En sund arbejdsplads

En times træning om ugen kan gøre en kæmpe forskel for dine medarbejdere og din virksomheds bundlinje. Gevinsten er medarbejdere med bedre helbred, lavere sygefravær, en øget produktivitet og ikke mindst større medarbejdertilfredshed på arbejdspladsen.

I SeierFitness har vi flere års erfaring med at hjælpe aarhusianske virksomheder med træning. Vi har god erfaring med, at træning sammen med kollegaer giver et bedre sammenhold, hvilket er til stor gavn for arbejdspladsen.

Vi tilbyder både individuelle og gruppe forløb i vores 2 fitnessklubber i Aarhus. Vi tilbyder også at komme ud til jeres virksomhed og lave træningen der. Vores team af kompetente personlige trænere og fysioterapeuter står klar til at sprede god energi og give sved på panden på din arbejdsplads.

Ring og hør, hvad vi kan tilbyde lige netop jeres virksomhed!

Hvad kan vi hjælpe din arbejdsplads med?

Et samarbejde kan fungere på flere niveauer. Lige fra medarbejderen, der selv køber sit medlemskab og passer træningen (rabataftale), til det mere seriøse samarbejde, hvor SeierFitness stiller med f.eks. løbecoach, kosteksperter, personlige trænere og fysioterapeuter. Vi kan hjælpe jer med træningsspecifikke målsætninger og gøre træningen motiverende og inspirerende. Træningen vil typisk foregå i SeierFitness, udendørs eller på jeres arbejdsplads.

Vi kan hjælpe med

  • Løbecoach der løbetræner virksomhedens medarbejdere.
  • Holdtræning kun for jeres virksomhed. Vi stiller instruktører til rådighed. Det kan være cykeltimer, cross, yoga- eller pilatestimer m.m.
  • Lukket træningsforløb for ansatte der ønsker opfyldelse af træningsspecifikke mål, såsom vægttab, mere energi og livsglæde m.m.
  • Kost- eller træningsrelaterede foredrag.
  • Sundhedstests af virksomhedens ansatte.
  • Personalearrangement i SeierFitness.
  • Massører der tilknyttes virksomheden.

Skal vi holde et møde?

Har ovenstående skabt jeres interesse, så lad os sætte os sammen og lægge en plan for et fremtidigt samarbejde.

SeierFitness råder over en stor stab af kompetente og veluddannede medarbejdere, og vi er der for at hjælpe dig!

Som medlem af SeierFitness er der ligeledes adgang til svømmehallen i Badeanstalten Spanien.

Book et møde!

Mads Seier-Petersen
Direktør
+45 2211 6895
mads@seierfitness.dk

Cykelnetværk

STYRK DIT KREDSLØB OG DYRK DIT NETVÆRK

SeierFitness faciliterer flere cyklende netværk i Aarhus. Vi har nogle enestående rammer, med b.la. en hyggelig lounge, hvor vi servere morgenmad og kaffe og the efter træningen.

Vi træner bla. erhvervscykelholdene Nykredit, Virtu Business Club Cycling, Riwal Readynez Cycling, og A-kæden. Vores dygtige instruktører står for cykeltræningen, mens der i receptionen bliver brygget kaffe og serveret morgenmad, så der efter bad og sauna er gode rammer for masser af cykelhistorier og god netværkssnak.

Du er mere end velkommen til at kontakt os på mads@seierfitness.dk for et tilbud for leje af vores træningsfaciliteter.

Hver fredag morgen træner hele Newline-teamet i Seier Fitness. De enormt engagerede trænere formår at skabe en fantastisk stemning i teamet og samtidig få os til at arbejde benhårdt. Ikke nok med, at Crewet i Seier Fitness gør det godt, så der omgivelserne og atmosfæren også helt perfekt. Der er aldrig tvivl om, at vi får noget ud af træningen hver eneste gang – både på det sportslige men også på det personlige plan. Seier Fitness imødekommer vores ønsker om varierende træning tilpasset den enkeltes niveau. Og det er tydeligt, at medarbejderne får mere energi i hverdagen og at sammenholdet styrkes.

Mia Foldager Hostrup
Marketing Manager
Morten Lykke
CEO, Innovater

Firmatræning hos Seier kan varmt anbefales. Hos Innovater har vi en ugentlig morgentime, hvor de, der kan og har lyst, mødes til en super effektiv times cirkeltræning. Selv om det er først på morgenen, når vi mødes, formår de topmotiverende trænere, vi har, at få os helt op i gear og yde maksimalt. De er – hver på deres måde – meget engagerede og rigtig gode til at sammensætte forskellige programmer til os, og alle, uanset niveau, kan være med. Har man skader, skavanker eller andre problemer med nogle af øvelserne, er trænerne altid gode til at finde alternative muligheder, ligesom de er gode til at korrigere, så man sikrer, at vi laver øvelserne rigtigt.

 

Vi føler os i forvejen som en stor familie, men det at træne sammen giver et ekstra skub i den rigtige retning i forhold til det gode kollegaskab. Det er en super hyggelig måde at være sammen, og der er altid noget (andet) at snakke om efter en god træning. – Og hos Seier føles det som at blive en del af en endnu større familie. Stedet oser af hygge, og vi slutter altid af med en frisklavet juice og lidt morgenmad i receptionen, inden turen går videre til en arbejdsdag med masser af ekstra energi.

Søger man fællesskab eller lokaler til fællesskab, så er svaret SEIER fitness. Vi har i A-Kæden siden september 2017 haft fornøjelsen af cykelfaciliteterne i kælderen. Udover at det spiller max og udstyret er helt i top, så formår det passionerede SEIER Crew at skabe den helt rigtige ånd & stemning, og det passer lige ind i vores fællesskab. Hver gang man træder ind af døren, så føler man sig hjemme & velkommen.

Thomas Gielfeldt
Direktør, A-kæden
Lars-Erik Larsen
Adm. direktør, Domis

Træning giver bedre trivsel og sammenhold på arbejdspladsen

 

I 14 måneder har otte kvinder fra virksomheden Domis trænet sammen to gange om ugen i SeierFitness. Ud over vægttab og stærkere fysik har det givet kollegaerne rigtig mange grin og noget mere at være sammen om.

 

Det var faktisk de mandlige ansatte, som begyndte at cykle.

Men for 14 måneder siden fulgte de kvindelige kollegaer fra virksomheden Domis i Aarhus trop, og begyndte at træne sammen i SeierFitness.

Administrerende direktør og partner i ejendomsinvesteringsvirksomheden Domis i Aarhus, Lars Erik Larsen, er glad for ordningen:

”Pigerne har fået en fællesskabsfølelse, som handler om noget andet end arbejde. Jeg kan høre, at de ser frem til de dage, hvor de skal i SeierFitness og træne. Jeg oplever også, at de har fået en større forståelse for hinandens forskelligheder, hvilket er meget positivt, forklarer han.

 

Flytter grænser

Hans udsagn bliver bakket op af fire træningsparate piger, der er dukket op til mandagens træning i SeierFitness.

”Vi er super glade for, at vores arbejdsplads tilbyder os fri træning to gange om ugen. Vi er alle meget vedholdende og skal virkelig være syge for ikke at møde op,” slår administrationschef, Anette Kodahl fast med et smil og fortsætter:

”Det er utroligt positivt for en arbejdsgruppe at se flere sider af hinanden end kun den arbejdsmæssige. Vi har oparbejdet en holdånd, hvor vi småkonkurrerer med hinanden. Det betyder, at vi hele tiden flytter vores grænser på en humoristisk måde.”

 

Vil fortsætte træningen

”Jeg er sikker på, at vores aftale med SeierFitness er en god forretning for virksomheden, og det er helt sikkert noget, vi vil fortsætte med at tilbyde. Vores arbejdsplads emmer af bedre trivsel og fokus på sundhed. Nu handler det mere om fitnesstræning, end hvem der tager kage med om fredagen,” siger administrerende direktør Lars-Erik Larsen.

Christa Skelde
Direktør

Team Live Long er Danmarks stærkeste cyklende erhvervsnetværk med 136 Østjyske erhvervsledere, der netværker på Cyklen to gange ugentligt. Fra oktober til marts køres indoorcycling en gang ugentligt hos SeierFitness som optakt til landevejssæsonen.

Denne vinter har holdet fået fantastisk træning af Lasse Birch, der er en yderst kompetent og entusiastisk Indoorcycling instruktør.

Omgivelserne er hyggelige og stemningen go – efter timen bydes på kaffe og friskbagt brød i de bløde sofaer, og her fortsætter muligheden for netværks-snak. Hos SeierFitness har det vært optimalt at afholde netværkstræning – man kan forvente sig yderst serviceorienteret og kompetent personale, der sørger for en rigtig go oplevelse og effektiv træning!