En sund arbejdsplads

En times træning om ugen kan gøre en kæmpe forskel for dine medarbejdere og din virksomheds bundlinje. Gevinsten er medarbejdere med bedre helbred, lavere sygefravær, en øget produktivitet og ikke mindst større medarbejdertilfredshed på arbejdspladsen.

I SeierFitness har vi flere års erfaring med at hjælpe aarhusianske virksomheder med træning. Vi har god erfaring med, at træning sammen med kollegaer giver et bedre sammenhold, hvilket er til stor gavn for arbejdspladsen.

Vi tilbyder både individuelle og gruppe forløb i vores 2 fitnessklubber i Aarhus. Vi tilbyder også at komme ud til jeres virksomhed og lave træningen der. Vores team af kompetente personlige trænere og fysioterapeuter står klar til at sprede god energi og give sved på panden på din arbejdsplads.

Ring og hør, hvad vi kan tilbyde lige netop jeres virksomhed!

Hvad kan vi hjælpe din arbejdsplads med?

Et samarbejde kan fungere på flere niveauer. Lige fra medarbejderen, der selv køber sit medlemskab og passer træningen (rabataftale), til det mere seriøse samarbejde, hvor SeierFitness stiller med f.eks. løbecoach, kosteksperter, personlige trænere og fysioterapeuter. Vi kan hjælpe jer med træningsspecifikke målsætninger og gøre træningen motiverende og inspirerende. Træningen vil typisk foregå i SeierFitness, udendørs eller på jeres arbejdsplads.

Vi kan hjælpe med

  • Løbecoach der løbetræner virksomhedens medarbejdere.
  • Holdtræning kun for jeres virksomhed. Vi stiller instruktører til rådighed. Det kan være cykeltimer, cross, yoga- eller pilatestimer m.m.
  • Lukket træningsforløb for ansatte der ønsker opfyldelse af træningsspecifikke mål, såsom vægttab, mere energi og livsglæde m.m.
  • Kost- eller træningsrelaterede foredrag.
  • Sundhedstests af virksomhedens ansatte.
  • Personalearrangement i SeierFitness.
  • Massører der tilknyttes virksomheden.

Skal vi holde et møde?

Har ovenstående skabt jeres interesse, så lad os sætte os sammen og lægge en plan for et fremtidigt samarbejde.

SeierFitness råder over en stor stab af kompetente og veluddannede medarbejdere, og vi er der for at hjælpe dig!

Som medlem af SeierFitness er der ligeledes adgang til svømmehallen i Badeanstalten Spanien.

Book et møde!

Mads Seier-Petersen
Direktør
+45 2211 6895
mads@seierfitness.dk

Cykelnetværk

STYRK DIT KREDSLØB OG DYRK DIT NETVÆRK

SeierFitness faciliterer flere cyklende netværk i Aarhus. Vi har nogle enestående rammer, med b.la. en hyggelig lounge, hvor vi servere morgenmad og kaffe og the efter træningen.

Vi træner bla. erhvervscykelholdene Nykredit, Virtu Business Club Cycling, Riwal Readynez Cycling, , og A-kæden. Vores dygtige instruktører står for cykeltræningen, mens der i receptionen bliver brygget kaffe og serveret morgenmad, så der efter bad og sauna er gode rammer for masser af cykelhistorier og god netværkssnak.

Du er mere end velkommen til at kontakt os på mads@seierfitness.dk for et tilbud for leje af vores træningsfaciliteter.

Christa Skelde
Direktør

Team Live Long er Danmarks stærkeste cyklende erhvervsnetværk med 136 Østjyske erhvervsledere, der netværker på Cyklen to gange ugentligt. Fra oktober til marts køres indoorcycling en gang ugentligt hos SeierFitness som optakt til landevejssæsonen.

Denne vinter har holdet fået fantastisk træning af Lasse Birch, der er en yderst kompetent og entusiastisk Indoorcycling instruktør.

Omgivelserne er hyggelige og stemningen go – efter timen bydes på kaffe og friskbagt brød i de bløde sofaer, og her fortsætter muligheden for netværks-snak. Hos SeierFitness har det vært optimalt at afholde netværkstræning – man kan forvente sig yderst serviceorienteret og kompetent personale, der sørger for en rigtig go oplevelse og effektiv træning!