Bliv medlem af Aarhus' nye fitnessclub!

Fitness Aarhus

Siden marts 2012 har vi tilbudt aarhusianerne et godt alternativ til upersonlige fitnesskæder og udtjente kældercentre. Vores fitnessklub ligger i Pakhusene på Aarhus Ø, i nye flotte, og rummelige lokaler.

Med et medlemskab bliver du medlem af en klub hvor vi maksimalt har plads til 1.000 medlemmer. Det er vores garanti for, at din tid bliver brugt på træning og ikke kø og trængsel ved udstyret. SeierFitness er en fitness-klub og ikke et fitness-center. Vi vil gerne skelne, for vi er ikke bare et sted, der lægger håndvægte og løbebånd til træningen. Det gør vi naturligvis også, men vi er meget mere end dét. Vi er et sted, som du helst skal glæde dig til at bruge, hvor du kan møde ligesindede.

En klub, hvor du trives, og det er rart at komme – for så er du mere tilbøjelig til at få mest ud af dit medlemskab. Derfor er loungen altid hjertet i klubben, så du kan nyde en god kop kaffe og en sludder før eller efter din træning. Vi vil gerne have, du ser os som din klub, og vi forsøger at dyrke vores klubånd i det daglige.

For os er det vigtigt, at du altid føler dig velkommen. Inden en eventuel indmeldelse håber vi, at du kommer forbi os og får en rundvisning, så vi kan vise dig, hvad vi kan tilbyde – og så du kan få en fornemmelse af vores hyggelige center.

 

De bedste hilsner Mads Seier