Outdoor

Træn med os i den friske luft – året rundt

Træning udenfor i den friske luft er en fantastisk måde at forbedre både krop og sind. Når du træner udenfor forbedrer du din udholdenhed og samler samtidig en masse D-vitamin til dig. Mange af vores medlemmer sværger til vores udendørs træning da det giver ekstra energi og fungerer som kontrast til en arbejdsdag, der typisk foregår indendørs.

Vi træner på vores private terrasse samt forskellige lokationer på Aarhus Ø. På et udvalg af timerne anvender vi det innovative lydsystem Silent Fit, så vi er sikret en god lydoplevelse.

Maks 16 deltagere

Alle vores træningssessioner har en maks kapacitet på 16 deltagere. Derfor kan du være sikker på, at træneren ser dig, motiverer dig og tilpasser øvelserne til netop dit niveau.

Udendørs træning året rundt - den rette beklædning

Er du nyt for dig at gå til udendørs træning, så kan det være svært at finde ud, hvad der er god beklædning i de forskellige vejrtyper, som vi møder i Danmark. Her kan du altid få hjælp af vores instruktører.

Tilmeld dig en træningssesion

For at tilmelde dig en træningsession skal du, efter oprettet medlemskab eller købt enkeltsessioner, hente SeierFitness Appen i App Store.

I appen findes funktionen “Holdbooking” hvor du let kan få et overblik over træningsplanen og tilmelde dig. Det er også muligt at tilmelde sig et hold ved at henvende sig i receptionen.

Træningsplan