SeierTogether

Holdopstart igen i uge 20!
 

Et motiverende træningsfællesskab

Vil du træne på et lukket bootcamp forløb med maks 8 deltagere 2 gange om ugen, sammen med en af vores personlige trænere? Igennem træningen garanterer vi dig  et trygt og motiverende træningsfællesskab baseret på empati, grin og hygge. Du vil opleve et fokus på jer som gruppe, og på dig som individ.

 

NÆSTE FORLØB!

Der er opstart i uge 20, på alle nedenstående forløb og tilmeldingen er åben!

Stå stærkere i hverdagen

 • Det er centralt for os, at træningen gør dig glad og påvirker din livskvalitet positivt. Sammen med de øvrige deltagere får du struktur på din træning og udvikler dig indenfor styrketræning og konditionstræning. Igennem forløbet bliver du stærkere og øger din udholdenhed - så du står stærkere i hverdagen.

Nye træningsvaner der passer til dit liv

 • Vores personlige trænere har stor erfaring og mange uddannelser bag sig - lige fra vanecoach, fysioterapeut eller kandidat i idræt. Det betyder at de tager udgangspunkt i dit niveau og sørger for udvikling uanset din erfaring. Trænerne er interesserede i dig, og stræber efter, at du skaber varige træningsvaner, der passer til dit liv. Har du skader du skal tage hensyn til, så hjælper trænerne dig også her.

Forløbets opbygning

 • Forløbet varer 6-8 uger med træning 2 gange i ugen. Træningen består af 70% styrketræning og 30% konditionstræning ved hver session. Vi anvender træningsredskaber som kettlebells, vægtstænger, TRX og håndvægte. Vi starter forløbet med at lære hinanden at kende, og ved første og sidste træning i forløbet gennemfører vi SEIER testen der måler din dagsform.

Pris

 • Forløbene der har opstart i uge 20, er af 6 ugers varighed pga. sommerferien!
 • SeierTogether Early Bird pris - Udløber d. 30. april kl. 23.59: kr. 2.600,- / Derefter er prisen kr. 2.900,-
 • SeierTogether Resign: kr. 2.400,- (for dig der tidligere har deltaget, send en mail til lars@seierfitness.dk for tilmelding)

Hvor foregår forløbene?

 • SeierFitness Pakhusene på Aarhus Ø.

Træningstider for de enkelte forløb

 • Hold 1 UDSOLGT: Mandag og Onsdag kl. 17.00-17.50 v. Lars - Opstart onsdag d. 18. maj 2022 (sidste træning mandag d. 27. juni)
 • Hold 2 -3 pladser tilbage: Tirsdag og Torsdag kl. 7.00-7.50 v. Lars - Opstart tirsdag d. 17. maj 2022 (sidste træning torsdag d. 24. juni)
 • Er du interessert men ingen af tiderne passer dig, så send en mail til lars@seierfitness.dk, så opretter vi om muligt et ekstra hold!

Mulighed for hygge, havbad og sauna

 • Som deltager på Seier Together har du efterfølgende adgang til vores omklædningsrum sauna og havbad.

For dig der ønsker at fortsætte på endnu et forløb, tilbyder vi dig 10% fortsætter rabat.

 • Du får i samme omgang adgang til at tilmelde dig forløbet før alle andre, og er dermed sikret en plads, hvis du ønsker at fortsætte.

Kontakt os og hør mere!

Vil du hører mere om vores forløb med opstart i uge 20, så send en mail til lars@seierfitness.dk med dine kontaktoplysninger, og hvilket forløb du er interesseret i, så vender han hurtigt retur til dig.

Lars Frederiksen

Det vigtigste for mig som personlig træner er, at der er kemi, højt humør, og at du oplever at blive udfordret. Jeg vil give dig styrken og troen på at du kan gi dig 20% mere end du troede du kunne. Som vanecoach er mit fokus ligeledes på at du udvikler træningsvaner, der passer til dig.