Jonna Boe

Vil du gerne komme i en knald god form? Øge din styrke, blive kendt med din krop, blive mere smidig og komme af med irriterende stivhed og små skavanker i kroppen? Og helst uden at skulle lægge hele din hverdag om, træne 2 timer dagligt og tælle kalorier resten af dit liv?

Jeg har de sidste 5 år hjulpet mange kvinder og mænd i alle aldre med at finde vejen til deres drømmekrop, på en måde hvor de også kunne have en helt normal hverdag ved siden af.

Din træning og kost skal som udgangspunkt være sjov, forfriskende og overskuelig. Du skal tage hjem fra træningen med en følelse af sejr, uovervindelighed, at det bare gik skide godt, have et stort smil på læben og svedigt tøj. Den der “JA jeg gjorde det” følelse skal følge dig resten af dagen! Du skal have følelsen af glæde når du går i køkkenet og elske at spise mad som både smager fantastisk og fylder din krop med den næring den har brug for. Alt sammen koordineret, så du opnår dine mål – uden at gå på kompromis med dit liv.

Jeg tager udgangspunkt i funktionel træning og mad med sund fornuft. Træningen består af bevægelser vi laver i forvejen – som løft, træk, stræk, skub, hop, løb og lignende. Der arbejdes primært med kropsvægt, høj puls og mobilitet. Mit mål er at øge din kropsbevidsthed, og komme skavanker fra arbejde og hverdag i forkøbet.

Der er både plads til lagkage og rundstykker i mine kostplaner, såvel som du også vil støde på broccoli og kylling. Alt med måde – og den måde skal jeg nok hjælpe dig med! Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig med at opnå dine drømme for din krop og sundhed!

Book tid til en gratis konsultation!

jonna@seierfitness.dk

+45 29 66 98 41

Uddannelser

  • Certificeret personlig træner (Fitness Institute)
  • Certificeret kostvejleder (Fitness Institute)
  • Kursus i kost til marathonløbere og triatleter (Fitness Institute)
  • Kursus i børn og overvægt (Fitness Institute)
  • Certificeret fitnessinstruktør (Fitness Institute)
  • Kursus i anatomi og fysiologi (Fitness Institute)