TEAM Stærk Senior

TEAM - Together Everyone Achieves More
 

TEAM Stærk Senior

TEAM Stærk Senior 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I uge 43 lancerer vi endnu et af vores nye træningskoncepter i SeierFitness, hvor I går flere om at dele en personlig træner. Vi kalder det TEAM! Together Everyone Achieves More!

TEAM Stærk Senior er styrke-, konditions -og balancetræning for seniorer i et stærkt socialt fællesskab. Her træner I sammen om at holde Jer i gang og komme i mål sammen.

På TEAM Stærk Senior træner vi sammen mod både fælles og individuelle mål. Fælles for træningen er, at den indeholder styrke-, konditions- og balancetræning tilpasset specielt til seniorer. Målet er at holde sig i gang og ekstra styrket til seniorlivets udfordringer.

Træning er noget, vi er sammen om, og derfor er det sociale fællesskab også i fokus på TEAM Stærk Senior. Efter træning kan I i fællesskab benytte de eksklusive sauna- og vinterbadefaciliteter. Og der er altid mulighed for at drikke en kop kaffe sammen med TEAMet i Seier loungen.

Vil du gerne investere i et selvstændigt, sikkert og langt seniorliv? Og prioriterer du at være fysisk aktiv sammen med andre? Så er TEAM Stærk Senior lige noget for dig!

Du vil opleve mere overskud, en bedre fysik og generelt en stor forbedring af dit velbefindende, hvilket kommer dig til gode på både kort- og lang sigt. Vi bygger din styrke og udholdenhed langsomt op, og vi tager altid udgangspunkt i, hvor du er lige nu.

Celine, som står for TEAM Stærk Senior, er uddannet fysioterapeut og arbejder også som holdinstruktør og personlig træner. Ud over at være knaldhamrende fagligt dygtig er hun super godt selskab og særdeles vellidt blandt vores seniorer i klubben.

På TEAM Stærk Senior træner I følgende dage:

Tirsdag og torsdag kl. 9.15 – 10.05

Din træner igennem hele forløbet er Celine Lund

Træningen foregår i vores styrketræningsområde i Pakhusene eller udenfor.

Hvad sker der, når jeg har tilmeldt mig et TEAM forløb?

Din træner tager kontakt til dig, og I aftaler tid til en individuel opstartssamtale. I snakker bl.a. om:

 • Målsætning

  Vægttab, muskelopbygning eller styrke

 • Træningserfaring

  • Hvad har du trænet tidligere?
  • Hvad har du haft succes med?
  • Hvad synes du er sjovt at træne?
 • Motivation

  • Hvad er din motivation for at nå din målsætning?
  • Hvordan kan vi hjælpe med at øge din motivation?
 • Kropsmåling

  Du vil blive tilbudt InBody målinger, så vi kan monitorere dit fremskridt. Vi måler bl.a. vægt, muskelmasse og fedtmasse.

Træning

 • Under forløbet har du mulighed for på egen hånd at supplere træningen med styrketræning eller holdtræning i begge klubber.

Træningstider!

Vi træner sammen uge 43 til uge 50

TEAM Stærk Senior

Tirsdag og torsdag kl. 09.15 – 10.05

Træningen foregår i SeierFitness i Pakhusene på Aarhus Ø

Vil du have en plads på
TEAM Stærk Senior
eller har du spørgsmål?

Så ret kontakt til Celine på celine@seierfitness.dk

#togethereveryoneachievesmore