Nyheder & Events

Her kan du følge med i de nyeste nyheder og events i SeierFitness.
Foredrag

Styrketræning, fysisk sundhed og livskvalitet

Foredrag af Personlig Træner og Stud.Cand.Sportscients Viktor Weilert

1. maj kl. 18.30-20.00

Dette oplæg undersøger fordelene ved styrketræning og hvordan det former en stærkere krop og forbedrer vores generelle helbred. Fokus ligger også på praktiske skridt til at komme i gang med både styrketræning, og en generelt sundere hverdag. Vi diskuterer, hvordan selv små ændringer i hverdagen kan gøre en stor forskel, hvordan vi kan integrere styrketræning, herunder enkle øvelser, der kan udføres derhjemme, samt at finde en træningspartner for at øge motivationen. Gennem disse trin ønsker vi at guide begyndere mod en træningsrutine, der ikke kun er givende, men også bæredygtig på lang sigt.

Tilmelding i appen.
Gratis for SEIER-medlemmer.
50,- for ikke-medlemmer (send mail til info@seierfitness.dk).

Vi ses!
Venlig Hilsen
Viktor

Workshop

Styrketræning Workshop Ketchersport

Til dig der spiller Padel, Tennis eller anden Ketchersport

11 maj kl 10-12

Deltag i vores spændende workshop, der sætter fokus på styrketræning specifikt designet til Padeltennis og Tennis. Du vil lære hvordan en velstruktureret styrketræningsrutine kan bidrage til at forbedre din præstation og reducere risikoen for skader. Gennem praktiske øvelser og vejledning får du specifikke træningsmetoder, der målretter de muskelgrupper, der er afgørende for en stærk og smidig spilstil. Uanset om du er en erfaren spiller eller lige er begyndt, vil denne workshop give dig de redskaber og teknikker, du har brug for til at tage din træning og spil til det næste niveau.

Tilmelding i appen.
Gratis for SEIER-medlemmer.
149,- for ikke-medlemmer (send mail på info@seierfitness.dk).

Vi ses!
Venlig Hilsen
Viktor

Holdtræning

Workout for Runners

Er du bidt af at løbe, og har lyst til at blive bedre?

1.maj kl. 17.15-18.00

Workout for Runners forbedrer din løbepræstation ved at styrke din krop og øge din mobilitet. Forhåbentligt styrker det også fællesskabet omkring løb.

Holdet er designet til løbere og inkluderer styrketræning specifikt rettet mod at styrke de muskler og områder, der er vigtige for at forbedre dit løb. Vi arbejder på at opbygge styrke i ydre positioner samt omkring led og sener for at øge din stabilitet og forebygge skader. For at integrere puls træning, indarbejder vi elementer som squat jumps og andre plyometriske øvelser.

Denne aften tester vi holdet – og vi har brug for din feedback! Så deltag på timen og evaluer med os efterfølgende. Der vil også blive taget billeder og videoer undervejs – og du kan selvfølgelig bede om ikke at være med på disse.

Tilmelding i appen.
Gratis for SEIER-medlemmer.

 

 

Læs mere
Rundvisning

SEIER rundvisning i Århus Øje

SEIER inviterer til klubaften med rundvisning i Århus Øje

d. 17 maj kl 18:30-20:00.

Vi mødes i SeierFitness til en lille forfriskning kl. 18:00 og følges over til udstillingen.

ÅRHUS ØJE

Aarhus Øje er en unik oplevelsesdestination, der inviterer gæster med på en rejse gennem tidens lag. Med en interaktiv udstilling om Byen & Bugten, beskrives der, hvordan byen er blevet formet af både naturen og menneskene.

Højdepunktet af besøget vil naturligvis være den betagende udsigt fra 44. etage. Fra dette spektakulære udsigtspunkt vil gæsterne have en panoramisk udsigt over Aarhus Bugten, byens skyline og det omkringliggende landskab. Aarhus Øje er en destination for indsigt, beundring og refleksion. Et sted, hvor gæsterne kan forbinde sig med Aarhus på et dybere niveau og opdage skønheden i udstillingen Byen & Bugten fra en unik og forhøjet synsvinkel.

Med den banebrydende arkitektur, bliver Aarhus Øje byens nye vartegn, hvor generationer samles og minder opstår!

Begrænset antal pladser
Pris for SEIER-medlemmer: 139,-
Kontakt event@seierfitness.dk, hvis du ønsker påhæng med, som ikke er medlem i SEIER.

Tilmeld dig
Event

Breathwork og Termisk Biohacking

Perform bedre & restituer hurtigere.
2 juni kl 10-14.

Hvorfor Breathwork Biohacking?

Biohacking refererer til praksis med at eksperimentere med ens egen biologi og psykologi ved hjælp af videnskabelige og teknologiske metoder for at optimere kroppens præstation og sundhed. Målet er at forbedre fysisk og mental ydeevne, øge energi og sundhed samt opnå en højere livskvalitet.

Vi bruger blot åndedrættet (breathwork) som teknologien. Alle nutidige breathwork metoder deler samme principper; Dyb vejrtrækning og Bevidst næseåndedræt.

Box Breathing er den foretrukne metode for navy seal og andre special tropper til at finde overblikket i en skarp situation.

Wim Hof modellen: En kombination af dyb vejrtrækning, udsættelse for kulde og meditationsøvelser udviklet af Wim Hof med det formål at forbedre fysisk og mental sundhed.

Buteyko-metoden: Fokuserer på kontrol af vejrtrækning for at forbedre iltoptagelsen og reducere overflødig vejrtrækning og vejrtrækning med næsen.

Formålet og udbyttet er stressreduktion, forbedret energi, øget mental klarhed, emotionel kontrol og spirituel vækst.

Hvorfor Termisk (Kulde-Varme) Biohacking

Forbedret cirkulation, Reduceret inflammation, Forbedret immunfunktion, Øget energi og vitalitet, Stressreduktion, Forbedret muskelrestitution og præstation

Vigtigst – Glæd dig og Forvent alt du kan !
Principperne holder hele vejen, helt uden Hokus Pokus

Du skal prøve det før du kan forstå det!

Pris for SEIER-medlemmer: 1099,-
Pris for ikke-medlemmer: 1499,- (send mail på info@seierfitness.dk

Eventet afholdes i samarbejde med BirgerHanzen.dk
bh@birgerhanzen.dk
(+45) 40 414 414

Læs mere