Forbedre Konditionen

Holdtræning med fokus på konditionstræning

Der er mange måder du kan forbedre din kondition på. Det vigtigste er, at du finder træningsformer, du kna lide, og som der giver dig her og nu træningsglæde. Derfor tilbyder vi også et udvalg af hold, hvor du forbedrer din kondition på forskellige måder.

 

Udendørs træning

En stor del af vores hold foregår udendørs året rundt. Mange af vores medlemmer sværger til udendørs træning, da det giver en stærk kontrast efter en lang dag indendørs på et kontor.

Vi træner på vores private terrasse samt forskellige lokationer på Aarhus Ø. På et udvalg af timerne anvender vi lydsystemet Silent Fit, så vi er sikret en god lydoplevelse.

Velkommen til vores smukke Cykling Zone

Vi har indrettet en Cykling zone, hvor vi har udsigt til de smukke kanaler på Aarhus Ø. På timerne anvender vi lydsystemet Silent Fit, der sikrer os en fantastisk lydoplevelser. Du kan træne med watt- og pulsmåler, og altid låne et par cykelsko gratis.

Full Body HIIT - Byens mest innovative træningsoplevelse

Træningen foregår i vores HIIT Zone, som vi har indrettet med specialbelysning og verdensklasse træningsudstyr. Her oplever du en intens træning, hvor hele træningslokalet er designet til at du kan fordybe dig i din træning. Flere af vores medlemmer er allerede afhængige af timen og oplever tydelige resultater både fysisk og mentalt. Her kan alle være med!

Læs mere om Full Body HIIT her: https://seierfitness.dk/services/full-body-hiit/

 

Maks 17 deltagere

Alle vores træningssessioner har en maks kapacitet på 17 deltagere. Derfor kan du være sikker på, at træneren ser dig, motiverer dig og tilpasser øvelserne til netop dit niveau.

Tilmeld dig en træningssesion

For at tilmelde dig en træningsession skal du, efter oprettet medlemskab eller købt enkeltsessioner, hente My Wellness Appen i App Store.

I appen findes funktionen “Holdbooking” hvor du let kan få et overblik over træningsplanen og tilmelde dig. Det er også muligt at tilmelde sig et hold ved at henvende sig i receptionen.

Træningsplan