Luc Meijs

Kompetencer

Behandler

Fysioterapeut

Personlig træner

Luc Meijs

Hvem er jeg og hvad kendetegner et forløb hos mig?

Det er vigtigt for mig, at vi sammen tilrettelægger et program, som passer til netop dig. Det er vigtigt, at du får gavn af forløbet på den lange bane, og at vi sammen sætter realistiske mål. 

 

Forebyggelse og behandling af skader
Som fysioterapeut er jeg særligt opmærksom på forebyggelse af skader. Hvis du har brug for hjælp til en aktuel skade, vil jeg som en del af forløbet drøfte med dig, hvordan du skaber gode og vedvarende vaner, som kan forebygge nye skader. Jeg har en bred erfaring som fysioterapeut fra arbejde i fysioterapipraksis, men også som fysioterapeut tilknyttet fitnesscentre og sportshold, herunder professionelle fodboldhold.

Funktionel træning tilrettelagt dit niveau
Et personligt træningsforløb hos mig vil typisk indeholde mange elementer fra den funktionelle træning. Her kan du møde mange øvelser “på gulvet” og uden maskiner, men med brug af kropsvægt, kettlebells, vægtstænger mv. Træningen er tilrettelagt til dit niveau, samtidig med at der er fokus på din personlige udvikling. Derudover er det vigtigt for mig, at det er udfordrende, men også sjovt og hyggeligt at være til træning og at man forbliver motiveret. 

 

Når jeg ikke er i seier fitness, bruger jeg blandt andet tid på at være sammen med min hustru og vores to børn. Vi er en aktiv familie og bruger ofte tid på byens legepladser og skatebaner eller på den lokale fodboldbane, hvor jeg også træner U5-holde. Ofte dyrker vi også crossfit sammen som familie. Hvad kan jeg hjælpe dig med

  • Fysioterapeutisk tilgang, herunder diagnosticering og behandling af skader/problematiker
  • Manuel behandling 
  • Kreativ programmering
  • Genatablering styrke, stabilitet og udholdenhed
  • Hjælp til genoptræning efter skade, herunder så du kan genoptage løbetræning, fodboldtræning mv. 
  • Forebyggende tiltag

Uddannelser

Fysioterapeut

Medical Taping Concept

Basis Idrætslæreruddanelse (Holland)

Minor i Psykologi (Holland)