Træn med Seier

på toppen af Danmark!
 

Træn med Seier på Ruths Hotel

I ugerne 29, 30 og 31 indtager SeierFitness Solnedgangspladsen i Skagen i samarbejde med Ruths Hotel.

Hver mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 0900-1000 står træner Cathrine Birkebæk fra SeierFitness klar på Solskiven ved Solnedgangspladsen til en energirig effektiv omgang cirkeltræning.

For at deltage i træningen køber du klippekort via SeierFitness, hvorigennem du også benytter bookingsystemet for at tilmelde dig de hold du vil deltage på.

Læs mere nedenfor!

Pris og tilmelding!

Træningen koster fra 70 kr. pr. gang.

Du køber klip via SeierFitness hjemmeside (køb medlemskab) og derefter kan du enten booke hold via downloade vores app fra app store eller booke via vores hjemmeside.

Når du har købt ét eller flere klip, vil du modtage en velkomstmail, men login og nærmere info.

Er der problemer med bookingen er du altid velkommen til at ringe til vores reception i Aarhus på 2211 6897 hvor receptionisten vil hjælpe dig.

Hvad er cirkeltræning?

Timen er bygget op omkring stationer, hvor du både møder pulskrævende øvelser samt øvelser der fokuserer på styrketræning med forskellige vægtredskaber. Instruktøren præsenterer dig fra starten af timen, for de forskellige stationer, og det vil være dem du arbejder på igennem timen.

Øvelserne foregår i intervaller (dvs. afgrænsede tidsperioder), og der vil være en kort pause mellem hvert interval, imens du bevæger dig fra en øvelse til den næste.

Timen forbedrer din generelle styrke i hele kroppen og forbedrer din kondition.

Alle kan være med, og alle bliver udfordret ud fra deres individuelle niveau.

SeierSilent

Med SeierSilent tager vi de holdtimer, som du elsker, med udenfor i lyset, den friske luft, naturen og byen. Vi gør b.l.a brug af Silent FIT høretelefoner på nogle af vores holdtimer. Det betyder at du anvender et sæt høretelefoner under træningen, som giver dig en kraftfuld musikoplevelse samtidig med at du kan høre instruktørens anvisninger klart og tydeligt. Under din træning vil du opleve at du er i en tryg ”lydboble”, hvor både din frihedsfølelse, sansning og fokus vil blive skærpet!

Køb dit klippekort her!

Køb her!