Træningsrejser

Træningsrejse med SeierFitness – en uge med effektiv træning og et hyggeligt fællesskab

7-14. maj 2024

Tag med SeierFitness på træningsrejse til Playitas i Maj. SeierFitness har arrangeret en uge der byder på træning for både krop og sjæl. Vi skal både lave træning der forbedrer vores muskelstyrke, udholdenhed og kondition. Samtidig skal vi helt ned i gear, afspænde og skabe forbindelse mellem krop og sind. Du kan deltage i vores aktiviteter uanset dit niveau og udgangspunkt

 

Omdrejningspunktet for træningen er et dejligt træningsfællesskab, hvor du hurtigt bliver en del af en samlet gruppe der hygger, griner og knytter bånd – samtidig har du mulighed for at trække dig, når du har brug for det.

Turen er for alle, uanset om du er medlem af SeierFitness eller ej.

Høj energi om formiddagen- ned i gear om eftermiddagen

Ugen byder på et træningsprogram med fællestræninger, sociale oplevelser og aktiviteter, hvor du selv kan vælge til og fra efter dit eget behov. Ugen er bygget op således at vi arbejder med højere intensitet om morgenen/formiddagen og skaber ro og sammenhæng mellem krop og sind om eftermiddagen.

Vi byder blandt andet på afspænding og mobilitet, TRX og funktionel træning samt svømning, intervaltræning, landevejscykling og meget mere.

Træningen varetages af Seierfitness eget trænercrew.

Hotel og mad

Vi kommer til at bo i herlige omgivelser lige ud til havet. På stranden lige nedenfor hotellet starter vi dagen med morgenstræk, og en gå- eller løbetur. Måske endda et havbad hvis vi er friske på det.

Playitas råder over flere forskellige swimmingpools samt et olympisk svømmestadion, der er tennisbaner, paddlebaner, spa afdeling, golfbane, fitnesscenter og masser af mulighed for at slappe af i solen. Vi spiser på hotellets restaurant buffet sammen, hvor der hver dag serveres lækre varierede retter.

Vi anbefaler at man vælger helpension, så vi kan spise sammen hver dag, og du ikke skal bruge energi på “hvor eller hvad vi nu skal spise”.

Beskrivelse af de forskellige hold på turen!

Full Body HIIT

Timen er bygget omkring korte intervaller hvor du skifter mellem 4 stationer: løbebånd, styrketræning, romaskiner og styrketræning. Du besøger hver station 2 gange, med en kort pause mellem hver station. Du forbedrer din styrke og kondition markant. Alle kan deltage.

TRX Funktionel Træning

Funktionel træning handler om at du bevæger dig, på alle de forskellige måder, som din krop er i stand til at bevæge sig.
Timen er bygget op omkring 3-5 blokke, hvor vi kombinerer TRX træning med redskaber som kettlebells, håndvægte og TRX.
Du udvikler du din styrke, bevægelighed, balance og koordination.

Stærk og Smidig

Vil du gerne kunne komme dybere ned i dine squats, skabe ro, få endnu bedre kontakt til din krop, eller vil du bare gerne blive stærkere og mere smidig? Så er denne time for dig. Timen forbedrer din smidighed og din generelle styrke med særligt fokus på maven og ryggen.

 

Vi kombinerer nogle af de bedste principper fra mobilitet og mave/ryg træning. Vi fokuserer på grundtræning af maven og ryggen samt afspænding og blide stræk. Timen vil variere med forskellige temaer hen over uge (se træningsprogram)

Programmet

Program Playitas 2024

Der kan forekomme ændringer i programmet.

Priser

Vi bor på hotellet, der ligger smukt lige ud til resortet, og med dejlige værelser og fin plads. (Læs om hotellet her!)

 • Priser fra kr. 9.498 pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse
 • Tilmeldingsfrist 4. marts

 

Prisen inkluderer

 • Charterfly tur/retur (Du kan både flyve fra Billund eller København)
 • Måltid ombord
 • 1 stk. indchecket bagage
 • Transfer tur/retur
 • Træning med SeierFitness
 • Halvpension (morgen- og aftensmad)

 

Tilkøb:

 • Helpension kr. 894,-
 • Havudsigt ekstra tillæg kr. 795 pr. værelse
 • Tillæg for enkeltværelse kr. 2.196 per person
 • Du betaler kr. 1.400 i depositum til Apollo ved tilmelding. Restbetaling er 2 mdr. før afrejse.

Cykelleje

Cykelleje pr. dag koster ca. 250,- kr. (egenbetalting) hvis du skal med ud at cykle om søndagen.

Rejsetidspunkt

 • Afgang Billund d. 7/5 kl. 07.00, ankomst Fuerteventura kl. 10.55 (lokal tid)
 • Afgang Fuerteventura d. 14/5 kl. 11.50 (lokal tid), ankomst Billund kl. 17.35

 

Turen er for alle

Turen er for alle, du behøves altså ikke at være medlem af SeierFitness
Vi anbefaler du vælger helpension, så vi alle kan spise sammen, og du ikke skal bekymre dig om “hvor og hvad du nu skal spise!”. Vi skal gøre opmærksom på at pension er uden drikkevarer, dette afregner du ved siden af.

Vi skal gøre opmærksom på at nogle af aktiviteterne koster ekstra på resortet. F.eks. leje af svømmebane 2,70 eur/t eller leje af tennisbane ca. 9,50 eur/time. Holdaktivteter, fitnesscenter m.m. er inkl. i prisen.


Vi gælder os til at tilbringe en skøn uge med jer på solskinsøen Fuerteventura.