TEAM
Opstart uge 2 - 2021

TEAM - Together Everyone Achieves More
 

TEAMs - Opstart i uge 2, januar 2021

I uge 2 lancerer vi endnu en perlerække af vores TEAM forløb i SeierFitness, hvor I går flere om at dele en personlig træner. Vi kalder det TEAM! Together Everyone Achieves More! TEAMS  er små lukkede forløb, der sikrer dig kvaliteten fra personlig træning og fællesskabet fra holdtræning.

Fælles for alle forløb er, at de starter i uge 2 og har en varighed på 20 uger med træning én gang om ugen. Du får altså 20 træningsgange med en personlig træner og dit helt eget TEAM på max. 6 deltagere, som du ser hver gang til træning.

Vil du have en plads på et af vores TEAMs?
Ring til os på 22 11 68 97 for at booke en personlig samtale
hos en af vores personlige trænere. 

 

Vi kan tilbyde fire forskellige forløb med opstart i uge 2 i januar:

TEAM Stærk & Sund Livsstil er for dig, som gerne vil ændre livsstil og arbejde med dine vaner omkring kost og træningsrutiner. Det kan f.eks. være i forbindelse med et ønsket vægttab. På TEAM Stærk & Sund Livsstil er der fokus på det individuelle livsstils mål og rig mulighed for sparring med både din coach og de andre på TEAMet. På TEAM Stærk & Sund Livsstil får du både træning i godt selskab og redskaberne til vedvarende vane- og livsstilsændringer.

Vælg imellem en af disse træningstider:

Tirsdag 06.00-06.50 – Træner Dida – Pakhusene

Onsdag 16.00-16.50  – Træner Aske – Spanien

Torsdag 06.00-06.50 – Træner Celine – Pakhusene

Fredag 15.00-15.50 – Træner Jonna – Pakhusene

 

TEAM Stærk Kvinde  er for kvinder, som ønsker at blive udfordret og presset hårdere end du ville gøre på egen hånd og samtidig have det sjovt i selskab med andre træningsglade kvinder. Træningen vil b.la. bestå af en kombination af frivægts- og kropsvægtstræning, TRX-øvelser, kettlebells, battle rope, slam balls, prowler mm. Er du klar på at arbejde hårdt, yde 110% til hver træning, så lover vi dig flotte resultater.

Vælg imellem en af disse træningstider:

Mandag 06.00-06.50 – Træner Elisabeth – Spanien

Tirsdag 17.00-17.50 – Træner Celine – Pakhusene

Onsdag 06.00-06.50 – Træner Dida – Pakhusene

Torsdag 16.00-16.50 – Træner Jonna – Spanien

 

TEAM Stærk Mand er vores nye styrketræningsforløb kun for mænd. Det er for dig, som gerne vil have fokus på styrke og teknik, samtidig med at du får sparring og feedback fra TEAMets coach. På TEAM Stærk Mand lærer du at træne med en bedre teknik, og målet er at trygt at kunne løfte tungere. Vil du forbedre din styrke, arbejde med din teknik og øge din muskelmasse? Og vil du gerne blive rustet til at få endnu mere ud af din træning? Så er TEAM Stærk Mand forløbet for dig.

Vælg imellem en af disse træningstider:

Tirsdag 16.00-16.50 – Træner Aske – Spanien

Torsdag 17.00-17.50 – Træner Simon – Pakhusene

 

TEAM Stærk Ryg er træningsforløbet for dig, som gerne vil træne din ryg stærk og sund. Vi er max. 6 deltagere på TEAM’et og din træner er uddannet fysioterapeut med mange års erfaring med træning af ryg og forebyggelse af rygskader. Forløbet består bl.a. af undersøgelse, test og instruktion i øvelser. Forløbet er for dig, der har langvarige eller tilbagevendende rygproblemer og for dig, som gerne vil forebygge nye gener med fokuseret træning. På TEAM Stærk Ryg arbejder vi med alle de ting, som vi ved har størst effekt på rygsmerter. Vil du gerne komme dine rygsmerter til livs? Vil du lære, hvordan du forebygger skader og gener i ryggen? Så er TEAM Stærk Ryg for dig.

Vælg imellem en af disse træningstider:

Mandag 17.00-17.50 – Træner Krista – Pakhusene

Onsdag 17.00-17.50 – Træner Isabella – Pakhusene

 

Vil du have en plads på et af vores TEAMs?
Ring til os på 22 11 68 97 for at booke en personlig samtale
hos en af vores personlige trænere.