Tak fordi du valgte SeierFitness

Tak, fordi du har valgt SeierFitness som din nye træningsklub. Du vil hurtigt opleve, at SeierFitness skiller sig ud fra de almindelige, store fitnesscentre.

Som medlem af SeierFitness har du, alt efter type af medlemskab, adgang til enten at træne i Badeanstalten Spanien, i vores moderne klub i Pakhusene eller adgang til begge klubber.

SeierFitness er en mindre og eksklusiv klub, der gør meget ud af, at vores medlemmer føler sig velkomne, trygge og glade.

Derfor er vores omgivelser og indretning også atypisk for en fitnessklub. Vi hygger os og drikker kaffe i sofaerne. Vi netværker og sludrer med hinanden – før og efter træning. Mange venskaber og endda nye virksomheder er blevet etableret i disse sofaer. Derfor siger vi, at SeierFitness er meget mere end bare træning.

Selvfølgelig har vi byens bedste og mest dedikerede trænere ansat. Hvis du har behov for ekstra motivation til at komme i gang med din træning, anbefaler vi dig at tage kontakt til en af vores dygtige, personlige trænere. De står altid parat til at svare på de spørgsmål, du må have.

Sådan kommer du i gang med at træne

Download applikationen SeierFitness på din smartphone. Log på ved at indtaste din e-mail og personlige kode og din kode. Du er nu klar til at tilmelde dig din første holdtræningstime.

Husk at fremmøde dig 10 min. før timen starter. Hvis du bliver forhindret, skal du afmelde dig holdet senest seks timer før, ellers kommer du automatisk til at betale et gebyr på 35 kr.

Som medlem i SeierFitness får du

  • Adgang til enten svømmehallen i Badeanstalten Spanien, vores sauna-og vinterbaderklub i Pakhusene eller begge steder afhængigt af, hvilken type medlemskab, du har købt.
  • Lækker kaffe og the til kun 5,- kr. pr. kop.
  • Har du en træningsmakker, så er der større chanche for at man kommer afsted til træning. Derfor belønner vi dig som medlem, med 1 måneds gratis træning hver gang du hverver/skaffer et nyt medlem til SeierFitness.
  • Tilbud om at deltage på vores træningsferier og andre arrangementer
  • En række medlemsfordele hos vores samarbejdspartnere, se mere på link: https://seierfitness.dk/medlemskab/medlemsfordele/