Fysioterapi

 

Fysioterapeut Aarhus

Du vidste det måske ikke, men det er muligt at få fysioterapi i vores to fitnessklubber, da vi har to autoriserede fysioterapeuter tilknyttet. Faktisk behøver du ikke være medlem i SeierFitness, for alle er velkomne til at konsultere vores dygtige fysioterapeuter. Vores fysioterapeuter kan tilbyde undersøgelser, diagnosticering og behandling af både akutte såvel som kroniske smerter, ligesom vi arbejder med at tilrettelægge træning og genoptræning, så du kan tage kampen op med dine smerter og skavanker. Behandlingerne, der henvises til, er typisk led- og styrketræning, massage, stræk, afspænding og manipulation af muskler og led. Nogle af behandlingerne tilbyder vi individuelt, mens andre foregår som holdtræning. Du kan dog være sikker på, at samtlige behandlinger tager udgangspunkt i din situation, og en holdtræning er bestemt ikke det samme som en metervare. Det er altid din situation, der er vores fokuspunkt.

Fysioterapi og træning

Vores tilknyttede fysioterapeuter er en gave i hele vores virke som fitnessklub, for med dem i staben kan vi tilbyde og tilrettelægge programmer og træning med en dyb, faglig ballast. Udover diagnoser og deciderede behandlinger er vores fysioterapeuters kalendre fuld af hold- og personlig træning. Her kan fagligheden nemlig også i højeste grad komme til sin ret, når den står på personlig træning med særlige behov eller genoptræning. Herudover er det uddannede fysioterapeuter, der står vores balancetræning, mobilitet og stabilitetshold, ligesom holdene til efterfødselstræning også nyder godt af terapeuternes høje faglighed. Vores små hold gør, at vores instruktører og fysioterapeuter får et indgående kendskab til deltagerne og deres fysiske tilstand. Det giver en fortrolighed, der gør det nemmere at styre udenom smerterne. Derudover er vores fysioterapeuter altid klar til en hurtig snak eller vejledning, hvis du møder dem i klubberne – hvis de altså ikke er i gang som personlige trænere. Vores tilgang er altid en kombination af den nyeste viden og gennemprøvede tiltag, og hvis du gennemgår et personligt træningsforløb med én af vores fysioterapeuter, er du sikker på, at du altid er i helt trygge hænder. Uanset om dit mål er at blive smerter og skavanker kvit, eller du måske bare ønsker at komme i dit livs form. Vi tilbyder også forløb, hvor vi kigger hele vejen rundt om dig som klient, og her kan vi eksempelvis lægge kost- og træningsprogrammer, som komplimenterer din behandling. Kroppen er jo som bekendt en sammen-hængende organisme, og hvad der eksempelvis giver smerter i ryggen, kan sagtens påvirke andre dele af kroppen og dens funktioner. Det samme er naturligvis også gældende den anden vej, og derfor kan det i mange situationer betale at arbejde med eksempelvis kost og balance, når du oplever smerte andre steder i kroppen.

Tilskud til fysioterapi

Er du medlem af sygeforsikringen “danmark” kan du få tilskud til din behandling, du skal blot selv indsende en kvittering fra os. Du kan læse mere Sygeforsikringen “danmarks” tilskud til fysioterapi her. Folk, der har private sygesikringer via arbejdspladsen, kan muligvis også få helt eller delvist dækket udgifterne, ligesom visse private fritids- og ulykkesforsikringer kan det.