Testimonials

Medlemsudtagelser - Testimonials

“Fantastisk træningscenter, med et utal af muligheder, dygtige og veluddannede trænere, super service og klubmedlemmer, som er lette at komme i kontakt med.”

 

“Jeg elsker at se ud over havet, når jeg træner. Det er det der gær jeg helt særlige!

 

SeierFitness er kendetegner ved professionelle instruktører med smittende energi og supergode træningsforhold ude og inde”

 

“Jeg føler mig altid velkommen i klubben og føler det er min klub. Er blandt andet glad for at yoga instruktørerne ved hvad jeg hedder – jeg føler mig set som menneske”

 

“Jeg er kommet hjem. For mange år siden startede jeg med at træne i SATS (med Mads Seier som centerchef), der pludselig blev til FitnessWorld. Af en eller anden dovenskabs grund fik jeg aldrig flyttet med, da Mads startede SeierFitness. Det var jo nemt og bekvemt at blive, hvor jeg var. I januar 2022 startede jeg på SeierTogether og jeg blev fuldstændig og aldeles bidt af det. Jeg elsker stemningen, modtagelsen, træningen og alt ved Seierfitness. Så come on folks,  meld jer ind i SeierFitness, det fortryder i ikke”

 

“Elsker Seier for de mange spændende hold og jeres store engagement for medlemmernes ve og vel. Føler mig altid taget godt imod”

 

“Jeg er virkelig glad for at have startet op på træning igen. Seier er lækkert at komme afsted til med sauna og havbad. De udendørs hold med høretelefoner er geniale ift. sol og frisk luft”

 

“Jeg er glad for SeierFitness pga. de lange åbningstider 05-23, som giver mig mulighed for tidlig morgen træning, det brede udvalg og kvalitetsudstyr indenfor cardio, styrketræning, olympiske løft og gymnastisk træning. Lokalerne er moderne og velholdte og det er fedt at der kan trænes både inde og ude”

 

“Der er altid et stort smil på både før og efter træningen. Det er det hele værd”

 

“SeierFitness er topklasse. Dygtige og engagerede trænere, lækre faciliteter og højt serviceniveau”

 

“Mine børn elsker at være med i fitnesscentret og saunagus”

 

“Det er det bedste fitnesscenter i verden”

 

“At starte dagen med holdtræning i DK’s største træningssal, direkte på havnefronten med udsigt til solopgangen, måger, marsvin og super engagerede trænere, er den bedste måde at lade op på krop og sjæl”

 

“Træningsfællesskab, godt humør, meget dygtige instruktører og morgenmad. What’s not to like!”

 

“Top lækker fitness center på Aarhus Ø”

 

“Dejligt sted – som en familie”

 

“Første gang jeg var til saunagus, var alle andre super søde til at hjælpe og forklare. Fed følelse af være velkommen og en del af jeres fællesskab”

 

“Seier er den hyggeligste fitnessclub – man får en intim New York Vibe stemning i klubben. Alle hilser på hinanden, der er rent og maskinerne virker altid. Det er en fornøjelse at træde ud af sin bil og tage elevatoren op  i et center, hvor man føler sig velkommen. Keep up the good work”

 

“Synes personalet er rigtig gode til at hilse, smile og snakke. Og man får et godt kendskab til dem dernede. Det bliver mere personligt sted for en. Er også stor fan af, at der ikke er flere medlemmer end 1000 (max). Det gør tingene mere tilgængelig, og ikke så fyldt. Synes generelt der er en god stemning, og altid dejligt at komme i Seier”

 

“Et helt exceptionelt træningsfællesskab med fantastisk dygtige og fagligt velbevandrede trænere, der gør deres ypperste for at få dig til at føle dig godt tilpas, yde dit allerbedste og presse dig til at nå dine personlige mål”

 

“Hos SeierFitness kan alle træne uanset niveau og forudsætninger. Vi er omgivet af dygtige trænere som hjælper dig godt i gang. Holdtræning er sjov træning samtidig med at du bliver og føler dig som en del af SeierFitness. Det at holdtræningerne foregår udenfor Aarhus Ø er fantastisk. En træning ved solopgang skal opleves”

“Dejligste stemning og hjemme-følelse. Sødeste personale der altid tager sig tid til at hilse”

 

“Har været medlem i meeeeeeget æang tid, så SeierFitness er mit andet hjem. Det er her jeg rykker mig med dygtige personlige trænere der ved hvad de snakker om, og hvordan jeg får det bedste ud af min træning”

 

“Jeg er SÅ glad for at have et super godt fitness center lige rundt om hjørnet”

 

“Jeg er rigtig glad for at kunne træne i Seier og have en fin dialog med bossen, crewet og de andre medlemmer”

 

“virkelige dygtige instruktører. Især på yoga del. Mega god stemning og fedt netværk i klubben”

 

“Den bedste fitnessklub med den bedste kultur, jeg nogensinde har trænet i”

 

“Jeg er rigtig glad for at Seier er det første center, hvor jeg har opnået succes og føler mig tilpas. Efter et 11 måneders forløb og 15 kilo mindre hos en anden personlig træner, skulle jeg flyve fra reden og finde mit eget center og fortsætte rejsen alene. Der passede Seier alle mine behov, da de ligger tæt på min bopæl, og har en begrænsning på medlemmer, så jeg føler, at der er plads til mig, når jeg skal træne. Derudover er personalet rigtig søde og med til at jeg føler mig hjemme”

 

“Min mand døde pludseligt og mine efterreaktioner er blevet rummet så flot i Seier. Det lyder åndssvagt med SeierFamily, men det er faktisk sådan et føles at blive medlem”

Tilfredshedsundersøgelse 2022 - Testimonials

Vi spurgte alle vores medlemmer via en spørgeskemaundersøgelse hvad deres oplevelse af SeierFitness er på flere forskellige parametre. Resultatet kan du se her.