Så nemt kan du skabe en sund arbejdsplads

Blot en times ugentlig motion kan hæve medarbejdernes produktivitet, reducere deres sygefravær og forbedre virksomhedens bundlinje. Samtidig opnår du en større medarbejdertilfredshed, og får medarbejdere med et langt bedre helbred. Læs her, hvordan du opnår alle disse fordele med hjælp fra SeierFitness!

En enkelt times motion om ugen kan sænke sygefraværet med helt op til 30 procent ifølge en Ph.d.-afhandling fra Syddansk Universitet. Samtidig øges produktiviteten, ligesom du opnår gevinster som f.eks.

 • Effektiv forebyggelse af de hyppigste livsstilssygdomme
 • Forebyggelse af arbejdsrelaterede overbelastninger
 • Stærkere sociale relationer mellem medarbejderne
 • Øget trivsel og øget tilfredshed med arbejdspladsen

Tjener sig ind mange gange

Tilsammen vil gevinsterne alene ved det lavere sygefravær og den øgede produktivitet bidrage væsentlig til at tjene udgifterne til en betalt motionsordning ind. Også selv om du hyrer en professionel træner eller coach til at stå for motionen.

Lægger du dertil den øgede medarbejdertilfredshed, bedre sociale relationer og medarbejdernes generelt bedre helbredstilstand, tjener investeringen sig oftest ind mange gange. Således anslår Just Bendix Justesen, der er forfatter til Ph.d.-afhandlingen, at en betalt motionsordning samlet set giver dig hele 2.740 kroner i afkast, for hver 1.000 kroner du investerer.

Facts!

En times ugentlig motion sammen med dine kollegaer kan have følgende effekt på din virksomhed:

 • Produktiviteten stiger med 7-10 %
 • Det korte sygefravær falder med 56 %
 • For hver 1 kr arbejdsgiveren invester i træningstiltag er der en ROI på minimum 2,74

 

Lad SeierFitness styre jeres motionsordning

Så selv om du både betaler medarbejderne løn i motionstiden, og hyrer SeierFitness ind til at stå for de forskellige aktiviteter, kan du forvente en stor, positiv effekt af træningen – der ikke bare mærkes på økonomien.

Individuelle hold og gruppeforløb

Vi tilbyder både individuelle og gruppeforløb i vores to fitnessklubber i Aarhus. Samtidig kan vores hold af professionelle, personlige trænere og fysioterapeuter også komme ud i dit firma. Her kan vi afvikle såvel træningsforløb som holdaktiviteter for medarbejderne.

Det giver både medarbejderne helbredsmæssige gevinster, samtidig med at især holdaktiviteterne øger sammenholdet og gør træningsforløbet sjovere for medarbejderne. Derved undgår du, at medarbejderne føler træningen som en sur pligt. Det bliver nærmere et underholdende afbræk i hverdagen, der også giver dem mulighed for, at medarbejderne kan stresse af.

Arbejdsgiverbetalt fitnessabonnement

Vi har også mulighed for at lægge træningen som arbejdsgiverbetalt træning i fritiden. Her får de mere seriøse medarbejdere, eller et hold af medarbejdere, samtidig mulighed for at kunne trække på hele vores stab af løbecoaches, kosteksperter, personlige trænere og fysioterapeuter. Samtidig har de naturligvis adgang til alle vores motionsmaskiner, og kan deltage på alle åbne hold.

Firmahold og lukkede træningsforløb

Vi kan også oprette lukkede firmahold med egen instruktør inden for alt lige fra cykling over crosstræning og til yoga og pilates. Eller oprette lukkede træningsforløb for ansatte, som ønsker at opfylde specifikke træningsmål, eller ønsker at tabe sig, få mere energi eller øget livsglæde.

Desuden kan vi også tilbyde:

 • Kost- og træningsrelateret undervisning
 • Sundhedstest af virksomhedens ansatte
 • Personalearrangementer hos SeierFitness
 • Massageordning hos os eller i virksomheden

Lad os hjælpe med at skabe en sundere arbejdsplads

Vil du sikre dig det bedste afkast af din investering i medarbejdernes sundhed, skal du sætte vores professionelle hold af personlige trænere, fysioterapeuter, kosteksperter og løbecoaches til at lede initiativet. Derved sikrer du dig, at hver enkelt medarbejder – og i den sidste ende firmaet – får det mest optimale udbytte af initiativet.

kontakt os i dag, og lad os sammen skabe en sundere arbejdsplads for alle dine ansatte.

Book et møde!

Mads Seier-Petersen
Direktør
+45 2211 6895
mads@seierfitness.dk

Cykelnetværk

STYRK DIT KREDSLØB OG DYRK DIT NETVÆRK

SeierFitness faciliterer flere cyklende netværk i Aarhus. Vi har nogle enestående rammer, med b.la. en hyggelig lounge, hvor vi servere morgenmad og kaffe og the efter træningen.

Vi træner bla. erhvervscykelholdene Nykredit, Virtu Business Club Cycling, Riwal Readynez Cycling, og A-kæden. Vores dygtige instruktører står for cykeltræningen, mens der i receptionen bliver brygget kaffe og serveret morgenmad, så der efter bad og sauna er gode rammer for masser af cykelhistorier og god netværkssnak.

Du er mere end velkommen til at kontakt os på mads@seierfitness.dk for et tilbud for leje af vores træningsfaciliteter.

Hver fredag morgen træner hele Newline-teamet i Seier Fitness. De enormt engagerede trænere formår at skabe en fantastisk stemning i teamet og samtidig få os til at arbejde benhårdt. Ikke nok med, at Crewet i Seier Fitness gør det godt, så der omgivelserne og atmosfæren også helt perfekt. Der er aldrig tvivl om, at vi får noget ud af træningen hver eneste gang – både på det sportslige men også på det personlige plan. Seier Fitness imødekommer vores ønsker om varierende træning tilpasset den enkeltes niveau. Og det er tydeligt, at medarbejderne får mere energi i hverdagen og at sammenholdet styrkes.

Mia Foldager Hostrup
Marketing Manager
Morten Lykke
CEO, Innovater

Firmatræning hos Seier kan varmt anbefales. Hos Innovater har vi en ugentlig morgentime, hvor de, der kan og har lyst, mødes til en super effektiv times cirkeltræning. Selv om det er først på morgenen, når vi mødes, formår de topmotiverende trænere, vi har, at få os helt op i gear og yde maksimalt. De er – hver på deres måde – meget engagerede og rigtig gode til at sammensætte forskellige programmer til os, og alle, uanset niveau, kan være med. Har man skader, skavanker eller andre problemer med nogle af øvelserne, er trænerne altid gode til at finde alternative muligheder, ligesom de er gode til at korrigere, så man sikrer, at vi laver øvelserne rigtigt.

 

Vi føler os i forvejen som en stor familie, men det at træne sammen giver et ekstra skub i den rigtige retning i forhold til det gode kollegaskab. Det er en super hyggelig måde at være sammen, og der er altid noget (andet) at snakke om efter en god træning. – Og hos Seier føles det som at blive en del af en endnu større familie. Stedet oser af hygge, og vi slutter altid af med en frisklavet juice og lidt morgenmad i receptionen, inden turen går videre til en arbejdsdag med masser af ekstra energi.

Søger man fællesskab eller lokaler til fællesskab, så er svaret SEIER fitness. Vi har i A-Kæden siden september 2017 haft fornøjelsen af cykelfaciliteterne i kælderen. Udover at det spiller max og udstyret er helt i top, så formår det passionerede SEIER Crew at skabe den helt rigtige ånd & stemning, og det passer lige ind i vores fællesskab. Hver gang man træder ind af døren, så føler man sig hjemme & velkommen.

Thomas Gielfeldt
Direktør, A-kæden
Lars-Erik Larsen
Adm. direktør, Domis

Træning giver bedre trivsel og sammenhold på arbejdspladsen

 

I 14 måneder har otte kvinder fra virksomheden Domis trænet sammen to gange om ugen i SeierFitness. Ud over vægttab og stærkere fysik har det givet kollegaerne rigtig mange grin og noget mere at være sammen om.

 

Det var faktisk de mandlige ansatte, som begyndte at cykle.

Men for 14 måneder siden fulgte de kvindelige kollegaer fra virksomheden Domis i Aarhus trop, og begyndte at træne sammen i SeierFitness.

Administrerende direktør og partner i ejendomsinvesteringsvirksomheden Domis i Aarhus, Lars Erik Larsen, er glad for ordningen:

”Pigerne har fået en fællesskabsfølelse, som handler om noget andet end arbejde. Jeg kan høre, at de ser frem til de dage, hvor de skal i SeierFitness og træne. Jeg oplever også, at de har fået en større forståelse for hinandens forskelligheder, hvilket er meget positivt, forklarer han.

 

Flytter grænser

Hans udsagn bliver bakket op af fire træningsparate piger, der er dukket op til mandagens træning i SeierFitness.

”Vi er super glade for, at vores arbejdsplads tilbyder os fri træning to gange om ugen. Vi er alle meget vedholdende og skal virkelig være syge for ikke at møde op,” slår administrationschef, Anette Kodahl fast med et smil og fortsætter:

”Det er utroligt positivt for en arbejdsgruppe at se flere sider af hinanden end kun den arbejdsmæssige. Vi har oparbejdet en holdånd, hvor vi småkonkurrerer med hinanden. Det betyder, at vi hele tiden flytter vores grænser på en humoristisk måde.”

 

Vil fortsætte træningen

”Jeg er sikker på, at vores aftale med SeierFitness er en god forretning for virksomheden, og det er helt sikkert noget, vi vil fortsætte med at tilbyde. Vores arbejdsplads emmer af bedre trivsel og fokus på sundhed. Nu handler det mere om fitnesstræning, end hvem der tager kage med om fredagen,” siger administrerende direktør Lars-Erik Larsen.

Christa Skelde
Direktør

Team Live Long er Danmarks stærkeste cyklende erhvervsnetværk med 136 Østjyske erhvervsledere, der netværker på Cyklen to gange ugentligt. Fra oktober til marts køres indoorcycling en gang ugentligt hos SeierFitness som optakt til landevejssæsonen.

Denne vinter har holdet fået fantastisk træning af Lasse Birch, der er en yderst kompetent og entusiastisk Indoorcycling instruktør.

Omgivelserne er hyggelige og stemningen go – efter timen bydes på kaffe og friskbagt brød i de bløde sofaer, og her fortsætter muligheden for netværks-snak. Hos SeierFitness har det vært optimalt at afholde netværkstræning – man kan forvente sig yderst serviceorienteret og kompetent personale, der sørger for en rigtig go oplevelse og effektiv træning!