Isabella Christensen

Jeg elsker at hjælpe og motivere den enkelte til at yde sit bedste og nå sine målsætninger. Jeg har via min faglighed som fysioterapeut mulighed for at hjælpe mine kunder med undersøgelse, diagnosticering og behandling af akutte såvel som kroniske skader og problematikker.

Isabella er uddannet fysioterapeut fra 2016 og er dermed opdateret med den nyeste viden indenfor det fysioterapeutiske felt. Hun har en indgående viden indenfor fysiologi og anatomi og har erfaring med rådgivning, vejledning og instruktion, samt behandling og træning til forskellige målgrupper. Via sin faglighed som fysioterapeut har hun særligt kompetencer indenfor områder som genoptræning og skadeforebyggelse, og hun er parat til at hjælpe dig, der enten har en akut eller kronisk skade/problematik at tage hensyn til.

I sit arbejde har Isabella fokus på det hele menneske, hun er god til at aflæse signaler og fornemmer, hvad der er behov for. Hun bestræber sig på at være grundig, nysgerrig, empatisk og udviklende i sin tilgang, således at den enkelte får afdækket ønsker, behov og målsætninger bedst muligt. Hun tror på, at gensidig respekt og anerkendelse er væsentlige faktorer i et vellykket forløb. Isabella brænder for at hjælpe og motivere den enkelte til at opnå fremskridt i forhold til bestemte målsætninger – hvad enten det handler om at opnå bedre styrke, komme i gang med eller blive en bedre løber, få mere overskud og større velvære i hverdagen eller noget helt fjerde.

Sportsligt har Isabella altid selv været meget aktiv, og har i de tidlige ungdomsår dyrket både fodbold og håndbold på højt plan. Efter to korsbåndsoperationer og lange genoptræningsforløb blev kontaktsporten lagt på hylden. I stedet blev løb og senere triatlon hendes store passion, hvor hun nu deltager i stævner fra de helt korte distancer til ironman distancer.

Book tid til en konsultation!

Uddannelser

  • Fysioterapeut
  • Certificeret TRX Suspension Trainer ved Activeaid
  • Kostvejleder