Krista Gade Vanggaard

Krista er uddannet fysioterapeut og certificeret personlig træner med har stor praktisk og teoretisk viden om anatomi, fysiologi, behandling og træning. Derfor er hun også klar til dig, der har fysiske skavanker eller gerne vil forebygge. Det er vigtigt for Krista at skabe et inspirerende og motiverende forløb med fokus på dig som klient.
Krista lægger vægt på at være din kompetente træningsmakker, der med smittende entusiasme og godt humør hjælper dig derhen, hvor du gerne vil være – med fokus på kvalitet og mærkbare resultater, så du får succes med din træning og opnår selvtillid og velvære.
Hun har som fysioterapeut arbejdet med træning og behandling igennem 20 år – er engageret, empatisk og kompetent, med fokus på værdier som anerkendelse, respekt og udvikling, baseret på den enkeltes ønsker og behov, som hun har en fin forståelse for at afdække.

Med sig har Krista træningserfaring fra både gymnastik, crossfit, styrketræning og løb.
Krista tror på at træning skal være både sjov og udfordrende, så du får lov til at opleve, at du kan mere end du selv tror. Efter dit ønske kan træningen foregå indendørs eller udendørs – altid med fokus på funktionel træning, inkl. mobilitet og stabilitet, samt styrketræning.
Vælger du et træningsforløb med Krista får du en dedikeret træner, med en helhedsorienteret tilgang til aktiv sundhed og sin fulde opmærksomhed rettet mod din trivsel.

Book tid til en konsultation!

krista@seierfitness.dk

+45 2130 1050

 

Vi skal gøre opmærksom på at en konsultation ikke er gratis ved vores fysioterapeuter. Her koster det normal takst (fra kr. 350-550,-)

Uddannelser

  • Certificeret EHFA (EREPS 4) Personlig Træner
  • Certificeret TRX Suspension Trainer ved Activeaid
  • Certificeret ProAcademy Pilates-instruktør
  • Fysioterapeut
  • Certificeret Vanecoach v. Morten Elsøe/Anne Gaardmand
Carsten Lymann

Jeg kontaktede Seier fitness efter anbefaling fra en der havde prøvet det samme. Har tidligere haft en diskusprolabs i lænden, som jeg stadig døjer lidt med så mit ønske til træning var at gøre ryggen stærkere. Fik tildelt Krista som personlig træner, og med hendes baggrund som fysioterapeut var jeg i gode hænder fra starten med meget fokus på at ryggen ikke blev belastet forkert. Efter mit eget ønske har vi haft meget fokus på at lære dødløft, og det træner jeg nu på egen hånd efter 10 gode træninger med Krista. Regner med jeg skal have et forløb igen til efteråret eller næste forår for at bygge videre.Car

En passioneret og hjertelig træner, der havde sin fulde opmærksom rettet mod min trivsel.

Ninna Bruun
Studiekoordinator