Seier Seniorklub – aktivitet for ældre med fokus på sammenhold

Vi kan med glæde præsentere Seier Seniorklub, hvor vi byder seniorer velkommen, der ønsker at få lidt mere bevægelse ind i hverdagen. Vi har sammensat en helt særlig klub, hvor alt er tilpasset til seniorer. Du er derfor i trygge hænder, når du melder dig til fitness og holdtræning for seniorer hos os.

Vore dygtige instruktører står klar til at hjælpe dig med motion særligt tilpasset ældre. Unikt ved vores seniorklub er også, at vi tilbyder meget mere end motion. Der er også fokus på sammenhold og andre arrangementer både i og uden for huset.

Tilmeld dig vores seniorklub og bliv en del af et fantastisk fællesskab med andre ældre seniorer i bevægelse.

Ældre i bevægelse – dét er godt for krop og sjæl

Det er godt for både junior og senior at holde gang i kroppen. Nogle ældre har dog svært ved at blive ved med at holde sig aktive. Vi vil slå et slag for, hvor vigtigt det er at holde sig i gang. Det er nemlig sundt for både krop og sjæl.

Du vil opleve, at du får en meget bedre livskvalitet og mere overskud. Derudover kan du træne din krop stærkere, så du er mere modstandsdygtig og klar på lidt af hvert. Senioridræt er derfor en rigtig god idé, hvis du vil holde dig frisk og frejdig.

Skræddersyet træningsprogram til ældre

I vores seniorklub gør vi meget ud af at tilpasse vores fitness og holdtræning til dig. Der findes flere sundhedsfremmende aktiviteter for seniorer. Det er blandt andet disse forskellige øvelser, vi tager udgangspunkt i, når vi laver fitness og holdtræning til seniorer.

Det er dog langt fra de samme øvelser, vi laver hver gang. Vi kan nemlig tilbyde forskellige holdtræninger til seniorklubben. Det kan være alt fra styrketræning, mobilitetstræning, yoga, pilates eller øvelser med elastik tilpasset til seniorer.

Derudover laver vi også forskellige kredsløbstræninger. Der er derfor mange forskellige muligheder, når du er med i vores seniorklub. Vi sørger for, at der er seniortræning for alle, uanset din alder og træningsniveau.

Mere end bare motion for ældre

Selvom vi tilbyder mange forskellige former for motion for seniorer, er det dog ikke det eneste, du får, som medlem i vores seniorklub. Vi gør rigtig meget ud af at skabe en klub, hvor folk har lyst til at være. Der skal være et godt sammenhold, hvor vi kan have det sjovt sammen, samtidig med, at vi får rørt os.

Vi har derfor gjort en ekstraordinær indsats ved at arrangere forskellige arrangementer, der er særligt for medlemmerne i vores seniorklub. Det kan for eksempel være forskellige udflugter, hvor vi tager på ARoS, på kunstudstillinger, til påskefrokost, på fugleture eller noget helt femte.

Det er med til at give noget underholdning, samtidig med, at vi kommer ud at røre os. Der er derfor mange forskellige muligheder i vores seniorklub.

 

Vil du have mere bevægelse ind i hverdagen?

Seniorfitness kan være en fantastisk måde at holde sig i bevægelse på. Du får nemlig mulighed for at være en del af et fællesskab med andre seniorer, der også er interesserede i motion for ældre. Vi sørger for aktivitet for ældre. Du skal bare komme med det gode humør og lysten til at dyrke senior-motion med andre seniorer.

Tilmeld dig vores klub for seniorer allerede i dag og bliv en del af et fantastisk træningsfælleskab.