Aske Rask

Træning med Aske er transformerende på alle planer – både fysisk, psykisk og mentalt. Gennem konkrete og direkte instruktioner og redskaber, der kan bruges alle steder i min hverdag, gør Aske fysisk træning til en livsændrende oplevelse, der berører alle dele af min tilværelse – fra måden jeg arbejder til kontakten med mine børn.

Helle Møller
Selvstændig

Både igennem den fysiske træning og NSP træningen har Aske været utrolig dygtig til at coache mig til at finde de elementer og redskaber, der virker for mig. Redskaber, som jeg har kunnet bruge ikke kun i træningen, men også i mit arbejde. Og som har gjort at jeg har reduceret mit stressniveau betydeligt. Hele træningsforløbet med Aske har været givende, lærerigt og han har en evne til at sørge for, at du ikke blot modtager instruktioner, men selv er med til at finde svarene, hvilket gør processen vedkommende og brugbar, også på sigt.

Sanne Lauritzen
CFO, MSC Denmark A/S

Med stærkt fundament i kamp, kredsløb og styrketræning underviser Aske i redskaber som åndedræt, sansefokus, meditation og bevægemønstre til at programmere nervesystemet for optimal performance i hverdagen og/eller sport.

Arbejdet med Aske vil gå dybere i forhold til større mål i hverdagen, hvor der bliver taget højde for skader og skavanker, arbejdssituation, stress, træningsbaggrund mm. Træningens fokus vil være at gøre tiden i centeret så effektiv som mulig og gøre dig stærkere på alle planer, fysisk, psykisk og mentalt.

De typiske udfordringer Askes kunder arbejder med:

 • Håndtering af pres på en ny måde der optimerer performance på arbejde eller i sport.
 • Hverdagshåndtering af alt fra stress og angst til depression og PTSD
 • Mental udvikling i forbindelse med langsigtede og vedvarende vægttab
 • Løbeteknik og udvikling af bevægmønstre i forbindelse med hverdagens bevægelser, der på langt sigt skaber en robust krop og giver mange muligheder i forhold til træning i en foranderlig hverdag

Aske har udviklet NSP træning (NerveSystemsProgrammering) til at skabe et rum, der effektivt kan hjælpe den enkelte med at optimere performance, håndtering af stress i hverdagen og skabe langsigtet personlig udvikling.

Nervesystemet er fundamentet for alt hvad der sker i kroppen:

 • Hvor meget adgang du har til den kreative og analytiske hjerne i forbindelse med opgaveløsning
 • Hvor stærke og hurtigtreagerende dine muskler er
 • Din psyke og følelsemæssige respons på udfordringer
 • Spændinger og skader i kroppen
 • Evnen til at håndtere stress og pres i hverdagen
 • I det hele taget: Alt hvad den moderne livsstil kræver af os

Nervesystemet er hele tiden aktivt og bliver programmeret igennem alt hvad vi gør, når vi løfter vægte i centeret eller er til møde på arbejdet. Denne programmering styrer os i forskellige retninger og bestemmer hvad og hvorfor vi bliver presset af forskellige ting på arbejdet, i sport, med familien osv. I NSP træning vil du få kontrol over denne proces, så i stedet for at håndtere tilfældig programmering, som sker for alle, vil du lære at kontrollere og ændre din programmering.

Du vil lære at se sammenhænge i mellem måden du løfter en vægt på til hverdagens pres, håndtering af en medarbejder eller relationen til dine børn. Du lærer at løse dine udfordringer på et fundamentalt plan, der skaber langsigtede resultater.

Aske er vant til at arbejde med alt fra iværksættere og ledere til elite-atleter og boksere, soldater og politi til udsatte unge med angst og PTSD.

Book tid til en gratis konsultation!

Så book et møde hos Aske for at se om I er et match på:

aske@seierfitness.dk eller +45 2678 6700

Uddannelser

 • Personlig træner – v. Fitness Institute
 • Certificeret life coach og NLP udøver
 • Uddannet mentor (AMU godkendt)
 • Bachelor i molekylærbiologi (ernæring)
 • Har været personlig træner og coachet mennesker i fysisk træning og funktionel åndedrætstræning siden 2011

Artikler og forløb med Aske og funktionel åndedrætstræning

Jeg har igennem målrettet funktionel åndedrætstræning på 2 mdr. forbedret min 5km. løbetid med 45sek. Det havde jeg aldrig troet var muligt med kun 2 løbepas om ugen!

Flemming Andry
Selvstændig

– Sjov at arbejde med, sindssygt god til at lytte, god humor og det er jo bedst at kunne grine samtidig med at tingene går i kage og er hårde.

Gid der var flere af den slags undervisere!

Anne Østergaard