Priser personlig træning

Priser

Styrketræningsforløb

Styrketræningsforløb – Opnå resultater med din træning

Forløbet er for dig der vil i gang med at styrketræne og blive stærkere, eller dig der træner jævnligt og ønsker endnu bedre resultater.

Igennem forløbet udvikler du de kompetencer, der skal til for at skabe struktur i din træning. Du træningerne og samtaler med din personlige træner lærer du det fundamentale i styrketræningen, så du kan træne selvstændigt og opnå resultater med din træning.

10 personlige træninger

2 samtaler med træningsvejledning, kostvejledning og InBody-måling 

Afklaring af myter inden for sundhed og styrketræning 

Programlægning med løbende justeringer 

Værdi: 9.750 kr.

 

Pris6500 kr.

Livsstilsforløb

Forløb er  tilrettelagt, så du udvikler de kompetencer, der skal til, for at du oplever dine ønskede forandringer de næste mange år.  Vi kommer ind i det fundamentale omkring livsstilsændringer og vægttab, så du bliver i stand til at stå selv og træffe bevidste valg, der er gode for dig. 

10 personlige træninger  

2 samtaler med kostvejledning og InBody-måling 

Afklaring af myter inden for sundhed og vægttab 

Programlægning med løbende justeringer (noget med kostforslag?) 

Værdi 9.750 kr.

Pris6500 kr.

Personlig træning

Invester i din egen motiverende personlige træner, der med fuld fokus på dig, dit udgangspunkt og dine mål, guider dig til at udvikle langtidsholdbare strategier og vaner.

 

 

 

 

Find alle priser her

Priser fra650 kr.

Personlig træning - flere om en træner

Et forløb for jer der vil kombinere personlig træning med den energi det giver, at træne flere sammen. I får en træner der tilrettelægger jeres træning både ud fra gruppen og den enkeltes udgangspunkt. Samtidig motiverer træneren jer på en måde, så i alle får så meget ud af træningen som muligt. I kan være mellem 2 til 6 personer der deles om en personlig træner.

 

 

Find alle priser her

Priser fra300 kr.