikre sundt liv for alle og fremme trivsel hos alle aldersgrupper. Mange af vores af sundhedsproblemer handler i høj grad om livsstil, og mange mennesker i både rige og fattige lande har i dag alvorlige problemer med f.eks. diabetes og andre livsstilsrelaterede sygdomme. Hos SeierFitness hjælper vi alle folk i alle aldersgrupper med at holde sig i gang og arbejde målrettet med motion, livsstil og sundhed. Kom forbi til Verdensmålsfitness og bliv inspireret af både SeierFitness og de andre verdensmålsevents på Bispetorv.
Læs mere