SeierBoxing Bootcamp

 

Et stærkt træningsfællesskab

SeierBoxing Bootcamp er det oplagte valg for dig, der ønsker at komme i fantastisk god form, blive stærkere og hurtigere. Her bliver du en del af et energifyldt træningsfællesskab, og får effektiv træning, hvor du arbejder med hele kroppen. Du øger din styrke og kondition gennem intervaltræning og boksning. 

 

Træningen er for alle, og du behøver bestemt ikke have bokset inden du deltager på forløbet. Faktisk er dette den helt rigtige start for dig, der aldrig har bokset før, og har lyst til at lære det. 

 

Med europamesteren Enock i super letvægts boksning som din coach er du sikret bokseøvelser, højintensiv cardio og styrketræning, hvor du arbejder med hele kroppen, hvilket giver dig synlige resultater. 

 

Bliv hurtigere, stærkere og hold fokus på målet

Her er noget af det, du får i løbet af SeierBoxing bootcampen:

 

  • Markant forbedret kondition og styrke i hele kroppen
  • En god “workout” med høj intensitet hver gang
  • Træning indenfor slagteknik og hvordan du står og går rigtigt 
  • Mentaltræning, hvor du lærer at holde fokus på målet
  • Koordination, hurtighed, smidighed og balancetræning
  • Adgang til ekspertisen fra Enock Poulsen – europamester i boksning

Om træningerne

Boksetræneren – regerende europamester i boksning

SeierBoxing i SeierFitness foregår med europamesteren i superletvægtsboksning, Enock Mwandila Poulsen som din coach. Med Enock er du sikret at møde op til træning, der passer til dit udgangspunkt, og som altid flytter dig et slag videre. 

 

Niveau 

Der er altid er plads til alle – uanset niveau – også dig der aldrig har prøvet at bokse før! Til boksning er man ofte sammen to og to, hvor den ene bokser med boksehandsker og den anden holder plethandsker. Vi sørger for at du lærer begge dele fra bunden. Har du erfaring med boksning, vil du ligeledes blive udfordret på dit niveau. 

 

Om træningerne

Du kommer til at forbedre din kondition, styrke, hurtighed og koordination i vores SeierBoxing bootcamp. På den ene side kommer du til at arbejde med slagteknik og koordination samt hvordan du står og går rigtigt. Samtidig er træningerne bygget op omkring intervaltræning, hvor din puls bliver sendt på hårdt arbejde gennem hele træningen. 

 

Forløbets opbygning

SeierBoxing bootcampen varer 4 uger med træning 2 gange i ugen. Træningen består bl.a. af træning i slagteknik, intervaltræning og boksetræning på sandsække og plethandsker. Du er sikret en intensiv træning hver gang.

 

Pris

  • Early Bird pris (gælder til fredag uge 45): 1600kr
  • Herefter er prisen: 1800kr 
  • Resign kr. 1.500,- (for dig der har deltaget på vores forløb før. Skriv direkte til Enock@seierfitness.dk for tilmelding.

Træningstider og tilmelding

De næste forløb af SeierBoxing Bootcamp har opstart i uge 47!
Opstart tirsdag d. 22. november og sidste træning torsdag d. 15. december

Træningstider:
Tirsdag 1730-1830
Torsdag 1730-1830

Du kan finde ud af om forløbene er noget for dig, og tilmelde dig ved at kontakte Enock.
Er du interesseret i at deltage, men ingen af tiderne passer dig, så kontakt ligeledes Enock.

Personlige trænere der afholder SeierTogether