Saunagus & vinterbadning

Vidste du:

  • At vi i SeierFitness Pakhusene har Aarhus flotteste sauna
  • At vi laver saunagus flere gange om ugen
  • At du har direkte adgang til at gå udendørs og hoppe i den kolde friske vand i kanalen?

 

Måske det var noget for dig?

Faste saunagus tider!

Hver mandag – torsdag afholder vi 15 min. saunagus kl. 1900. Du tilmelder dig via app´ en eller vores hjemmeside hvor du booker normal holdtræning og det er yderst populært!

Vi laver gus med 2-3 forskellige olier der enten sætter gang i systemet, eller beroliger kroppen. Der viftes med håndklædet som fordeler varmen og duften rundt i sanuaen. Efter gus, er det valgfrit om man har lyst til at hoppe i det friske vand i kanalen.

Husk badetøj, da vores sauna er en fællessauna!

Hvad saunagus gør ved kroppen!

SaunaGus er en terapiform som ved hjælp af varme og æteriske olier påvirker krop og sind. Den bliver udført af en gusmester som tilrettelægger forløbet, doserer olierne og fordeler varmen ved hjælp af et håndklæde. SaunaGus kører typisk i tre sæt af stigende intensitet afbrudt af korte pauser, hvor du har mulighed for at køle dig af og indtage væske.

Det er begrænset, hvor meget forskning der er lavet om effekterne ved SaunaGus, men æteriske olier siges at have hver deres effekt – afslappende, rensende og/eller opkvikkende. Nogle eksperter mener, at SaunaGus stimulerer udskillelsen af affaldsstoffer gennem hud, lever og nyrer samt styrker immunforsvaret.

Men en ting er sikkert du vil opleve en fantastisk afslapning og velvære efter et saunagus og et havdyp.

Lej vores sauna

Kunne du tænke dig dit eget saunaarrangement for dine veninder, en polterabend, fredagshygge med drengene, så kan vi også stå for dette. Prisen for 1 times leje af sauna inkl. saunagus med 3 forskellige olier, kildevand og havdyb koster kr. 1250,-. I kan være op til 20 personer i saunaen. Skriv til pakhusene@seierfitness.dk eller ring på 22116897 for at hører nærmere eller booke en tid.