Bjarke Buch

"For mig betyder en seriøs tilgang til mine klienter ALT – det betyder at yde fornuftig og integrérbar kostvejledning, overskuelige og effektive træningsmetoder og -mængder, kyndig undervisning i relevante øvelser samt brugbare målsætninger for bæredygtige livsstilsændringer."

Kompetencer

Holdinstruktør

Kostvejleder

Personlig træner

Bjarke Buch

Hvem er jeg og hvad er min baggrund

 

Jeg er Bjarke på 32 år – personlig træner og holdtræner med en kandidat i Idræt og Sundhed, en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed samt DIF Diplomtræner.

Hele livet har jeg dyrket sport i alle afskygninger og elitesport i mine teenageår. Kost, livsstil og træning har altid været min hovedinteresse, og jeg kender alt til at skulle integrere både motion og sund kost i en travl hverdag, hvor motivationen ikke altid er i top.

Jeg har undervist og vejledt i træning og kost siden 2007, og tidligere har jeg arbejdet hos bl.a. AGF Fodbold som kostvejleder, Elite Vest Taekwondo som fysisk træner og assistenttræner samt GoalGain som træner for motionister.

Jeg sætter en ære i at være så integritetsdrevet og oprigtig som overhovedet muligt i alt, jeg foretager mig – som så meget andet, fungerer personlig træning kun med tillid.

Kampsport er mit andet hjertebarn, der altid har fungeret som platformen for den kreative udfoldelse, der holder min gnist tændt. For mig betyder kampsport; disciplin, fokus, personlig udvikling, taknemmelighed og mod. At stifte bekendtskab med kampsporten er at stifte bekendtskab med sig selv.

 

Hvad jeg tilbyder

  • Praksisorienteret, fleksibel og evidensbaseret kostvejledning
  • Grundig instruktion i teknikker og principper omkring fysisk træning
  • Vejledning i træningsplanlægning, så du ved, hvad du skal gøre efter endt forløb
  • Kampsportsundervisning for både begyndere og øvede med fokus på stående kampprincipper

Uddannelser

Cand Scient Idræt og Sundhed

Prof Bach Ernæring og Sundhed

DIF Diplomtræner

Anbefalinger

 

Søren Elton Mark: Jeg har en baggrund som tidligere kampsportsudøver og træner på landsholdsplan. Her igennem har jeg en del erfaring med træning, men desværre også nogle skavanker. Jeg har været forbi flere trænere gennem tiden og synes, at jeg har fået det bedste udbytte ved Bjarkes rådgivning og træning. Bjarke er sublim i at identificere gode øvelser til at nå mine mål med hensyntagen til mine skader. Ligeledes mestrer han også træningsplanlægning så det er både motiverende og jeg har en konkret plan for hvad jeg skal gøre og hvornår. Det virker!

 

Arian Ismaeli: En stor hjælp med at se hvordan man træner og hvad man skal gøre

 

Kaisa Fabianska: I first worked out with Bjarke during the functional training classes at Seier Fitness where he made the first good impression as a trainer. As I had issues with my knees as well as back pain caused by office work I asked him to develop a program helping me with these areas and the result was great! I can see improvement week on week on my strength and back pain is basically gone! Besides professional expertise Bjarke is a nice and fun person to talk to.