SeierTogether Bootcamp

 

Et motiverende træningsfællesskab i SeierFitness

Vil du træne på et lukket bootcamp forløb med maks 8 deltagere 2 gange om ugen, sammen med en af vores personlige trænere i SeierFitness? Igennem træningen garanterer vi dig  et trygt og motiverende træningsfællesskab hvor du forbedrer din styrke og udholdenhed. Du vil opleve et fokus på jer som gruppe, og på dig som individ, i løbet af denne SeierTogether bootcamp.

Stå stærkere i hverdagen

Det er centralt for os, at træningen til vores bootcamp gør dig glad og påvirker din livskvalitet positivt. Sammen med de øvrige deltagere får du struktur på din træning og udvikler dig indenfor styrketræning og konditionstræning. Du lærer helt sikkert noget nyt og får forbedret det du allerede kunne. Igennem forløbet bliver du stærkere og øger din udholdenhed – så du står stærkere i hverdagen.

Nye træningsvaner der passer til dit liv

Vores personlige trænere i SeierFitness har stor erfaring og mange uddannelser bag sig – lige fra vanecoach, fysioterapeut eller kandidat i idræt. Det betyder at de tager udgangspunkt i dit niveau og sørger for udvikling uanset din erfaring under hele vores bootcamp. Trænerne er interesserede i dig, og stræber efter, at du skaber varige træningsvaner, der passer til dit liv. Har du skader du skal tage hensyn til, så hjælper trænerne dig også her. Vores bootcamp er for alle!

Bootcampens opbygning

Bootcampen varer 8 uger med træning 2 gange i ugen. Træningen til bootcampen består af 70% styrketræning og 30% konditionstræning ved hver session. Vi anvender træningsredskaber som kettlebells, vægtstænger, TRX og håndvægte. Vi starter forløbet med at lære hinanden at kende, og ved første og sidste træning i forløbet gennemfører vi SEIER testen der måler din dagsform.

Pris

  • SeierTogether Early Bird pris – Udløber d. 16. oktober kl. 23.59: kr. 3.400,- / Derefter er prisen kr. 3.600,-
  • SeierTogether Resign: kr. 3.200,-

Træningstider og tilmelding

De næste bootcamps af SeierTogether har opstart i uge 43!

Bootcamp 1: Mandag og Onsdag kl. 17.00-17.50 v. Lars - Opstart mandag d. 24. oktober 2022

Bootcamp 2: Tirsdag og Torsdag kl. 7.00-7.50 v. Lars - Opstart tirsdag d. 25. oktober 2022

Bootcamp 3: Mandag og Onsdag kl. 18.30-19.20 v. Mads B. - Opstart mandag d. 24. oktober 2022

Du kan finde ud af om vores bootcamp er noget for dig, og tilmelde dig ved at kontakte Lars eller Mads.
Er du interesseret i at deltage, men ingen af tiderne passer dig, så kontakt ligeledes vores personlige trænere.