Erhvervstræning

 

Så nemt kan du skabe en sund arbejdsplads med erhvervstræning

Blot en times ugentlig motion kan hæve medarbejdernes produktivitet, reducere deres sygefravær og forbedre din virksomheds bundlinje. Samtidig opnår du en større medarbejdertilfredshed, og får medarbejdere med et langt bedre helbred. Læs her, hvordan du opnår alle disse fordele med hjælp fra erhvervstræning hos SeierFitness!

En motionsordning som betaler sig

Tilsammen vil gevinsterne alene ved det lavere sygefravær og den øgede produktivitet bidrage væsentlig til at tjene udgifterne til en betalt motionsordning ind, gennem erhvervstræning. Også selv om du hyrer en professionel træner eller coach til at stå for motionen.

Lægger du dertil den øgede medarbejdertilfredshed, bedre sociale relationer og medarbejdernes generelt bedre helbredstilstand, tjener investeringen sig oftest ind mange gange. Således anslår Just Bendix Justesen, der er forfatter til Ph.d.-afhandlingen, at en betalt motionsordning samlet set giver dig hele 2.740 kroner i afkast, for hver 1.000 kroner du investerer.

Hvad kan SeierFitness tilbyde jeres virksomhed?

Lad SeierFitness styre jeres motionsordning

 

Så selv om du både betaler medarbejderne løn i motionstiden til erhvervstræning, og hyrer SeierFitness ind til at stå for de forskellige aktiviteter, kan du forvente en stor, positiv effekt af træningen – der ikke bare mærkes på økonomien.

 

Individuelle hold og gruppeforløb

 

Vi tilbyder både individuelle og gruppeforløb som erhvervstræning i vores to fitnessklubber i Aarhus. Samtidig kan vores hold af professionelle, personlige trænere og fysioterapeuter også komme ud i dit firma. Her kan vi afvikle såvel træningsforløb som holdaktiviteter for medarbejderne.

Det giver både medarbejderne helbredsmæssige gevinster, samtidig med at især holdaktiviteterne øger sammenholdet og gør træningsforløbet sjovere for medarbejderne. Derved undgår du, at medarbejderne føler træningen som en sur pligt. Det bliver nærmere et underholdende afbræk i hverdagen, der også giver dem mulighed for, at medarbejderne kan stresse af.

 

Arbejdsgiverbetalt fitnessabonnement

 

Vi har også mulighed for at lægge træningen som arbejdsgiverbetalt træning i fritiden. Her får de mere seriøse medarbejdere, eller et hold af medarbejdere, samtidig mulighed for at kunne trække på hele vores stab af løbecoaches, kosteksperter, personlige trænere og fysioterapeuter. Samtidig har de naturligvis adgang til alle vores motionsmaskiner, og kan deltage på alle åbne hold.

 

Firmahold og lukkede træningsforløb

 

Vi kan også oprette lukkede firmahold med egen instruktør inden for alt lige fra cykling over crosstræning og til yoga og pilates. Eller oprette lukkede træningsforløb for ansatte, som ønsker at opfylde specifikke træningsmål, eller ønsker at tabe sig, få mere energi eller øget livsglæde.

Desuden kan vi også tilbyde:

  • Kost- og træningsrelateret undervisning
  • Sundhedstest af virksomhedens ansatte
  • Personalearrangementer hos SeierFitness
  • Massageordning hos os eller i virksomheden

Hjælpe til en sundere arbejdsplads

 

Vil du sikre dig det bedste afkast af din investering i medarbejdernes sundhed, skal du sætte vores professionelle hold af personlige trænere, fysioterapeuter, kosteksperter og løbecoaches til at lede initiativet. Derved sikrer du dig, at hver enkelt medarbejder – og i den sidste ende firmaet – får det mest optimale udbytte af initiativet.

Så kontakt os i dag, og lad os sammen skabe en sundere arbejdsplads for alle dine ansatte.

 

Cykelnetværk

 

SeierFitness faciliterer flere cyklende netværk i Aarhus. Vi har nogle enestående rammer, med b.la. en hyggelig lounge, hvor vi servere morgenmad og kaffe og the efter træningen.

Vi træner bla. erhvervscykelholdene Nykredit, Virtu Business Club Cycling, Riwal Readynez Cycling, og A-kæden. Vores dygtige instruktører står for cykeltræningen, mens der i receptionen bliver brygget kaffe og serveret morgenmad, så der efter bad og sauna er gode rammer for masser af cykelhistorier og god netværkssnak.

Du er mere end velkommen til at kontakt os på mads@seierfitness.dk for et tilbud for leje af vores træningsfaciliteter.

 

Anbefalinger

“Søger man fællesskab eller lokaler til fællesskab, så er svaret SEIER fitness. Vi har i A-Kæden siden september 2017 haft fornøjelsen af cykelfaciliteterne i kælderen. Udover at det spiller max og udstyret er helt i top, så formår det passionerede SEIER Crew at skabe den helt rigtige ånd & stemning, og det passer lige ind i vores fællesskab. Hver gang man træder ind af døren, så føler man sig hjemme & velkommen.”

– Thomas Gielfeldt, Direktør, A-kæden

 


 

“Hver fredag morgen træner hele Newline-teamet i Seier Fitness. De enormt engagerede trænere formår at skabe en fantastisk stemning i teamet og samtidig få os til at arbejde benhårdt. Ikke nok med, at Crewet i Seier Fitness gør det godt, så der omgivelserne og atmosfæren også helt perfekt. Der er aldrig tvivl om, at vi får noget ud af træningen hver eneste gang – både på det sportslige men også på det personlige plan. Seier Fitness imødekommer vores ønsker om varierende træning tilpasset den enkeltes niveau. Og det er tydeligt, at medarbejderne får mere energi i hverdagen og at sammenholdet styrkes.”

– Mia Foldager Hostrup, Marketing Manager