Elisabeth Poulsen

Vil du have effektiv træning af en benhård kvinde, som leverer god energi og forstår at svinge pisken? Med Elisabeth som personlig træner er du garanteret sved på panden, masser af grin og high-fives.
”Det vigtigste for mig som personlig træner er, at du har det sjovt, og at du oplever at blive udfordret. Jeg synes, det er så fedt, når man går hjem efter en træning med en følelse af at have givet den ’fuld gas’.”
Elisabeth læser idræt på Aalborg Universitet og har derfor bred teoretisk viden om kroppens anatomi og fysiologi samt forskellige træningsformer og hvordan de påvirker kroppen. Derudover er Elisabeth enormt nysgerrig på mennesker. Hun søger konstant at blive klogere på, hvordan træningen struktureres bedst ud fra individuelle præferencer, træningsniveau og personlighed, så hun kan finde den bedste vej til dit mål.
”Opstartsprocessen for et træningsforløb er helt essentiel. Det er der, hvor vi sætter et fælles mål og lærer hindanden at kende – det er grundlaget for at kunne lave et sjovt og meningsfuldt forløb. Med den gode start kan vi bedst strukturere træningen, så det passer til netop dig.”
Udover en teoretisk baggrund i idrætsfaget har Elisabeth ligeledes mange års erfaring indenfor boldspil; især volleyball, hvor hun har været træner og selv spillet på eliteplan. Leder du efter en personlig træner med teoretiske som praktiske kompetencer, der kan vejlede og motivere dig igennem processen, så kontakt Elisabeth.

Book tid til en gratis konsultation!

Uddannelser

  • Bach.Scient i Idræt ved Aalborg Universitet
  • Certificeret TRX Suspension Trainer ved Activeaid