Tobias Fischer Jensen

Når det kommer til personlig træning er Tobias på hjemmebane. Han er vokset op i et miljø med professionelle gymnaster og har altid haft styrketræningen tæt på kroppen.

Tobias blev færdiguddannet som personlig træner i 2018 og har siden arbejdet med alt fra elitesportudøvere til folk, der gerne vil smide de sidste par kilo.

Med et bredt kendskab til styrketræning og dets metoder, garanterer du dig et nuanceret og faktabaseret syn på personlig træning når du går til Tobias. 

Tobias har altid haft stor interesse for træning generelt, og stræber efter at holde sig selv opdateret med de mest effektive tilgangsmetoder til træningen.

Som udgangspunkt skal træning, efter Tobias’ mening, altid være motiverende og forfriskende. Derfor kan du forvente at du finder en vej, der kan matche dine specifikke behov i selskab med Tobias.

Ud over at være personlig træner, har Tobias dyrket 3 løft på konkurrenceplan de sidste par år og er stadig aktiv som gymnast.

Lige for tiden læser han til KaosPilot, og er derudover det yngste skud på stammen hos SeierFitness. Så er du studerende, færdiguddannet eller har du bare behov for at træne, kan Tobias med sikkerhed give et par “fif” til hvordan man balancerer en travl hverdag med træningen. 

Book tid til en gratis opstartssamtale!

tobias@seierfitness.dk

+45 21 70 17 01

Uddannelser

  • Certificeret Personlig Træner - Sportshøjskolen Ollerup