Bliv stærkere

Holdtræning med fokus på styrke og muskelopbygning

Vi har alle godt af at styrketræne. Der er mange måder at gøre det på, og det vigtigste er, at du vælger træningsformer, som du synes er sjove, og som giver dig en her og nu træningsglæde. Derfor tilbyder vi også et udvalg af forskellige hold, der fokuserer på styrke og opbygning af muskler.

Udendørs træning

En stor del af vores hold foregår udendørs året rundt. Mange af vores medlemmer sværger til vores udendørs træning da det giver ekstra energi og fungerer som kontrast til en arbejdsdag, der typisk foregår indendørs.

Vi træner på vores private terrasse samt forskellige lokationer på Aarhus Ø. På et udvalg af timerne anvender vi det innovative lydsystem Silent Fit, så vi er sikret en god lydoplevelse.

Styrketræning for alle - styrketræning på hold i fitnessområdet

Som et af de eneste steder i Danmark har du også mulighed for at træne på hold i fitnessområdet, hvor du bliver vejledt i forkskellige styrketræningsprogrammer, og hvordan du træner med vores træningsudstyr.

Træningsprogrammerne ligger også frit tilgængeligt i vores app, så du kan hente dem ned, hvis du har lyst til at kaste dig ud i dem selv.

Du kan læse mere om holdene nedenfor.

Full Body HIIT - Byens mest innovative træningsoplevelse

Vores signaturhold er Full Body HIIT. Træningen foregår i vores HIIT Zone, som vi har indrettet med specialbelysning og verdensklasse træningsudstyr. Her oplever du en intens træning, hvor hele træningslokalet er designet til at du kan fordybe dig i din træning. Mange af vores medlemmer er allerede afhængige og har oplevet synlige resultater både fysisk og mentalt.

Alle kan deltage!

Læs mere om Full Body HIIT her: https://seierfitness.dk/services/full-body-hiit/

Maks 17 deltagere

Alle vores træningssessioner har en maks kapacitet på 17 deltagere. Derfor kan du være sikker på, at træneren ser dig, motiverer dig og tilpasser øvelserne til netop dit niveau.

Udendørs træning året rundt - den rette beklædning

Er du nyt for dig at gå til udendørs træning, så kan det være svært at finde ud, hvad der er god beklædning i de forskellige vejrtyper, som vi møder i Danmark. Her kan du altid få hjælp af vores instruktører.

Tilmeld dig en træningssesion

For at tilmelde dig en træningsession skal du, efter oprettet medlemskab eller købt enkeltsessioner, hente My Wellness Appen i App Store.

I appen findes funktionen “Holdbooking” hvor du let kan få et overblik over træningsplanen og tilmelde dig. Det er også muligt at tilmelde sig et hold ved at henvende sig i receptionen.

Træningsplan