TRX og Børn i Bevægelse hver torsdag kl. 16.00 🧒

Nu lancerer SeierFitness et helt unikt og familievenligt hold!
.
Hver torsdag kl. 16.00 kan dine børn mellem 6-12 år deltage på vores nye hold: Børn i Bevægelse. Det er gratis for børnene at deltage.
.
Timen foregår på vores terrasse i forbindelse med en TRX time, hvor forældrene samtidig kan deltage på TRX. Børnene kan altid henvende sig til deres forældre, og der vil aldrig være tunge vægte og redskaber til stede. På den måde kan både børn og forældre få fysisk aktivitet og frisk luft i trygge rammer. Har du mindre børn, er de også velkomne uanset om de er i lift, kommer kravlende eller er store nok til at prøve TRX – for her er der plads til alle!
.
Du tilmelder dig selv som du plejer via vores hold bookingsystem. Dit barn eller børn tilmelder du ved at kontakte receptionen og oplyse barnets navn og alder samt dit eget navn. Dette kan gøres via telefon, mail eller fremmøde.
.
Vores nye Børn i Bevægelse er et hold, hvor børnene være fysisk aktive i trygge rammer, hvor de bevæger sig gennem leg, musik og fantasi. Vi kan finde på at rejse til forskellige øer, eller tage redskaber med udenfor og kravle rundt på. Børnene anvender vores Silent Fit lydsystem, som giver dem mulighed for at fordybe sig i legen og bevægelserne.