SEIERFITNESS søger erfarne massører/behandlere

SeierFitness ligger i Pakhusene, som er en bygning der varetager mange kontorvirksomheder. Lige nu står vi overfor en stor opgave, hvor en virksomhed i Pakhusene tilbyder sine medarbejdere 30 minutters behandlinger hver uge. Derfor vil den første opgave være at varetage massage/behandlinger af disse medarbejdere. Ved siden af vil der være massage/behandler opgaver med sportsmassage af SeierFitness egne medlemmer. 

 

SeierFitness – byens hyggeligste og mest nærværende klub

SeierFitness er en high-end klub, der holder til på Aarhus Ø. I alle vores produkter vægter vi høj kvalitet og den nære relation til kunderne og medlemmerne. Alle vores produkter er af høj kvalitet. Kernen i Seierfitness er fællesskab til, og mellem medlemmer. Alle vores medarbejdere vægter relationer med medlemmer højt. Vores produkter og fysiske rammer er skabt, ud fra den tilgang, at de altid skal fremme tætte relationer i klubben. 

 

Vi søger dig, der:

  • Er  uddannet sportsmassør eller fysioterapeut
  • Primært kan arbejde i tidsrummet 8-17

 

Seierfitness’ mission og værdier gennemsyrer vores arbejde

SeierFitness’ mission: “gennem fællesskab og høj kvalitet vil vi gøre Aarhusianerne sundere, gladere og stærkere. Derfor 

 

SeierFitness’ værdier: 

  • Sætter medlemmerne først
  • Ejerskab
  • Innovative
  • Ekstraordinære
  • Relationsskabende

 

Vi ønsker at vores mission og værdier kan mærkes i hverdagen, og vi lægger stor vægt på at alle vores medarbejdere står inde for og lever vores værdier, når de er på arbejde. Derfor lægger vi ligeledes vægt på, at du kan se dig ind i ovenstående. 

 

Send din ansøgning til mads@seierfitness.dk 

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte til Mads Seier på 2211 6895.