Foredrag

Viljen til forandring
 

Foredrag "Viljen til forandring"

Den rå historie om Anapanasati – ægte mindfulness

”Kill yourself” – var ordene, der startede hans livsrejse i lære hos den japanske zen mester.

Fra at være 4 venner, der drog til Taiwan for at tjene penge, stod Rasmus pludselig alene i en fremmed verden og havde mistet alt.
På mystisk vis stødte han ind i Mario, der igennem et halvt årti blev hans læremester og udsatte ham for alle de forhindringer og udfordringer vi normalt kun kender fra Hollywood film, for til sidst at finde sit ægte spirituelle mål med rejsen – og sig selv.

Kom og bliv underholdt og udfordret af denne virkelige historie. Du vil blive taget med på en mystisk rejse, hvor det spirituelle går hånd i hånd med praktisk og virkelighedsnær træning, der på det ene tidspunkt foregår på toppen af et afsidesliggende bjerg og i det næste på en af de utallige barer i millionbyen Taipei.

Mød Rasmus, der har mediteret i over 20 år og er en af de få personer, der igennem mere end et halvt årti har været i fuldtidstræning hos en ægte japansk læremester i den zen buddhistiske form for mindfulness: Anapanasati, der er noget anderledes end det koncept vi støder på i vesten.

Rasmus er opvokset i England, har arbejdet i Kina og Taiwan i 10 år og taler kinesisk. Han er uddannet lærer og har holdt flere foredrag om Kina på Aarhus School of Business.

Praktisk info

  • Sted: SeierFitness Pakhusene
  • Tid: 29. november kl. 1900-2030
  • Pris: kr. 120,-