Andreas Holle

Kompetencer

Personlig træner

Andreas Holle Andersen

Hvem er jeg og hvad er min baggrund

Fysik aktivitet, holdsport og en hverdag fuld af bevægelse har altid spillet en stor rolle i mit liv, hvor specielt fodbold og styrketræning har en særlig plads.

 

Hos mig vil du opleve uhøjtidelige sessioner i øjenhøjde, hvor undervisning og vejledning i træning, kost og evt. smerter vægtes højt. Du møder en sympatisk person, som har dig og dine behov i fokus. I mine øjne er et træningsforløb et samarbejde – jeg er ekspert på træning og du er ekspert på din krop og dit liv.

 

Jeg kan hjælpe dig med at blive mindre begrænset af smerter og mere bevægelighed, bygge muskelmasse, forbedre din kondition og øge din råstyrke – men vigtigst, at udvide din forståelse for træning, ernæring og smerter, og at “slut med forbudt” gælder for kategorisk sort hvid tænkning om både kost og bevægelse.

 

Et forløb hos mig er for alle – nybegynder eller øvet, om du er begrænset af smerter eller for dig som ønsker at løfte din træning og sundhed til et nyt niveau.

 

Hvad jeg tilbyder

Jeg tilbyder forløb med fokus på en eller flere af følgende:

 

  • Muskelopbygning og øget råstyrke: Teknik optimering samt. undervisning i alt fra grundlæggende træningsprincipper til avanceret træningsteknikker.
  • Opdateret smertebehandling: Undervisning, vejledning og gradvis eksponering af bevægelse og træningen for dig med længerevarende smerter.
  • Vægttab: Vejledning i kost og livsstil.
  • Programlægning i: Styrke- og konditionstræning eller gradvis genoptræning.

Uddannelser

Certificeret Personlig Træner v. Fitness Institute

Certificeret Kostvejleder v. Fitness Institute

Smertebehandler; Formidling og bevægelse v. Smertefribevægelse

Anbefalinger

Jeg opsøgte Andreas, da jeg i gennem en årrække havde døjet med skade i mine skuldre (…) jeg havde brug for et forløb, der både kunne få mig i gang med at træne igen, men som samtidig tog forbehold til vanskelighederne med mine skuldre (…) Efter mit forløb hos Andreas er jeg begyndt at træne på et niveau, som jeg ikke troede først var muligt med mine forbehold, og det er jeg sindssygt taknemlig overfor. Det har Andreas en stor andel i, og jeg vil derfor helt klart anbefale Andreas til alle og enhver, der har brug for personlig træning, og en som altid vil sætte dig som klient først.’’ – Mathias.

 

’’Andreas’ træning er alsidig, favnende og altid med et glimt i øjet. Jeg har dyrket sport det meste af mit liv, men han har alligevel boostet min form og velvære til et nyt niveau – i en alder af 47. Godt gået Andreas!’’ – Thomas.