KOM MED SEIERFITNESS UD OG VANDRE!

Sammen med Green Active Tours kommer vi til at tilbyde en række vandreture i smukke Danmark. Hver tur kommer til at være 10-14 km. Vandring af cirka 4 timers varighed, hvor vi undervejs holder pause med lækre sandwich og økologisk sodavand/vand. Turen vil blive med spændende fortællinger om naturen, egnshistorien, landskaberne osv. af en kompetent og dedikeret lokalguide.
.
Første tur er:
  • Tirsdag den 14. september, kl. 10.00 – 14.00
  • Vi mødes og afslutter ved P-plads ved Agri Bavnehøj. (Hvis det har interesse, kan vi muligvis arrangere fælles kørsel.)
  • Billetter koster 299 kr. og er inklusiv guidet tur og forplejning.
.
Vandringen går op og ned gennem det imponerende istidslandskab. Du ser og hører om nogle af de flotteste seværdigheder lige i hjertet af Mols Bjerge.
.
Fra toppen af Djurslands højeste top, Agri Bavnehøj med sine 137 m.o.h., har du en fantastisk udsigt 360 grader rundt. Du føres gennem Den Ukendte Slugt og oplever et jungleagtigt landskab, som er meget anderledes end Mols Bjerges velkendte åbne overdrev. Turen går også ned i dødishullet Tinghulen.
.
På ca. 11 km ser vi et meget varieret og kuperet landskab. Spændende fortællinger undervejs om naturen, landskabet og egnshistorien, fortalt af vores guide Lene, som er opvokset i Kaløskovene og på Mols. Lene viser vej på stierne, som hun nærmest kender som sin egen bukselomme. Fortællingerne leveres altid med et glimt i øjet, så det er altid morsomt at være på tur med Lene. Der er fokus på den brede fortælling, så der er noget for enhver. 😊
.
Vel mødt til en dejlig dag, med masser af skridt på kontoen, frisk luft og godt selskab, i den smukke danske natur!

Tilmelding!

Tilmeld dig i receptionen eller på mail pakhusene@seierfitness.dk.