Virksomhedstræning

Fællesskab og sundhed med en times træning om ugen

Blot en times ugentlig motion kan hæve medarbejdernes produktivitet, reducere deres sygefravær og forbedre din virksomheds bundlinje. Samtidig opnår du en større medarbejdertilfredshed, og får medarbejdere med et langt bedre helbred.

Vi har mange virksomheder der træner sammen en gang om ugen på et lukket hold.

Hyggelige og eksklusive rammer

Vi tager os af alt det praktiske, så I kan fokusere på at have det sjovt og nyde oplevelserne med hinanden. Vi tilbyder gratis parkering, eksklusive træningsfaciliteter, omklædning og skabe og så er hele klubben skabt til fællesskab og hygge. På den måde kan i alle føle jer komfortable og velkomne under jeres besøg.

Der er plads til 16 deltagere på et hold, og på den måde er i sikret, at alle deltagere har styr på teknik og bliver motiveret af træneren.

Sammensætning af jeres træning

Der er mulighed for at vælge mellem mange forskellige typer holdtræning. Nedenfor har vi præsenteret de mest populære hold til virksomhedstræning

 

Start et træningsforløb i jeres virksomhed

Anbefalinger

“Søger man fællesskab eller lokaler til fællesskab, så er svaret SEIER fitness. Vi har i A-Kæden siden september 2017 haft fornøjelsen af cykelfaciliteterne i kælderen. Udover at det spiller max og udstyret er helt i top, så formår det passionerede SEIER Crew at skabe den helt rigtige ånd & stemning, og det passer lige ind i vores fællesskab. Hver gang man træder ind af døren, så føler man sig hjemme & velkommen.”

– Thomas Gielfeldt, Direktør, A-kæden

 


 

“Hver fredag morgen træner hele Newline-teamet i Seier Fitness. De enormt engagerede trænere formår at skabe en fantastisk stemning i teamet og samtidig få os til at arbejde benhårdt. Ikke nok med, at Crewet i Seier Fitness gør det godt, så der omgivelserne og atmosfæren også helt perfekt. Der er aldrig tvivl om, at vi får noget ud af træningen hver eneste gang – både på det sportslige men også på det personlige plan. Seier Fitness imødekommer vores ønsker om varierende træning tilpasset den enkeltes niveau. Og det er tydeligt, at medarbejderne får mere energi i hverdagen og at sammenholdet styrkes.”

– Mia Foldager Hostrup, Marketing Manager