Ekslusive yogaforløb

 

Yogaforløb på lukket hold!

Yoga har en positiv virkning på krop og sjæl, og det kan være med til at både forebygge og behandle mange muskel- og ledsmerter. Det er nemlig en meget blid træningsform, som løsner op i musklerne, ligesom de mange stræk er godt for smidigheden. At tempoet og åndedrætsøvelserne i yoga er afstressende og godt for velværet, kan der heller ikke herske megen tvivl om.

I SeierFitness starter vi nu eksklusive yoga forløb op, hvor vi træner på små lukkede hold i rolige omgivelser på Aarhus Ø. Læs mere om de 3 forløb nedenfor!

Gratis Bowspring Yoga - Introduktion

På Thors holdtimer i Seier Spanien d. 13. og 20. august kan du få en gratis prøvetime og få en introduktion til bowspring.

Bowspring er anderledes end traditionel yoga. Den arbejder med at styrke kroppens dynamiske kapacitet ved roligt at aktivere kroppen på alle sider samtidig. På den måde kan den balancere områder som; styrke, smidighed, stabilitet, åbenhed, grounding og lethed.

Du bliver introduceret til den helt grundlæggende teori, og vi prøver enkelte øvelser af i praksis.

Du får en smagsprøve på bowspring, og kan herfra vælge at dykke dybere på et eksklusivt forløb, der starter op i uge 36.

Til dig, der går på Thors bowspring inspirerede vinyassa-yoga og hatha-yoga hold i Seier, har du her mulighed for at prøve bowspring i sin rene form.