Fuld booket!

Tager ikke nye klienter ind!
 

Mads Seier

Mads har arbejdet i fitnessbranchen siden 1995 og har beskæftiget sig med driften af flere fitnesscentre i Aarhus. I 2012 gik Mads selvstændigt, og åbnede SeierFitness i Badeanstalten Spanien i Aarhus. Mads´ sportslige passion er primært langdistanceidræt. Han har fuldført mere end 10 marathonløb, gennemført flere korte triathlon distancer, og kan kalde sig Ironman efter at have gennemført KMD Ironman Copenhagen i 2014. Mads underviser til dagligt i spinning, landevejscykling, løb, og arbejder som personlig træner i Seierfitness.

Kunne du tænke dig en personlig træner med et behageligt sind, og en human tilgang til træning, så skal du ikke holde dig tilbage med at tage kontakt til undertegnede. Vi finder sammen frem til den træningsform du finder inspirerende, udfordrende og sjov, og så får vi sammen resultaterne til at ske.

Book tid til en gratis konsultation!

mads@seierfitness.dk

+45 2211 6895

Uddannelser

  • Certificeret EHFA (EREPS 4) Personlig Træner
  • Certificeret TRX Suspension Trainer ved Activeaid
  • Fysiurgisk sportsmassør
  • Certificeret Vanecoach v. Morten Elsøe/Anne Gaardmand
Anders Bruun
Tandlæge

Jeg oplever Mads som engageret og nærværende, samt med en fin forståelse for hvordan netop jeg skal behandles for at jeg får noget ud af træningen. Han er velforberedt og har en yderst behagelig afdæmpet væremåde, samtidig med at man som udøver bliver holdt til ilden. Han formår at sammensatte en varieret træning således at man får udbytte såvel muskulært samt kardiovaskulært.