Bootcamp

Ordene bootcamp og træning går efterhånden hånd i hånd, og det er der god grund til. Bootcamps, der tidligere var noget, amerikanske rekrutter frygtede, er nemlig en god og effektiv måde at sætte gang i gode vaner og livsstilsændringer. Otte intense uger, hvor du to gange om ugen og sammen med ligesindede giver den alt, hvad du har i dig.

Vores bootcamps foregår på lukkede hold med maksimalt 8 deltagere. Her skal du hverken til- eller afmelde dig, for vi ved, du møder op. Der findes nemlig få ting, der er ligeså motiverende som en god bootcamp. Du får sandsynligvis hurtigt blod på tanden, når resultaterne melder sig – uanset om du har tilmeldt dig med ønsker om vægttab, opbygning af styrke eller bedre kondition. Vi har opstarts- og slutmålinger på vores Inbody-kropsscanner, så du får papir på din fedtprocent og muskelmasse – og den forhåbentlige forbedring.

Træningen bliver varetaget af uddannede personlige trænere, og der er et skarpt fokus på dig og dine ambitioner, selvom I er flere på holdet. Bootcamptræningen er med de samme deltagere hver gang, så I kommer til at kende hinanden. Det giver sammenhold, opbakning til ambitionerne og yderligere motivation for at få mest muligt ud af jeres intense træning. Det sker også ofte, at deltagerne træner sammen ud over de to ugentlige gange, de deltager i bootcampen.

Hvad er en bootcamp i SeierFitness?

Vores bootcamp er delt op i hold for mænd, kvinder, eller mix og lektionerne foregår indendørs med mindre du deltager på vores udendørs bootcamp. Træningen vil blandt andet bestå af frivægts- og kropstræning, TRX-øvelser, kettlebells, battle rope, slam balls og prowler-øvelser. Træningen vil udfordre dig, og du kan forvente at blive presset langt hårdere, end du ville blive, hvis du trænede på egen hånd. Forvent også at have det sjovt i motiverende selskab.

Vores bootcamps varer som nævnt otte uger, og alle træningslektionerne er af en times varighed. De personlige trænere, der står for holdene, følger jer og jeres fremskridt nøje. Bootcampen foregår i SeierFitness i Badeanstalten Spanien eller Pakhusene, og du behøver ikke at være medlem af fitnessklubben for at deltage i bootcampen. Du skal dog være indstillet på, at du skal have et medlemskab, hvis du vil træne i centret udover.

Praktisk information

Ved den første træning vil vi tage imod dig i receptionen.

De efterfølgende gange skal du være omklædt og klar til træning på de tidspunkter, vi har aftalt. Medbring passende træningstøj, indendørs sko og en vandflaske, så du kan holde dig velhydreret. Glemmer du vandet, kan du naturligvis også købe det her. Ellers skal du ikke medbringe andet end motivation og godt humør.

Kontakt os, hvis du er interesseret. Vi mener ydmygt, at vi kan tilbyde én af de bedste bootcamps i Aarhus. Og husk, at en bootcamp bare er en kickstart til noget større. Du kommer sandsynligvis herfra med masser af motivation og gode resultater, og så gælder det ellers om at få det vekslet det til et varigt udbytte med træning og gode vaner.