Seneste nyt fredag d. 15. maj

Kære Seier medlem
Åbning er desværre endnu engang blevet udsat og vi fitness centre er først med i fase 4 i genåbningen. Det betyder at vi lige nu først kan åben op for vores klubber primo august 2020.
Vi er Jer evigt taknemmelige for den store opbakning vi får, både via forsat betaling af medlemsskabsstøtte, og til alle jer der følger vores online træning på Facebook.
I april og maj måned gav vi jer 3 valgmuligheder omkring hvordan dit medlemskab skal forsætte i lukkeperiode og i juni og juli måned, giver vi dig de samme valgmuligheder:
  1. Jeg vil gerne have sat mit medlemskab på standby, indtil I kan åbne igen.
  2. Jeg ønsker at støtte jer med kr. 150,- pr. måned i lukkeperioden.
  3. Jeg ønsker at støtte jer med min normale medlemspris i lukkeperioden.
Har du ingen ændring i forhold til det valg du tog for april måned, skal du intet gøre! Dvs. har du f.eks. sat dit medlemskab på standby i maj måned, så er det på standby t.o.m vi må åbne igen. Det samme gælder hvis du er konverteret over til vores støtte medlemskab, eller forsat ønsker at støtte os ved forsat at betale din normale medlemspris.
Har du et ønske om at sætte dit medlemskab på standby eller gå over på et støttemedlemskab til kr. 150,- pr. måned, bedes du sende en mail på info@seierfitness.dk senest d. 29. maj kl. 12.00, og i mailen angive dit fulde navn/medlemsnummer/og nr. 1 eller 2.
Vores online træning fortsætter vi selvfølgelig med i lukkeperioden, og vi har i skrivende stund omkring 20 ugentlige træning-sessioner for alle niveauer og med stor variation. Fra og med uge 21 tilbyder vi også udendørs holdtræning ved Pakhusene på Aarhus Ø.
Se program for vores kommende online træning her: https://www.facebook.com/pg/SEIERFITNESS/events/
Her kan du til hver en tid, træne efter vores videoer: www.youtube.com/seierfitness 
Vi håber du fortsat vil støtte op om dette tiltag, og så vil vi fortsat gøre vores til at give dig et smil på læben og holde pulsen i gang.
Tusind tak fordi I alle er en del af Seier Familien, og vi glæder os rigtig meget til at se jer alle igen.
Med venlig hilsen
Mads Seier & Crew