Velkommen til seierfitness

Velkommen til seierfitness

Velkommen til fællesskab, høj kvalitet og plads omkring dig

I SeierFitness tilbyder vi en eksklusiv fitnessoplevelse med moderne faciliteter, fællesskab og en hyggelig klubstemning. Her kan du få plads til dig selv eller skabe nye relationer.

Vi har begrænset os til kune at have plads til 1000 medlemmer, så vi sikrer at alle medlemmer har plads og luft omkring sig. Vi tilbyder havudsigt, masser af lysindfald og en rolig stemning.

Hjertet i klubben er vores loungeområde, hvor du kan hygge med en kop kaffe eller frisklavet shake. Der er rig mulighed for at snakke med de andre medlemmer men du kan også trække dig tilbage og læse dagens udgave af Børsen.

Udover træningstilbud af høj kvalitet kan du også nyde vores havbad og sauna, som er perfekte til at slappe af og genoplade efter træning.

Jeg glæder mig til at møde dig i klubben!

Venlig hilsen

Direktør Mads Seier

En træningsapp med mange muligheder

Som medlem i SeierFitness får du afgang til vores app, hvor du bl.a. kan:

  • Aflæse resultater fra vores INBODY måler
  • Følge og tracke din udvikling
  • Finde gratis digitale styrketræningsprogrammer udviklet af vores personlige trænere
  • Deltage i online træning fra Technogyms store bibliotek
  • Booke hold

Opstartssamtale med personlig træner

Vi ved, at struktur, planlægning og vejledning gør det nemmere at komme i gang og fortsætte med træningen. Når du starter i klubben har du mulighed for at booke en gratis opstartssamtale og en opfølgsninsamtale senere hen.

vi ser tydeligt, at nye medlemmer, der har haft en samtale, kommer  trygt og hurtigt i gang med at træne.

En opstarts- og opfølgningssamtale kan indeholde:

 • Afklaring af dine mål og ønsker med træning
 • Afklaring af hvilke træningsformer der gør dig glad
 • Vejledning i et styrketræningsprogram, så du sikrer korrekt udførsel af øvelser og brugen af udstyr
 • Gode råd til en effektiv og korrekt træning
 • Indsigt i de sociale aktiviteter der foregår i SeierFitness
 • INBODY måling og vejledning i resultaterne

Holdtræning

Deltag på vores hold og saunagus

Vi har et bredt udvalg af hold. Alt fra yoga til hold der gør dig stærkere eller forbedrer din kondition. Alle vores hold har maksimal plads til 16 deltagere, og vores instruktører er alle specialuddannede til det, de underviser i. På den måde er du sikret, at instruktøren kan hjælpe dig til god teknik og motivere dig til ar yde dit bedste.

Se vores holdplan her

Vores signaturhold er Full Body HIIT, som du kan læse mere om her

Udendørs hold

Et udvalg af vores hold foregår udenfor på vores private terrasse eller ved smukke lokationer på Aarhus Ø. Så klæd dig efter vejret. Du kan altid få vejledning fra instruktørerne ift. god udendørsbeklædning

  

Personlig Træning og træningsforløb

Vores personlige trænere er specialister i vægttab, styrketræning og vanecoaching. Vi tilbyder individuel vejledning og støtte, så du kan opnå en sund livsstil og opnå de langsigtede resultater, du ønsker.

Vi skaber en struktur for dig hvad end det eks. er en mere aktiv livsstil eller du gerne vil lære at styrketræne og opbygge muskelmasse.

Find vores træningsforløb og din personlige træner her

 

 

Digitale træningsprogrammer i app’en

Træningsprogrammer i vores app: Prøv et af vores specialudviklede træningsprogrammer, som kan give dig resultater og træningsglæde. Træningsprogrammerne er udviklet af vores personlige trænere, og er lavet til begyndere, øvede og seniorer. Her kan du både se video af øvelserne og registrere vægt og antal gentagelser.

Du har altid mulighed for at blive vejledt i et af træningsprogrammerne, når du deltager i en opstartssamtale.

Online træning

 

Træn når du vil og hvor du vil: Du kan vælge mellem hundredevis af træninger I Technogyms flotte online bibliotek. Du finder online træning I vores app, hvor du også kan filtrere I de forskellige træningsformer og finde den træning, der passer dig.

 

Gratis parkering


Du har 2 timers gratis parkering (husk at indtaste din mobil/nummerplade i receptionen). Vigtigt er at du holder i rød zone på gadeniveau eller i kælderen, og ikke på en plads der er reserveret af en virksomhed. Er du i tvivl, så spørg i receptionen