SeierBoxing

SeierBoxing

Med Enock som din træner til SeierBoxing, er du sikret boksetræning, der udvikler dig både fysisk og mentalt. 

Uanset dit mål, dit udgangspunkt eller din alder, så kan du deltage til boksetræning i SeieFitness. Med SeierBoxing vil du hurtigt blive en del af et træningsfællesskab, hvor du samtidig kommer i vanvittig god form på kort tid.

 

Giv den fuld slag på en af vores holdtræninger, eller tilmeld dig vores effektive SeierBoxing Bootcamp eller en personlig trænings session. Hvad end du vælger, vil du blive vild med det.

 

Boksetræneren – regerende europamester i boksning

Boksning i SeierFitness foregår med europamesteren i superletvægtsboksning, Enock Mwandila Poulsen som din coach. Med Enock er du sikret at møde op til træning, der passer til dit udgangspunkt, og som altid flytter dig et slag videre. 

 

Niveau 

Der er altid er plads til alle – uanset niveau – også dig der aldrig har prøvet at bokse før! Til SeierBoxing er man ofte sammen to og to, hvor den ene bokser med boksehandsker og den anden holder plethandsker. Vi sørger for at du lærer begge dele fra bunden. Har du erfaring med boksning, vil du ligeledes blive udfordret på dit niveau. 

 

Om træningen

Du kommer til at forbedre din kondition, styrke, hurtighed og koordination. På den ene side kommer du til at arbejde med slagteknik og koordination samt hvordan du står og går rigtigt. Samtidig er træningerne bygget op omkring intervaltræning, hvor din puls bliver sendt på hårdt arbejde gennem hele træningen. 

Se vores holdplan her

SeierBoxing Bootcamp

Vil du træne endnu mere boksning, så tilmeld dig vores SeierBoxing Bootcamp. Læs mere her.

Huskeliste

Klæd om

Vand