Mette Byrjalsen

"Træning er mere end at løfte vægte. Det handler ligeledes om at have ro på nervesystemet, skabe bevægelighed, etablere kontakt til kroppen og at du bevæger dig på måder, hvor du kommer til at stå stærkt". 

Kompetencer

Holdinstruktør

Leder for hold- og personlige trænere

Personlig træner

Mette Byrjalsen

Hvem er jeg og hvad er min baggrund

 

Kære kvinde!

Måske ved du godt at du burde styrketræne, men hænger fast i for meget konditionstræning. Måske vil du gerne træde ind i en fitnessklub for første gang, men ved ikke hvilken fod du skal flytte først. Måske føler du dig stresset, men har svært ved at komme “ned i dig selv”. Måske driver du rundt i klubben uden at du oplever resultater…Eller noget helt andet. 

Med 15 års erfaring som underviser i fitnessbranchen har jeg stor erfaring med kvinder og træning.  Som ergoterapeut og kandidat i pædagogik er jeg specialiseret i sammenhængen mellem krop og sind samt læring og forandringsprocesser. 

Træning er mere end at løfte vægte. Det handler ligeledes om at have ro på nervesystemet, skabe bevægelighed, etablere kontakt til kroppen og at du bevæger dig på måder, hvor du kommer til at stå stærkt. 

Jeg er mor til to børn og har mange års erfaring med både at tilpasse forventningerne til min egen træning – og hvad min krop skal kunne –  i en travl hverdag.

 

Hvad jeg tilbyder

  • Lære dig at styrketræne og gøre det til en luksus i din hverdag
  • Hjælpe dig med at ændre træningsvaner, som bremser dig, fra det du gerne vil
  • Lære dig at konditionstræne på effektive og tidsbesparende måder
  • Guide dig til ro i kroppen og nervesystemet
  • Vejlede dig til struktur i dine træningsvaner, som passer ind i din hverdag

Uddannelser

Kandidat i Generel pædagogik

Ergoterapeut

Certificeret TRX Suspension Trainer V. Active Aid

Certificeret Løbeinstruktør V. SATS Skolen

Certificeret Cykling Instruktør V. SATS Skolen

Certificeret Aerobic Instruktør V. SATS Skolen

Anbefalinger

“Personlig træning med Mette hjælper mig med at bryde med mine gamle træningsvaner, hvor min forståelse har været, at cardio er det eneste rigtige og mest effektive for mig. Hun sammensætter et program med fokus på hele min krop og med øvelser, der gør mig stærkere og øvelser, der er lette at udføre også udenfor et træningscenter. Og det fedeste er at jeg kan mærke en progression allerede efter få gange – også i min cardio træning” – Sabrina