Styrketræning

I SeierFitness har vi nogle af de bedste faciliteter til styrketræning i Aarhus. Vi har to velbeliggende centre med pænt og moderne fitnessudstyr, og her er hverken lange køer, slinger i valsen eller vakkelvorne maskiner. Et fitnesscenter er et sted, du skal besøge uden for arbejdstiden, og det skal være et rart sted at være.

Vi har nogle af byens bedste åbningstider, og i vores center på Aarhus Ø kan du træne hver eneste dag i tidsrummet 05-23. Det er nemlig noget sjovere at styrketræne, når centret tilpasser sig din dag – i stedet for det omvendte. Faktisk betegner vi os selv som fitnessklub, for vi mener, det er vigtigt at dyrke den klubånd og gode stemning, vores steder har potentiale til.

I SeierFitness er der altid pænt, rent og plads til at træne. Vi har begrænset vores medlemsantal, og vi har indrettet vores klubber, så der er plads til at komme rundt. Vi favner unge og gamle, mænd og kvinder, og vi har folk i dårlig form – og folk i deres livs ditto – blandt vores medlemmer. Vi dyrker en afslappet stemning og en venlig atmosfære, og vi er en klub, hvor vores kunder går mere op i at svede og træne end i at sætte håret og få de største overarme.

Vi værner om vores venlige kultur, og vi håber, du vil være en del af et træningsfællesskab, hvor vi smiler til hinanden, hjælper hinanden med træningen og udveksler viden og erfaring.

Vi har udstyret i orden

Hvis du foretrækker at træne i maskiner, har vi rigeligt af dem, og udvalget er varieret nok til, at du kan komme hele kroppen rundt i løbet af en træning. Vores træningsudstyr er af den bedste kvalitet, og de fleste af maskinerne er fra tyske gym80, der siden 1980 har produceret gode, stabile maskiner med god ergonomi.

Er du, som de fleste fitnessfolk, glad for frivægte, har vi også alt, hvad hjertet begærer. Vores centre har squat racks og god plads til dødløft. Vi har masser af bænke til håndvægte, skrå bænke og bænke til – ja, bænkpres. Vi har kabeltårne og stationer nok, og her er sjældent kø til udstyret.

Vi har håndvægte, der går fra 3-40 kg, og vi har et væld af kettlebells. Vi har elastikker til de flestes behov, og vi har medicinbolde i alle vægtklasser. Vi har med andre ord alt det, der skal til for at have en god og varierende styrketræning.

Er du det nyeste blandt vores max 2.000 medlemmer?

Om så det var selveste Arnold, ville han ikke kunne blive medlem, hvis han var nummer 2001. Vi skal nemlig kunne være her alle sammen, og derfor er der begrænsning på medlemsantallet. Ønsker du at blive en del af træningsfællesskabet, kan vi tilbyde følgende muligheder.