Fysioterapi

Hos SeierFitness har vi flere dygtige fysioterapeuter der kan hjælpe dig med de skavanker du måtte have.

 

 

Fysioterapi

Vores fysioterapeuter kan tilbyde undersøgelser, diagnosticering og behandling af både akutte såvel som kroniske smerter, ligesom vi arbejder med at tilrettelægge træning og genoptræning, så du kan tage kampen op med dine smerter og skavanker. Behandlingerne, der henvises til, er typisk led- og styrketræning, massage, stræk, afspænding og manipulation af muskler og led.

 

Vi tilbyder også forløb, hvor vi kigger hele vejen rundt om dig som klient, og her kan vi eksempelvis lægge kost- og træningsprogrammer, som komplimenterer din behandling. Kroppen er jo som bekendt en sammen-hængende organisme, og hvad der eksempelvis giver smerter i ryggen, kan sagtens påvirke andre dele af kroppen og dens funktioner. Det samme er naturligvis også gældende den anden vej, og derfor kan det i mange situationer betale at arbejde med eksempelvis kost og balance, når du oplever smerte andre steder i kroppen.

Få tilskud til fysioterapi behandling

Er du medlem af sygeforsikringen “Danmark” kan du få tilskud til din behandling, du skal blot selv indsende en kvittering fra os.

Du kan læse mere Sygeforsikringen “Danmarks” tilskud til fysioterapi her. Folk, der har private sygesikringer via arbejdspladsen, kan muligvis også få helt eller delvist dækket udgifterne, ligesom visse private fritids- og ulykkesforsikringer kan det.