SeierTogether

Et træningsfællesskab udviklet af medlemmer til medlemmer!
 

Et motiverende træningsfællesskab

Vil du træne på et lukket forløb med maks 8 deltagere 2 gange om ugen, sammen med en af vores personlige trænere? Igennem træningen garanterer vi dig  et trygt og motiverende træningsfællesskab baseret på empati, grin og hygge. Du vil opleve et fokus på jer som gruppe, og på dig som individ.

 

Stå stærkere i hverdagen

 • Det er centralt for os, at træningen gør dig glad og påvirker din livskvalitet positivt. Sammen med de øvrige deltagere får du struktur på din træning og udvikler dig indenfor styrketræning og konditionstræning. Igennem forløbet bliver du stærkere og øger din udholdenhed - så du står stærkere i hverdagen.

Nye træningsvaner der passer til dit liv

 • Vores personlige trænere har stor erfaring og mange uddannelser bag sig - lige fra vanecoach, fysioterapeut eller kandidat i idræt. Det betyder at de tager udgangspunkt i dit niveau og sørger for udvikling uanset din erfaring. Trænerne er interesserede i dig, og stræber efter, at du skaber varige træningsvaner, der passer til dit liv. Har du skader du skal tage hensyn til, så hjælper trænerne dig også her.

Forløbets opbygning

 • Forløbet varer 8 uger med træning 2 gange i ugen. Træningen består af 70% styrketræning og 30% konditionstræning ved hver session. Vi anvender træningsredskaber som kettlebells, vægtstænger, TRX og håndvægte. Vi starter forløbet med at lære hinanden at kende, og til træning nr. 2 gennemfører og den sidste træning gennemfører vi SEIER testen der måler din dagsform.

Pris

 • SeierTogether: kr. 3.600,- (10% ved resign)
 • SeierTogether + Klub medlemsskab i hele perioden: kr. 4.200 (10% ved resign)

Hvor foregår forløbet?

 • SeierFitness Pakhusene på Aarhus Ø.

Træningstider for de enkelte forløb

 • Hold 1: Tirsdag og Torsdag 7.00-7.50 v. Lars
 • Hold 2: Tirsdag og Torsdag 8.00-8.50 v. Lars
 • Hold 3: Tirsdag og Torsdag 17.00-18.00 v. Celine
 • Hold 4: Mandag og Onsdag 17.00-18.00 v. Lars

Mulighed for hygge, havbad og sauna

 • Som deltager på Seier Together har du efterfølgende adgang til vores omklædningsrum sauna og havbad.

For dig der ønsker at fortsætte på endnu et forløb, tilbyder vi dig 10% fortsætter rabat.

 • Du får i samme omgang adgang til at tilmelde dig forløbet før alle andre, og er dermed sikret en plads, hvis du ønsker at fortsætte.

Lars Frederiksen

Det vigtigste for mig som personlig træner er, at der er kemi, højt humør, og at du oplever at blive udfordret. Jeg vil give dig styrken og troen på at du kan gi dig 20% mere end du troede du kunne. Som vanecoach er mit fokus ligeledes på at du udvikler træningsvaner, der passer til dig.

Celine Marie Lund

Jeg støtter dig 100 % på vejen til målet, ved en anerkendende, og motiverende tilgang, hvor din træningsteknik og motivation prioriteres højt. Det er vigtigt for mig, at vi har det sjovt. Jeg anvender min fysioterapeutiske tilgang, hvis du eksempelvis skal tages hensyn til en/flere skavanker.