Anders Aalkjær

Hvis du har høje krav til den teoretiske viden og kunnen fra din personlige træner, så er Anders det perfekte valg for dig. Med en kandidat i idræt fra Aarhus Universitet i bagagen, har Anders et dybdegående kendskab til kroppens anatomi, fysiologi samt aerob/anaerob træning.

”I timer med mig, fyrer vi den max af! Uanset om det er klassisk styrketræning med frivægte, TRX eller bløde bolde! Vi sveder, griner og brøler!”

Sammenholder man den teoretiske kunnen med Anders’ mangeårige erfaring som såvel håndboldspiller og håndboldtræner, opnår man et perfekt match mellem viden og praktisk erfaring med styrketræning, konditionstræning, præstationsoptimering, genoptræning, kost m.m.

“I min verden er der ikke opfundet kun ét perfekt træningsprogram. Jeg tager udgangspunkt i der, hvor du er. Sammen skaber vi den rette vej – vel og mærke ud fra dine ønsker og målsætninger”.

Så hvis du ønsker en personlig træner, der tager udgangspunkt i dig, hjælper dig med at rykke dine grænser og opnå dine mål – så kontakt Anders.

Book tid til en konsultation!

anders@seierfitness.dk

+45 3054 1866

Uddannelser

  • Kandidat i idræt
  • Certificeret TRX Suspension Trainer ved Activeaid